Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Armata, chyba kvrwa deska klozetowa.

Wlaczyles juz PS4, to teraz idz grac (͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To nie o tym dziś coś Maciomaniak znowu bezskutecznie walczył?

Przewaga PS4 bierze się więc z większej liczby kępek trawy i krzaków oraz szerszego zastosowania świetlnych flar. Pozostałe elementy porównania rysują obie wersje w pozytywnym świetle. Cel na poziomie 30 FPS nie jest osiągany perfekcyjnie, ale stanowi poprawę w porównaniu ze starszym sprzętem, i to przy zastosowaniu nowych efektów. Testy wydajności dają nieznaczną przewagę PS4. Pomimo większych spadków podczas wyścigów, konsola nie ma problemów z efektami przezroczystości. Xbox One ma problemy w obu tych przypadkach, ale w mniejszym stopniu podczas dynamicznych pościgów na zatłoczonych ulicach.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-24-digital-foundry-kontra-grand-theft-auto-5-na-ps4-i-xbox-one

Nie przytaczaj mi tu tego przekupnego Eurogamera, robią wszystko, żeby zdyskredytować Xone i wymyślają masę patentów, byleby PS4 było lepsze. Chyba, że ewidentnie się już nie da.

to samo można powiedzieć o Tobie

Opublikowano

Właśnie widziałem PESa w 720p i graficznie to jest niemal PS2.

Masz jeszcze czas, wystarczy ucałować stopy Kaza i możesz wracać do niebieskiej elity.

Żartowałem, gnij w zielonym bagnie :)

Opublikowano

Posłuchaj mnie tu uważnie. Wasze PS4 to, jak jajka od babci Geni, kupione w biedronce, sprzedawane jako swojskie, miejskim burakom(baronom) w droższej cenie. Wszyscy widzą i śmieją się z waszej głupoty ale spotkasz też takich, co bedą nakłaniać do wstąpienia w szeregi zielonej łąki pokrytej czystą, bezwarunkową, emanującej miłością dobroci. My tu wiemy, że WSZYSZCY zasługują na szansę i poznanie tej niesamowitej przygody, która rozpocznie się w momencie wstąpienia w szeregi zielonego bractwa.

#4graczy

Opublikowano

Fanek, znalazles juz swinie?

Opublikowano

Swoją drogą dzisiaj klapki miały jakis szał macicy z przeklejaniem ofert z pt a u was to samo

Jestem w trakcie ogrywania gra mnie doszczętnie wciągnęła więc może będę chciał zrobić 100 % czyli wysyłka może nawet za 2 tyg. Z drugiej strony chcę wymienić tylko na Dargon Age Inkwizycja, FC4 lub GTA V na PS4 więc pewno też długo będzie ogrywane, czyli mogę się już powoli ustawiać na "deal".

Ale czemu klapek, jak mam konsole Sony, MS oraz Nintendo w domu i twierdzę, że na każdy sprzęt wychodzą fajne gierki ? Ba nawet zdarza mi się ich gry kupować. Wypraszam sobie Panie Bluber! Ba mogę się założyć, że szybciej będę miał One niż ty czy The Last Guardian MS Don Sterydo...

Mogę być rakiem czy tam januszem branży ale na pewno nie jestem fanboyem:(

Opublikowano

nie powiem Ci

przestałem szukać i sama sie znalazła

Opublikowano

nie powiem Ci

Szkoda, bylem ciekawy jak sie rozwinie historia milosna pomiedzu Starym Koniem a Swinia z Kyratu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Armata, chyba kvrwa deska klozetowa.

Wlaczyles juz PS4, to teraz idz grac (͡° ͜ʖ ͡°)

No właśnie gramy

upuejm.gif?resize=603%2C326
Opublikowano

Co? Ja? Gdzie tam. Przecież tylko szpieguję to zielone bagno, a kiedyś powrócę do królestwa niebieskiego.

Z profilu PlayStation Polska.

10631150_776110615789765_459685431712762

A obok podpis. Przeciętny posiadacz PS4, jak większość, kupił ten sprzęt by zainwestować w FIFĘ, BFa, CoDa i Unity. Splugawiony rak branży. Gdzie są exclusivy? :(

Moją konsolkę zakupiłem tydzień po premierze w Polsce, 6 grudnia w Media Markt w Poznaniu. Oczywiście nie obyło się bez szaleńczego biegu po nią aby zdążyć na otwarcie sklepu i między regałami. Dużo gier nie posiadam, ale konsola jest wykorzystywana co dziennie minimum po 3 godziny. Razem z kolegą który też posiada PS4, robimy ze znajomymi turnieje w Fife.  

