Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo sprytnie ominąłeś drivecluba w wyliczance.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czytaj uważnie - wyraźnie napisałem, że w innych grach płacze na online.

Opublikowano

Ubi rak branży ale:

to jest najpiękniejszy kawałek poprzedniej generacji. 

Jesper Kyd <3

Opublikowano

Niedziela, juz prawie południe. Jak mniemam wszyscy juz wrocili z kościoła wiec mozna zaczac dyskusje.

Tak sobie mysle, patrzac na obecna generacje (DLC, platne boostery w sklepikach, ceny cyfrowe juz za okolo 300 zl), czy na przyszla generacje za kilka lat Sony i MS sprobuja jeszcze bardziej przybic gwozdzia i zwiekszyc cene dystrybucji cyfrowej do 400zl, bo to przeciez bedzie jeszcze nowszy next-gen xD Albo kiedy zdecyduja sie na rak branzy czyli mikro-transakcje, wypuszcza na przykład GTA VI za friko i bedzie trzeba dokupowywac levele/miejscowki i odblokowywac story za $$.

Opublikowano

ceny gier na start generacji zawsze byly zawyzone, na ps2, ps3, czy teraz na ps4 - zawsze na dzien dobry bylo grubo ponad 200zl, na n64 nawet bylo ponad 300zl, a wtedy ta kwota robila wieksze wrazenie niz obecnie

zreszta po roku sie unormowalo - uzywki mozna juz wyrwac za 50-100zl (np shadow fall, ac4, second son itp), pes2015 kupilem w dniu premiery za 199zl, fc4 za 209zl - nie widze wiec roznicy wzgledem tego co bylo kiedys

Opublikowano

Lurkuje temat od 2tyś stron i nadal żaden obóz mnie nie przekonał :( Na początku 2015 chciałbym kupić konsole nowszej generacji, więc postarajcie bardziej. Na razie remis między xbonem i pesemcztery, jak w poprzedniej generacji.

Opublikowano

jesli chcesz wybrac konsole na podstawie tego co pisza w CW to lepiej niczego nie kupuj 

Opublikowano

Może być nawet i 1500 zł za rok, ale na warunkach duuuużo lepszych dla klienta niż obecnie. Czyli grasz ile chcesz i w co chcesz.  Ja byłbym zainteresowany takim abonamentem, zwłaszcza w przypadku różnych taryf dostosowanych pod różne wymagania.

Opublikowano

abonamentowe granie - do tego kiedys dojdzie, jestem o tym przekonany

Opublikowano

Najgorze bedzie wypuszczanie nie kompletnych gier za FREE i dokupowanie jej elementow za $$.

Opublikowano

jesli chcesz wybrac konsole na podstawie tego co pisza w CW to lepiej niczego nie kupuj 

ja wybrałem konsole po przeczytaniu CW, boty mi doradziły

Tak sobie mysle, patrzac na obecna generacje (DLC, platne boostery w sklepikach, ceny cyfrowe juz za okolo 300 zl), czy na przyszla generacje za kilka lat Sony i MS sprobuja jeszcze bardziej przybic gwozdzia i zwiekszyc cene dystrybucji cyfrowej do 400zl,

to właśnie na polskim ps store jest taka (pipi)nia, nie mam pojęcia skąd oni biorą te ceny, na US ceny są bardzo atrakcyjne

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tzn. wszystko zależy od gierki. Na PC ten rynek jest mocno rozwinięty i jest sporo tytułów w które serio można fajnie pograć za darmo, a które nie są konwersjami z komórek. To się raczej tyczy gierek online.

W singlu też można to sobie wyobrazić, tyle, że ja patrzę na to z punktu widzenia klienta (kupowanie jakichś ułatwiaczy czy jedenastej giwery), a korpo zrobią to zupełnie inaczej (1h grania za free, za resztę bulisz)

Opublikowano

Apropo chorych cen - tyle kosztuje GTA w jednym z Warszawskich Media Marktów :/

wamo8xs1d7e6.jpg

Opublikowano

real myslowice - fifa 15 za 323zl

Opublikowano

Ubi rak branży ale:

to jest najpiękniejszy kawałek poprzedniej generacji. 

