Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Daddy uratował temat :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mam nadzieję, że osoby oburzone na suta płacą za oglądane filmy...

Opublikowano

I muzykę, pdfy, komiksy, chińskie bajki, oprogramowanie, seriale...

Opublikowano

Spokojnie, za chwilę pójdzie damage control, że nie rozmawiamy o tym tylko o gierkach xD No i jak wiadomo "ja w życiu nie ściągnąłem nic nielegalnego z internetu".

Opublikowano

to jest gorsze od typowego pirata, sonyboty kupią raz na 1-2mc grę na ps4 albo zrzucą się na cebulaka, jednocześnie zassysają filmy/seriale/programy nielegalnie w ilościach hurtowych i wypominają komuś że gry nie kupił. 

Prawdziwe ''Polactwo'' jestem taki dobry bo kupiłem 4 giery na peees cztery...

Opublikowano

I muzykę, pdfy, komiksy, chińskie bajki, oprogramowanie, seriale...
Jakbym tak tobił to byłbym hipokrytą. Mogę wypowiadać sie tylko za siebie. Od jakiś 6-7 lat nie sciagnalem nic z netu (w sensie film, muza itp). Nie jest to mój konik więc nie muszę tego mieć w day one. Z czasem leci na c+ , czasem pójdę do kina. Muzyki to słucham stare klasyki. Oprogramowanie mam z pracy. Jestem tak prawny że bawet mapy do Navi z auta aktualizuję w ASO. Wychodzę z założenia ze jak mnie na coś nie stać to to odpuszczam. Np nie stać mnie na infinity to nim nie jeżdżę. Nie stać mnie na jakaś gierkę to nie gram. Proste jak drut, nie trzeba podważać teorii kwanta aby to skumać.

Tak więc JE..BAĆ pitatów!

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ok a czy będą w wieku sutqa niczego też nie ukradłeś i na wszystko było cię stać? Bo w tej chwili to jest myślenie na poziomie tego

224888_532772886859221_61511477107312706

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Myślę że nawet jak piracił, to się tym nie szczycił i nie robił z siebie robin hooda. Premium member xd

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Ja jestem absolutnie przeciwko piractwu, ale branza w dzisiejszych czasach bardzo skur.wiala, wiec wymaga drastycznych srodkow.

Jestem zwolennikiem glosowania portfelem, wiec nigdy w zyciu nie kupilem na premierę gier takich jak cod czy far cry i szczerze mowiac jesli ktos musi zagrac w te raki "day one" to wole zeby sciagnal je z neta. Czemu? Bo nie nakreca w ten sposob machiny "to kupujemy, tego chcemy wiecej".

Chcecie nowych ip, a kupujecie odgrzewane kotlety, mowiac devom wprost "jak nie bedzie nowych ip to sequele tez lykniemy jak pelikany".

Zal mi was.

Opublikowano

Chcecie nowych ip, a kupujecie odgrzewane kotlety, mowiac devom wprost "jak nie bedzie nowych ip to sequele tez lykniemy jak pelikany".

Zal mi was.

"Chcemy nowych IP, a nie sequeli!" - najlepszy przykład na to, że gracze uwielbiają okłamywać samych siebie. Już nawet ponad podziałami:

Xbox - Black Tusk Studios: Nowe IP? Super! Gears of War 4? Jeeeeeeeest!

PlayStation - Santa Monica: Shooter s-f? Fajnie. God of War IV? Kupuję PS4!

Nintendo - Splatoon? Będzie fajny shooter w sosie Ninny. Nowe Star Fox na Wii U? Biorę razem z konsolą!

Opublikowano

Bluber piraciłem ale nigdy tym się nie szczyciłem albo komuś nie ubliżałem że coś kupił a ja to sciągnałem. Pomijam już fakt że ani razu sutek nie wytłumaczył pieracenia swoim gimberskim stanem i tym że mama na gierki nie daje a hardo tłumaczy że piraci bo rak itp.

