Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zasmuciles mnie kermit, po tak genialnym prologu juz sie pozbywasz FC4? :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

do mnie FC4 to pierwsze podejscie do tej serii w ogole bo wczesniej odrzucaly mnie technikalia na ps3 i mi sie serio gierka podoba, fabula slaba ale gameplay do mnie na serio fajny, jeszcze nie poczulem nawet grama znudzenia

Opublikowano

ochłońcie trochę, fc3 był fajny, fc4 z poczatku tez ale po tych paru aktach serio was nie nudzi odtwórczość tych misji itp? sam ktoś z was pisał, że to po czasie jednak fc3,5 - no ja liczylem na jednak na coś bardziej odkrywczego..

nie wiem, chyba serio gry od ubi trzeba dawkować jedna na rok maksymalnie.

@easye assasssina - never ever, po jedynce mam dość

a jak ktoś grał w neverwinter nights ponad 150h, mass effecty - każdy ukończony to dziwne, żeby przeszedł obojętnie obok DA3, biorąc pod uwagę, że jak FPP mamy na tej generacji full, tak RPG praktycznie zero.

Dla mnie FC3 był bardzo dobrą grą i jeśli FC4 prezentuje identyczny poziom pod względem rozgrywki + nowa, oczoyebna oprawa AV to nie mam nic przeciwko. Zresztą, nie rozumiem co niektórych bo wystarczyło trochę poprzeglądać materiały przed  premierą i widać jak na dłoni, że to mechanika FC3...

Opublikowano

Velius: Nie trawię japońskich klimatów wszystko jak leci, ale część mi się podoba. Właśnie dobre opinie się przewijały o Bravely Default, jestem psychofanem Persony 3 i 4, więc Persona Q jako zupełnie nowy spinoff nęci (do tego Strange Journey z DS'a), pokemony bym w końcu wciągnął, w tym remake z jeszcze z DS'a Crystal (Gold albo Silver), którego na emulatorze przeszedłem z 5x + rimejk Ruby itd. Trochę się tego nazbierało, tym bardziej, że to będzie dla mnie manewr identyczny jak z WiiU, gdzie mam zaległości jeszcze z DS'a.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

do mnie FC4 to pierwsze podejscie do tej serii w ogole bo wczesniej odrzucaly mnie technikalia na ps3 i mi sie serio gierka podoba, fabula slaba ale gameplay do mnie na serio fajny, jeszcze nie poczulem nawet grama znudzenia

no widzisz, ja w FC3 wlasnie na past genach jak ogrywalem to wsiaklem na wiele h - nie dziwie sie ze ci sie teraz podoba jak to twoje pierwsze podejscie do serii, dla mnie to jak mission pack do trójki bo tam mechanika była identyczna

Nemesis - materiały nam pokazywały płynne przejścia w Himalaje i ich eksploracja (a to same misje nas tam wypuszczają) - do tego zamiast survivalu znów prowadzą nas jakieś oszołomy, a samo uwarunkowanie głównego bohatera w tym świecie i jego relacje ze Złotym Szlakiem to materiał na film klasy B.

Liczyłem na większą samodzielność, iść na własną rękę zamiast z rebelią a scenarzyści ubi niech poczytają Jądro Ciemności - może wtedy stworzą w końcu jakiego porządnego bad'assa w grach z serii FC - bo tam taka konwencja by się świetnie sprawdziła.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Tylko mi nie mów, że Vaas był pod tym względem jakiś przeciętny. Niedaleko było mu już do Jokera z Arkham Asylum. 

Opublikowano

Przecież Vaas to takie góvno obesrane, że szkoda gadać. Na trailerach wydawał się spoko, ale w grze jeden wielki zawód. Tak chvjowo wykreowanego antagonisty z takim potencjałem i hypem to chyba nigdy jeszcze nie widziałem.

Opublikowano

Velius: Nie trawię japońskich klimatów wszystko jak leci, ale część mi się podoba. Właśnie dobre opinie się przewijały o Bravely Default, jestem psychofanem Persony 3 i 4, więc Persona Q jako zupełnie nowy spinoff nęci (do tego Strange Journey z DS'a), pokemony bym w końcu wciągnął, w tym remake z jeszcze z DS'a Crystal (Gold albo Silver), którego na emulatorze przeszedłem z 5x + rimejk Ruby itd. Trochę się tego nazbierało, tym bardziej, że to będzie dla mnie manewr identyczny jak z WiiU, gdzie mam zaległości jeszcze z DS'a.

O Panie, jak jeszcze z DS'a to grania do emerytury bedzie. Bravely Default, Shin Megami Tensei Devil Survivor, Strange Journey, Persona Q, Fire Emblem Awakening, Pokemony, Ace Attorney (jak nie grales to musisz sprobowac, od jedynki naturalnie), Hotel Dusk Room 215, 999, Mariany, Laytony i duzo duzo duzo wiecej.