Jesper Kyd <3

I jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji jeszcze zanim stała sie masowo klepanym tasiemcem.

Opublikowano

Niektóre gry tyle kosztują na premierę. Destiny kosztowało 219zł, Alien, czyli najlepsza gra 2014 też coś koło tego, wczoraj widziałem w Empiku za jakieś 180zł na PS4. Kto nie grał niech nawet się nie zastanawia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Niektóre gry tyle kosztują na premierę. Destiny kosztowało 219zł, Alien, czyli najlepsza gra 2014 też coś koło tego, wczoraj widziałem w Empiku za jakieś 180zł na PS4. Kto nie grał niech nawet się nie zastanawia.

180? Na Alienia już trafiłem w przecenach za 130 zł, bardzo szybko ta gra spadła z ceny ;) Wystarczy wypatrywać okazji w kilku sklepach.

Opublikowano

z Alienem ponoć było małe zainteresowaniem tytułem i dlatego było sporo różnych promocji i cut ceny

a gra okazała sie Czarnym Koniem 2014

Opublikowano

Mówię o Empiku, a 180zł u nich to niska cena, wiem że można znaleźć taniej.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

przypominam że far cry 4 nie jest chuyową grą wiec sutek ale dalej sie błaźnisz pisząc, ze ubisoft jest be to zassam pirata z sieci, jeszcze sie chwaląc, rak branży i to w najwyższym stadium, pewnie xboty sie cieszą że sie z nimi identyfikujesz :yao:

Rak branży bo nie daję zarobić developerowi, który ma graczy w chuyu? :yao:

Idź kup Unity balonowy nowotworze, na pewno gry będą wychodziły bardziej dopracowane. :good:

A to tylko pokazuje kto jest prawdziwym rakiem skoro broni takiego szamba jak Ubisoft, pysznie to czytać, szczególnie po sesyjce w This war of mine. :banderas:

Przepraszam za prywatę ale proszę Ciebie złodziejski mami sutku abyś zaprzestał wymieniać co chwilę mój pseudonim i to zreal life w swoich gimberskich postach. Pisz sobie o janusza, rakach i innych nowotworach sutka ale proszę aby nie było to ad persona

. Jak może zauważyłeś pokazałem innym, że kradniesz (mogłeś się wybronić ale jak Ciebie o zdjęcia prosiliśmy to zniknąłeś z tematu na 2 dni aby przeczekać jak taka mała przestraszona gnida), że jesteś gimbusem i zakończyłem temat i nie wspominam Ciebie po nicku co chwilę.

Pozdrawiam i mam nazieję, że mogę liczyć na Ciebie w tej materii.

Edytowane przez balon

Opublikowano
Przepraszam za prywatę ale proszę Ciebie złodziejski mami sutku abyś zaprzestał wymieniać co chwilę mój pseudonim i to zreal life w swoich gimberskich postach. Pisz sobie o janusza, rakach i innych nowotworach sutka ale proszę aby nie było to ad persona

. Jak może zauważyłeś pokazałem innym, że kradniesz (mogłeś się wybronić ale jak Ciebie o zdjęcia prosiliśmy to zniknąłeś z tematu na 2 dni aby przeczekać jak taka mała przestraszona gnida), że jesteś gimbusem i zakończyłem temat i nie wspominam Ciebie po nicku co chwilę.

Pozdrawiam i mam nazieję, że mogę liczyć na Ciebie w tej materii.

Oj za gnidę to chyba pójdzie raporcik. Słabe jednostki trzeba eliminować ze społeczeństwa. :bye2:

No i ten post to piękny przykład hipokryzji.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.