Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xboty jak mlodziez wszechpolska albo partie narodowe - tylko krzycza, bluznia, wysmiewaja i robia zadymy w imie hasel wyzsza kultura konsolowosci - hipokryzja, podwojne standardy

Opublikowano

Nie gadaj bo to wyście wykończyli Bizarre i tego wam nigdy nie wybaczę. PGR, nie muszę mówić jak wspaniałe to wyścigi, zwłaszcza 2 i 4. Wspaniały Xboxowy ex. I co, i du.pa. Nawet multiplatformowy Blur lepiej się sprzedał na PS3. Ratowaliśmy, ale było już za późno.

Soraski, strasznie mi głupio teraz. Gdybym wiedział, że jesteś fanem PGRa to bym pogadał z wujkiem Billem. Tylko dlaczego zawsze najwięksi (najgłośniejsi?) fani Bizarre, Rare i paru innych devów muszą wspierać te firmy z konsoli Playstation? Byłoby wam łatwiej (no i tym firmom), gdybyście kupowali ich gierki. Zaraz, zaraz... Och wy brzydale, przejrzałem was! Ślinicie się przez szybkę do gierek z Xa i nie widzicie za(pipi)istych tytułów na Playstation. Tym samym wykańczacie devów z obu firm. Sprytnie.

:fsg:

Fail auxa nieziemski, bo MS chciał podpisać z Bizzare umowę na kolejne PGR, ale Bizzare NIE CHCIAŁO robić PGR i sprzedało się Activision.

Jak zwykle alternatywna wersja historii w wykonaniu klapków  :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

czezky, wytykanie komuś kto ma ps4, że mało gra to jak mówienie komuś bez nogi, że mało biega - oj nieładnie, nieładnie...

Opublikowano

xboty jak mlodziez wszechpolska albo partie narodowe - tylko krzycza, bluznia, wysmiewaja i robia zadymy w imie hasel wyzsza kultura konsolowosci - hipokryzja, podwojne standardy

W takim razie Klapkujących można już porównać tylko z propagandowo medialnym bełkotem bandy czworga.

Mówię jak jest.

Opublikowano

Fatal1ty, ten miszcz świata grania  w komputer?

da -  dinozaur gejmingu w zasadzie (starszy ode mnie). Dziś praktycznie nie gra - BOŻE CO ON WIE O GRACH NIECH CZAS POŚWIĘCONY PRACY I RODZINIE I FORUM PRZEZNACZY NA GRY I WRÓCI ZA 4 LATA MAJĄC JAKIE TAKIE POJĘCIE O GRACH, NIE TO CO CZEZKY SUPER ZNAFCA 

CZEZKY UCZ NAS

spijam z Twych doświadczonych ust

Opublikowano

Nie no Czezky to wie najwiecej o grach i konsolach - szczegolnie o tych, ktore 5 minut po zakupie trafiaja na pchli targ...
Fajnie tez jakis czas temu czytalo sie jego hejty na Vite (akurat po kolejnej sprzedazy), gdy mial 5 gier na krzyz z plusa w profilu... ^^

czezky, wytykanie komuś kto ma ps4, że mało gra to jak mówienie komuś bez nogi, że mało biega - oj nieładnie, nieładnie...

Jak Tam HALO "z kumplami na kanapie ?" Daliscie w ogole rade jakas czesc skonczyc ?  :sorcerer:

Bo z Twoich postow ostatnio wynika ze 2 razy lepiej poswiecic 30h na FC4 i kupic DA3 xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

kolejne lepsza płynniejsza multiplatfroma na XO, to już tradycja   :)  Beka ze szrota ps4 od zawsze i na zawsze.

Weź leki, albo poproś lekarza aby przepisał ci większe dawki.

1080p vs guwno rozmazane, plus na PS4 wyższy poziom detali, lepsze tekstury i filtrowanie.

:banderas:

laptopwe gpu cpu vs pc master racery na ultra

Jak już weźmiemy te 5% gimbusów, które mogą odpalić gry na ultra na tych swoich blachach za 4 tys, to jaką oni widzą różnice skoro ogrywają gry na 27 calowych monitorkach?

PS. Poza tym wszyscy wiedzą, że moc konsol pokazują tytuły na wyłączność

ieFTeptPyx5Tu.gif
another-gif-for-the-order-1886.gif

:banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czyli facet który gra 100001212 h w BFa, Clash of Clans i Famville ma większe pojęcie o grach, niż typ który ogrywa tytuły na wszystkich platformach, po kilkadziesiąt godzin każdą... Waldek od rana w formie :kaz:

YETI- ale mniej płynna=sukces SONY.

Opublikowano

a trawa jest na Xboxie?

bo nigdy nic nie wiadomo :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Obejrzyjcie sobie te porownania przez lupe, gra jest identyczna, ale nie, w jednej scene na xone lysy typ ma biala poswiate na glowie xD sukces Sony.

Opublikowano

Nie no Czezky to wie najwiecej o grach i konsolach - szczegolnie o tych, ktore 5 minut po zakupie trafiaja na pchli targ...