Co do łykania wszystkiego co popadnie to mam jedną taką serię jest nią Assassin. Nie kupuję COD, Fify za to kupuję pełno gierek od Ninny. Gram w to co mi siè podoba, a wy?

Edytowane przez balon

Opublikowano

Płacz o gry z torrentów, a jak się pojawi film YIFY to każdy płynie do zatoki  :whistling:

Opublikowano

Pomijam już fakt że ani razu sutek nie wytłumaczył pieracenia swoim gimberskim stanem i tym że mama na gierki nie daje a hardo tłumaczy że piraci bo rak itp.

Bo taka jest prawda. Czasy kiedy brało się od mamy na gierki dawno się skończyły, dlatego jak muszę wydać ciężko zarobioną kasę na grę to wolę dać komuś lepszemu niż Ubi. No, ale Ty baloniku wiesz lepiej.

Jeszcze rozumiem ból niektórych jakby to było TLOU czy GTA V, ale to jest (pipi)a gra Ubi. FC3 kupiłem, FC4 nie kupię bo to FC 3.5, w dodatku po skończeniu dosyć się rozczarowałem. Jak was to boli to trudno, mam to głęboko w tyłku. :czezky:

Opublikowano

Płacz o gry z torrentów, a jak się pojawi film YIFY to każdy płynie do zatoki  :whistling:

Konsole nie złamane to pełno rycerzyków w srebrnej zbroi. Ja od czasów ps2 już nie piracę, ale czy jest to powód do dumy? Na przykład taki Milan jest inżynierem więc też go było stać na każdą grę, ale filmy, gry na ps3 czy muzykę ciągnął z neta jak poje.bany i co teraz myśleć o takim człowieku? Nic ku.rwa mind your own business.

Opublikowano

Czyli idąc Twoim tokiem myślenia piracenie TLOU i GTA V jest ok, ale FC4 już nie? XD

No i Milan świetny przykład. Obnosił się z tym w tematach, w statusach i nikt nic nie gadał, a teraz wielkie oburzenie bo została spiracona gra od Ubisoftu. XD Na pewno Ubi to odczuje skoro tyle pelikanów kupiło Unity.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ale nie widzę żeby Milan teraz tu piractwo piętnował, więc ocb?

Ja tam nic nie piracę z drugiej strony tu jest forum o gierkach a nie filmach. Wątpię ze ktoś na jakimś mega forum o filmach chwali się tym że je ściàga.

Sutek lepiej nądź tym gimbesem bo jeszcze dzięki temu jeszcze cię przez to niektórzy bronili.

Opublikowano

Każdy kradnie, albo kupuje używki czy pożycza gry więc nikt nie jest bez winy. Je.bać to. Może coś przyjemniejszego, wczoraj xbox one ukończył pierwszy rok, ja dla was się prezentuje po tym roku dekoder od microshitu? Chętnie poczytałbym tutaj fajne, kilku-linijkowe posty na temat pierwszego roku tej gó.wno rozmazane 720podkonsoli.

tumblr_nffiky1HWx1sh19qjo1_1280.png

swoją droga mam lekko upośledzonego kumpla na fejsie i on odkrył opcje share i wrzuca na fejsa takie screeny

10401403_1510705242540806_37479921954467

i nikt mu tego nie lajkuje :frog: i do tego tata wchodzi mu do wanny więc uważajcie na siebie sonoklapki ;/

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

tłumaczenie sutka są coraz bardziej żenujące

Opublikowano

wiem, dzięki, z ust xbota brzmi to nad wyraz zachwycająco

Opublikowano

jak myślicie gdzie trzymają serwer?

Old_Pirate_Ship_by_mourri.jpg

Opublikowano
  • Autor

eavs82852.jpg

ooY5zkm.jpg

Opublikowano

tłumaczenie sutka są coraz bardziej żenujące

przez caly temat hejtuje firme, po czym sciaga ich gierki i przechodzi ^^

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.