Opublikowano

Czytam te wszystkie tytuły z których tylko pare kojarzę i czuję się jak osoba, która nie ma pojęcia o jakiejkolwiek grze mmo i właśnie ma okazję słuchać rozmowę dwóch no-lifów z WoWa.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

O Panie, jak jeszcze z DS'a to grania do emerytury bedzie. Bravely Default, Shin Megami Tensei Devil Survivor, Strange Journey, Persona Q, Fire Emblem Awakening, Pokemony, Ace Attorney (jak nie grales to musisz sprobowac, od jedynki naturalnie), Hotel Dusk Room 215, 999, Mariany, Laytony i duzo duzo duzo wiecej.

Hotel Dusk mogłem swego czasu kupić nówkę w sklepie na miejscu za 40 czy 50 zł i zapomniałem o tym. Teraz jak będę chciał kupić, to pewnie będzie szukanie po Amazonach :P

Opublikowano

Kupuj Don póki Fire Emblem jest w normalnych cenach,bo ta seria ma tendencję do kosztowania miliona monet po latach vide odsłona na gacka.

Opublikowano

Jeszcze apropo Bravely Default, muzyka w tej grze to istne cudo i kozak.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QXITmj4daJo#t=204

Szkoda ze na stacjonarne konsole juz nie robia takich produkcji tylko jakies FF lighting returns, lightning to, lightning tamto, FF13-6 v2 i inne telenowele.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jezeli chodzi o ponadczasowe tytuly jak Chrono Cross i inne perełki z przeszlosci to jak dla mnie obecnie Bravely Default zapadlo mi mocno w pamiec i napewno do tej gry wroce w przyszlosci bo poczulem stary dobry klimat grajac w ta gre. No ale to na 3DS, na handheldy moge bez problemu wymienic kilka tytulow ktore sa mega cool, ale gorzej z konsolami stacjonarmymi.

.

mnie niestety gra zawiodla, druga połowa jest robieniem kilka razy tego samego, pewnie wiesz o co mi chodzi. Predzej do ostatniego Fire Emblem wroce, idealne odswiezenie serii.
Opublikowano

Jeszcze apropo Bravely Default, muzyka w tej grze to istne cudo i kozak.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QXITmj4daJo#t=204

Szkoda ze na stacjonarne konsole juz nie robia takich produkcji tylko jakies FF lighting returns, lightning to, lightning tamto, FF13-6 v2 i inne telenowele.

Bravely w tej formie co na 3ds tylko ze na stacjonarkach.....full hd tla 2d, piekny engine 3d w walkach....o jezus maria.... :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

Don jak lubi jrpg i ma zaleglosci jeszcze z ds'a, to sie nigdy z kupki wstydu nie wykopie tak jak ja. Samych jrpg chyba ze 30 lekko, plus visual novels i strategie.

Opublikowano

To ten nowy DA nawiązuje w ogóle jakoś do pierwszej części? Czy podobnie jak dwójka odlecieli, tym razem dosłownie w kosmos, przy okazji tworząc tęczowe homo postacie z plastiku?

Meh....

jest w chuy nawiązań, a szczególnie gdy zimportujesz swoje wybory z Dragon Age Keep

Opublikowano

far cry jedynka był super, nawet etap z mutantami w bazie, ciemno w chuy i tylko czekałeś kiedy taki wyskoczy + chodzenie mostkami w dżungli między drzewami kiedy one sobie hasały po ziemi i czekał żeby sie rzucić na ciebie, miło wspominam, dwójka przynudnawa + akcja na sawannie dla mnie ssały, zakończenie sobie na yt obejrzałem, trójka porównywalny poziom z jedynką

Opublikowano

Mi się jedynka wizualnie podobała jak wyszła, a gameplay dość czerstwy (to samo z Crysisem - Crytek nie umie robić gier). Dwójka z początku zrobiła duże wrażenie, miotacz płomieni i podpalanie traw i spora swoboda robiła, ale gra mnie po 30% znudziła, FC3 skończyłem, ale każdy zna moją opinię na temat tego tytułu, mysłalem, że coś fajnego będzie, tutaj na forumku hajp 101% skończyło się tym, że ostatnie misje na siłe klepałem. FC 4 wygląda ładnie i przyznam, że z ciekawości bym sobie zobaczył jak wygląda ta najładniejsza multiplatforma, ale gameplay ma być taki paździerz jak trójka to ja dziękuje.

Opublikowano

Nowy materiał z Batmana. :fsg::banderas:

Ależ ta gierka zarządzi.

Opublikowano

Ubi nie wydaje, trzeba bedzie zaplacic :reggie:

Opublikowano

Była już beka z 1440x1080 w FC4 na xbone? :lol: Kolejna gra, kolejny raz kość tradycyjnie zasysa.

Pozdrowienia dla Maćka :hi:

Opublikowano

"Hatoful Boyfriend Flapping to PS4, PS Vita in 2015"

15226676943_8eeb8a8464_b.jpg

Opublikowano

GOTY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.