Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawy tekst przytoczył Andrew. Wg. Forbesa, to właśnie Halo: MCC jest największym failem launchowym tego roku. Oj, dużą cenę MS płaci za brak szacunku do Bungie i ich exodus ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie większa beka to brak trawy w gta xD .serwery prędzej czy później naprawią a trawa najwyżej na wiosne.   :fsg:

Opublikowano

beka jak ch.uj nie ma trawy na jednej górze a cala gra wygląda tak samo + lepszy framerate na xone 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Nawet jeśli, to framerate spadnie o 2 klatki na ułamek sekundy, a brak trawy i inna graficzna bieda widoczne będą cały czas... :)

Opublikowano

Jeju czemu już sie tak denerwujesz użytkowniku ssxx1? To nie moja wina że xbox nie może wygenerować trawy akurat na tym pagórku.  :Coolface:

Opublikowano

xbone fail za failem, niedlugo będzie go można już wygrać w co drugiej paczce lejsów z lidla za 0,99zl, albo będą go wciskać za darmo bezdomnym

Edytowane przez mersi

Opublikowano

a na co on bezdomnym ? chyba tylko po to zeby zawiazac wokol nog i skoczyc z mostu, betonowe buty XXI w. 

Opublikowano

albo trawa na 2 pagórkach albo mniejszy blur, lepsza płynność i detale   :)

Image32.png

Opublikowano
:shotgun:
Opublikowano

Ehh znowu jako klap czuje się zmasakrowany, czy potęgi xboxa jedynego pana naszego nic nie zatrzyma?

Opublikowano

Dobra, już kij z kotletem GTA...

Knack to totalna kaszana w porownaniu z Sunset Overdrive. Osobiscie Insomniac Games totalnie mnie zaskoczylo. Uwazalem, ze Panowie juz sie wypalili od klepania w kolko kolejnych Rachetow. Nie spodziewalem sie, ze splodza az tak dobry twor. Gra wyglada jakby wyszla prosto od Rare z czasow swej swietnosci. Sunset to polaczenie cukierkowosci Banjo z humorem z Conkera. Doslownie. Potwierdzam takze opinie, ze gra wciaga jak bagno. Wczoraj znajomy wpadl na moment, aby pozyczyc kase. Zaproponowalem mu pokaz swiezo nabytej konsoli oraz Sunseta. Wyszedl po 3 godzinach gry i skonczylo sie dzisiaj na kolejnym 5-cio godzinnym posiedzeniu przy piwku. Gra przywraca wspomnienia z czasow mlodosci, gdy dobrze gralo sie z kolesiami przekazujac sobie po kolei pada po kazdej misji. Humor nie jest wymuszony i naprawde mozna czasem parsknac smiechem. Teksty typu " najlepiej rozwesela spiryt" lub "jestem robotem i nie umiem skakac, a Ty umiesz. To nie jest smieszne, musze Cie zabic" sa na porzadku dziennym. Gra zdecydowanie zyskuje grajac w towarzystwie. Jedynie co mi przeszkadza to brak mozliwosci ustawienia oryginalnego dubbingu + napisow PL. Polski dubbing srednio wypada, ale idzie sie przyzwyczaic.

:doom:
Opublikowano

PS4 mozna bylo kupic w Walmarcie za 80 dolcow, ciekawe co na to powiedz klapy?   :reggie:

boom-headshot-o.gif

Xbox One też. Zresztą każdy sprzęt elektroniczny. A boty nie doczytały jaka była prawda i plusują jak barany :teehee:

Opublikowano
Xbox One też. Zresztą każdy sprzęt elektroniczny. A boty nie doczytały jaka była prawda i plusują jak barany :teehee:

U zielonych braci dostajesz plusy za sam fakt napisania posta będącego rzekomymi "bombami prawdy" :whistling:

Opublikowano

Ale najwięcej :cebula: było na ps4

Opublikowano

bluber, że ty bronisz sprzętu który nie daje rady wyge(vege?)nerować trawy to ja nie ogarniam

Opublikowano

A boty nie doczytały jaka była prawda i plusują jak barany :teehee:

Serio, jak widzę posty Daddiego to naprawdę jest mi go żal, nie mam ochoty ich czytać, a co dopiero odpisywać, bo w sumie na co tu odpisywać? Jeszcze bardziej żal mi osób, które plusują te jego wypociny na poziomie 6 letniego dziecka (nie wiem czy nie obraziłem 6 letnie dzieci).

beka jak ch.uj nie ma trawy na jednej górze a cala gra wygląda tak samo + lepszy framerate na xone 

Bzdura, jedna wielka bzdura, odsyłam na strony eurogamera.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

bluber, że ty bronisz sprzętu który nie daje rady wyge(vege?)nerować trawy to ja nie ogarniam

W pompie mam granie drugi raz w tę samą grę więc jest mi to wszystko jedno :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

teraz wszystko jedno a jak miala wyjsc kolekcja krasnali to ostre jaranko i system seller :reggie:

Opublikowano

SO juz miałbyc system seller i mesjasz, bluber już piszczał z zachwytu, że biały xbon z SO będzie jego. Ale w sumie bluber masz racje, lepiej się wstrzymać z zakupem, niedługo ten smartfon w obudowie dekodera będzie leżał w biedronce obok smartfonów manty itp. wynalazków.

teraz wszystko jedno a jak miala wyjsc kolekcja krasnali to ostre jaranko i system seller :reggie:

900p w remesterze 12 letniej gierki w chvjowej grafie

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Xbon to serio inwalida przykuty do wózka, podłączony do respiratora, ale 6-7 grudnia będzie całkowite odcięcie tego złomu.

0003B28N1SW66B3G-C303.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Serio, jak widzę posty Daddiego to naprawdę jest mi go żal, nie mam ochoty ich czytać, a co dopiero odpisywać, bo w sumie na co tu odpisywać? Jeszcze bardziej żal mi osób, które plusują te jego wypociny na poziomie 6 letniego dziecka (nie wiem czy nie obraziłem 6 letnie dzieci).

Ty to chyba chciałbyś być takim drugim Daddym, ale po stronie klapków, co? Niestety nie dla psa kiełbasa ;)

Opublikowano

oj zostaw juz blubera w spokoju, to nie jego wina, maja go za kazdym razem jak uzywaja slowa 'seller'

Opublikowano

oj zostaw juz blubera w spokoju, to nie jego wina, maja go za kazdym razem jak uzywaja slowa 'seller'

:teehee:

Opublikowano

YETI soczyste bomby prawdy 24/7 zawsze trafnie i na temat nie to co xboty jakieś wyimaginowane osiągi. SO system seller boże jak skisłem przecież ta gra jest gorsza od Infamous xD

Opublikowano

YETI soczyste bomby prawdy 24/7 zawsze trafnie i na temat nie to co xboty jakieś wyimaginowane osiągi. SO system seller boże jak skisłem przecież ta gra jest gorsza od Infamous xD

SO 320 tys

inFamous 1.87 mln

:kaz:

Nic dziwnego, że microsoft rzucił im tego SO za darmo na 24h, jak ta gra jest martwa i żaden xbot tego już nie kupi, bo całe dnie spędzają w lobby gejlo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

tak samo mam wyje.bane na GTA V jak na Halo MCC (ale multi bym pograł, ale się nie da :kaz:) więc no.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.