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Exclusivy dla których obecnie warto kupić jaką kolwiek konsole są na WiiU.

Opublikowano

atlus, vanillaware tez ponizej pewnego wysokiego poziomu nie schodza ale skad to mozesz wiedziec....  :whistling:

no to niech któryś sonybot zrobi listę bardzo dobrych gier na XO i ps4 które wyszły w 2013/14 + te które zapowiadają się bardzo dobrze w 2015, chętnie dowiem się jak to KKW wraca do świetności czasów psx i ps2   :empathy:

Co? Ja? Gdzie tam. Przecież tylko szpieguję to zielone bagno, a kiedyś powrócę do królestwa niebieskiego.

Z profilu PlayStation Polska.

10631150_776110615789765_459685431712762

A obok podpis. Przeciętny posiadacz PS4, jak większość, kupił ten sprzęt by zainwestować w FIFĘ, BFa, CoDa i Unity. Splugawiony rak branży. Gdzie są exclusivy? :(

Moją konsolkę zakupiłem tydzień po premierze w Polsce, 6 grudnia w Media Markt w Poznaniu. Oczywiście nie obyło się bez szaleńczego biegu po nią aby zdążyć na otwarcie sklepu i między regałami. Dużo gier nie posiadam, ale konsola jest wykorzystywana co dziennie minimum po 3 godziny. Razem z kolegą który też posiada PS4, robimy ze znajomymi turnieje w Fife.  

jaka pseudo konsola, tacy klienci, takie gry i po co exy jak jest fifka i cod. Sonyboty rak branży.

Opublikowano

rakiem branży po raz kolejny m$

firma ktora wprowadzila platny online i ogranicza rynek konsol drugą generacje pod rząd

do piachu z tym zielonym tałtajstwem

Opublikowano

Którego nikt nie kupuje :(

No na razie jest podobna ilość WiiU jaki i Xone. Patrząc jak dziwne rzeczy (m.in. znowu dominacja Sony bez większych argumentów), niczego nie byłbym pewien odnośnie sprzedaży platform czy gier na nie. Z drugiej strony myslę, że combo Smash Brothers + gwiazdka to będzie dobry okres dla Ninny. W następnym roku Toad, Zelda i bankowo nowy Marian więc sprzedaż też będzie wzrastać.

Opublikowano

Nawet go matka wywaliła z tym szrotem na korytarz i teraz stoi na szafce z butami :/

Opublikowano

Jeżeli persona 5 będzie trzymać poziom czwórki to o ja pyerdole  :banderas:  

Kolejny gwóźdź do zielonej trumny.

Opublikowano

firma ktora wprowadzila platny online i ogranicza rynek konsol drugą generacje pod rząd

Płatny online nie jest zły jeśli oferowana usługa jest najwyższej jakości na rynku, w przypadku MS jest, w przypadku Sony nie.

Opublikowano

Jeżeli persona 5 będzie trzymać poziom czwórki to o ja pyerdole  :banderas:  

Kolejny gwóźdź do zielonej trumny.

exy nikogo. liczom się multiplatformy klapie. 

a nie czekaj od premiery bonera nieaktualne.  :dog:  

Opublikowano

Płatny online zawsze byl i zawsze bedzie chu.jowy, kto dal sobie wmowic ze full opcja nie powinna byc z automatu, ten leming i pelikan.

Opublikowano

W w przypadku PC, darmowy online i gierki, co sądzisz, sutku?

Przecież PC się nie liczy, na PC się pracuje, to Console Wars!!!111111oneoneone

:dog:

Opublikowano

To nie zimny łokieć:) do usunięcia hehe

Edytowane przez balon

Opublikowano

biedne Sony, pewno ma od roku przystawiony pistolet do łba przez MS i szepcze do ucha "PS+ ma być wymagany do online nikczemna kurwo".

te wydawane na pęczki słabe exy których nawet posiadacze playstation nie kupują to też sprawka Microsoftu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.