Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zero szacunku dla złodziei, rozumiem, że wiek gimnazjalny jest trudny, burza hormonów, brak kasy, ale to nie usprawiedliwia złodziejstwa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Hipokryzji? Bo nie piszę co post "sutek rak branży bo kradnie", albo może faktycznie kradnę gry internetu i o tym nie wiem?

Jakbym miał w zwyczaju raportować (czego nigdy nie zrobiłem) to poszedłby raport za jawne piractwo oraz jego propagowanie, tak więc nie wiem co miałoby gorsze konsekwencje?

Edytowane przez balon

Opublikowano

Śmiesznie jak raki branży wypominają sobie raka branży ;)

Opublikowano

Może ktoś podać link do postu, gdzie suteq przyznał się do kradzieży FC4?

Opublikowano

Nie mnej śmieszne jak żołnierz MS chyba największy obrońca XOne na forum, widział go tylko na stendach w MM bo oczywiście ma takiego backloga...

Edit: Yeti zaczyna się mniej więcej od tego post http://www.psxextreme.info/topic/106623-farcry-4/?p=3253891 i ciągnie się przez 2-3 następne strony. Polecam sprawdzić wszystkim zainteresowanym,

http://www.psxextreme.info/topic/106623-farcry-4/?p=3253891

Ale to nie jedyny temat gdzie się do tego przyznawał/chwalił/ wychodziło to w praniu.

Ja spadam grać w gierki, a nie tracić ciężko wypracowany wolny czas na trolowanie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Nie mnej śmieszne jak żołnierz MS chyba największy obrońca XOne na forum, widział go tylko na stendach w MM bo oczywiście ma takiego backloga...

:shotgun:  pozamiatane.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Możecie w ramach protestu kraść gierki na konsolach a nie PC - platformy, która już i tak ostro po (pipi)e od złodzieje sutków dostała? A nie czekaj... zapomniałem, że kraść na PC jest strasznie łatwo.

Opublikowano

Ja tu humorystyczny wkręt zrobiłem, a tu taki ból zwieraczy :D Brawo balon :)

Opublikowano

Jeżeli jest się tzw. świadomym klientem (teoretycznie każdy w CW) i kupuje się gry UBI to jest to zbyt przykre by komentować. Jak dla mnie zapiracenie raka > płacenie za raka i tłumaczenie się z tego.

Opublikowano

Ja też humorystycznie, tylko nie dałem emotki z uśmieszkiem. Ojej.

Z drugiej strony nawet humorystycznie czy w CW troling stajl nie powinno się zestawiać kupowania gier od UBI czy EA z kradzieżą gier bo ktoś może nie zrozumieć dow(nene)u " ;) "

Edytowane przez balon

Opublikowano

Gierki Ubi, EA, Activision, to KFC, MC. Gierki od R*, Naughty Dog, Valve, SuperGiant Games, Frictional Games, Vigil, to luksusowe restauracje dla ceniących sobie dobrą kuchnię.

Opublikowano

balon uciekł, beka, suteq wygrał dzisiejszą bitwę na rapy. :cool:

Wygrał? Wy powinniście z szacunku do siebie wywalić sutqa z waszego zielonego obozu. Wstyd by mi było mieć złodzieja, który walczy po mojej stronie. Wyższa kultura konsolowości :D

Opublikowano

Dlatego gardzę fast foodami. :czezky:

Ale jak to mówią kto co je tak wygląda. :taknieco:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gierki Ubi, EA, Activision, to KFC, MC. Gierki od R*, Naughty Dog, Valve, SuperGiant Games, Frictional Games, Vigil, to luksusowe restauracje dla ceniących sobie dobrą kuchnię.

Naughty dog to zapierdziały, osiedlowy bar mleczny u wąsatej Halinki

Opublikowano

Edit: Yeti zaczyna się mniej więcej od tego post http://www.psxextreme.info/topic/106623-farcry-4/?p=3253891 i ciągnie się przez 2-3 następne strony. Polecam sprawdzić wszystkim zainteresowanym,

http://www.psxextreme.info/topic/106623-farcry-4/?p=3253891

Ale to nie jedyny temat gdzie się do tego przyznawał/chwalił/ wychodziło to w praniu.

Ja spadam grać w gierki, a nie tracić ciężko wypracowany wolny czas na trolowanie.

Beka widze jeszcze wieksza, pisze ze to jedna z lepszych gier tego roku a potem sie chwali ze jest zlodziejem i grosza nie zaplacil.

Opublikowano

Wygrał? Wy powinniście z szacunku do siebie wywalić sutqa z waszego zielonego obozu. Wstyd by mi było mieć złodzieja, który walczy po mojej stronie. Wyższa kultura konsolowości :D

By zachować jakikolwiek szacunek dla obozu niebieskich powinno się wywalić: Mendrka, Exacta i właśnie Ciebie. Nie kradniecie jak sutek, ale i tak jesteście rakiem tego tematu. 

Ja nie mam szacunku dla samego siebie, mam PS4 zamiast Wii U i każdego dnia mnie to boli, a jednostki waszego pokroju jeszcze starają się tłumaczyć swój beznadziejny wybór. Jednak Observer miał rację, kupowanie konsol Sony na premierę jest mega frajerstwem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie. Obecnie blizej mu do osoby Nintendo.

Opublikowano

Czemu mnie to nie dziwi.  :reggie:

Opublikowano

By zachować jakikolwiek szacunek dla obozu niebieskich powinno się wywalić: Mendrka, Exacta i właśnie Ciebie. Nie kradniecie jak sutek, ale i tak jesteście rakiem tego tematu. 

Ja nie mam szacunku dla samego siebie, mam PS4 zamiast Wii U i każdego dnia mnie to boli, a jednostki waszego pokroju jeszcze starają się tłumaczyć swój beznadziejny wybór. Jednak Observer miał rację, kupowanie konsol Sony na premierę jest mega frajerstwem.

A widzisz a ja mam PS4 i WiiU. Na dzień dzisiejszy to dla mnie najlepszy wybór ale klocka bankowo tez dokupię bo wychodzą tam tez fajne gierki.

Opublikowano

Pewnie masz jakieś argumenty i zaraz nam wszystkim tu przytoczysz dlaczego jesteśmy tym rakiem, prawda?

A jak cię tak bardzo boli posiadanie PS4 to dlaczego po prostu się go nie pozbędziesz? Mógłbyś też przestać kłamać, bo to bardzo zła cecha. NIGDY nie usprawiedliwiałem kupna PS4, nie raz pisałem, że next geny w tym momencie to kupa. Ot chociażby tutaj.

...Ja na dzień dobry kupiłem PS4 i XO chociaż wiem, że to guwna obesrane i spokojnie mogłem się wstrzymać z ich kupnem do 2015 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.