Fajnie tez jakis czas temu czytalo sie jego hejty na Vite (akurat po kolejnej sprzedazy), gdy mial 5 gier na krzyz z plusa w profilu... ^^

Jak Tam HALO "z kumplami na kanapie ?" Daliscie w ogole rade jakas czesc skonczyc ?  :sorcerer:

Bo z Twoich postow ostatnio wynika ze 2 razy lepiej poswiecic 30h na FC4 i kupic DA3 xD

Przeciez ty juz nie mozesz wytrzymac, zaraz bedziesz mial Xbone'a.

Opublikowano

halo z kumplem w coopie ogralem jakies 8 lat temu, remasterów nie biorę

no wedlug mnie lepiej ograć grę w którą się nie grało niż grę którą się już skończyło

Opublikowano

Mam takie samo zdanie, czyli co - o slowach Mazzeo, ze wszyscy przezuca sie na remaster HALO mozemy pomalu zapomniec... Zreszta, nawet w temacie od fanow nic poza narzekaniami ciekawego nie przeczytamy.

Przeciez ty juz nie mozesz wytrzymac, zaraz bedziesz mial Xbone'a.

Przeszedlbym 2*Forze, Sunseta i sprzedal chyba jescze szybciej niz Ty Wii U. Oczy by mi krwawily, gdybym musial odpalac PESa w 720p.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie gadaj bo to wyście wykończyli Bizarre i tego wam nigdy nie wybaczę. PGR, nie muszę mówić jak wspaniałe to wyścigi, zwłaszcza 2 i 4. Wspaniały Xboxowy ex. I co, i du.pa. Nawet multiplatformowy Blur lepiej się sprzedał na PS3. Ratowaliśmy, ale było już za późno.

Soraski, strasznie mi głupio teraz. Gdybym wiedział, że jesteś fanem PGRa to bym pogadał z wujkiem Billem. Tylko dlaczego zawsze najwięksi (najgłośniejsi?) fani Bizarre, Rare i paru innych devów muszą wspierać te firmy z konsoli Playstation? Byłoby wam łatwiej (no i tym firmom), gdybyście kupowali ich gierki. Zaraz, zaraz... Och wy brzydale, przejrzałem was! Ślinicie się przez szybkę do gierek z Xa i nie widzicie za(pipi)istych tytułów na Playstation. Tym samym wykańczacie devów z obu firm. Sprytnie.

:fsg:

Ale nie trafiłeś, uśmiałem się wybornie. Piszesz o fanbojach, jednoplatformowych betonach. Sam chyba jesteś osobą Microsoft. Ja kieruję się wyłącznie grami. Nie musiałem się ślinić do Xboxa. W latach 2008 - 2011 miałem Xboxa360. Kupowałem najlepsze gierki i tak się jakoś składa, że większość z nich miała kiepską sprzedaż. Obecnie Microsoft nie ma dla mnie żadnej ciekawej oferty, wybrałem PS4 i Wii U.

Opublikowano

Mam takie samo zdanie, czyli co - o slowach Mazzeo, ze wszyscy przezuca sie na remaster HALO mozemy pomalu zapomniec... Zreszta, nawet w temacie od fanow nic poza narzekaniami ciekawego nie przeczytamy.

:reggie:

Opublikowano

Czyli facet który gra 100001212 h w BFa, Clash of Clans i Famville ma większe pojęcie o grach, niż typ który ogrywa tytuły na wszystkich platformach, po kilkadziesiąt godzin każdą... Waldek od rana w formie 

poczekaj - czy naprawdę porównujesz mistrza świata w najlepszych szpilach ever w multi do wesołego gracza w Farmville?

nie no serio ustalmy jakieś granice. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Waldek- No i jak ten mistrzu ocenia Vargant Story, Finale, Suikodeny,Mariany, Metroidy, Baldursy, Football Managery, PGRy (wstaw dowolną ilość kultowych tytułów)? No ziomek ma skilla, specjalizuje się w konkretnych gierkach, ale czy Małysz ma pojęcie od slalomie gigancie? Przecież to nie konkurs na to kto komu więcej headów ściągnie w multi Quake, gdzie główną nagrodą jest tytuł "specjalisty od gier Nintendo".

aux- tak, jestem osobą Microsoft (pfffff....). Też miałem wszystkie konsolki na poprzedniej generacji i nie widzę sensu w dyskusji o nadkonsolowości któregoś z obecnych szrotów. Bronię uciemiężonych przez PR SONY :mage:

Opublikowano

Hejże dawno mnie tu nie było bo miałem urlop i grałem w gry. Dużo fajnych gier wyszło ostatnio.

Tak czytam kilka ostatnich stron tematu i musiałem skomentować. Pytanie do czezky czy na serio ilość czasu na granie decyduje o tym jakim jesteś graczem?

Niektórzy mają rodziny, inne zainteresowania i plany. Nie wydają wszystkiego na gierki plus nie piracą aby każdą grę ograć. To nie pokemony nie musisz mieć ich wszystkich. Priorytety w życiu większości po skończeniu studiów się zmieniają. Mazzeo, raven i inne osoby co jeszcze nie mają 25 lat grają i przeżywają piękne chwile z kumplami. Po 25 roku życia gry schodzą na 3 lub 4 plan są wyjątki jak ping (pozytywnie zakręcony) dla których gry to priorytet. To nie jest jednak norma.

Waldek woli poświęcić jednej grze więcej czasu i być w niej za(pipi)isty niż jak dziecko z adhd skakać po tytułach. Jest koneserem a ty jesteś zwykły zjadaczem chleba który łyka całą popkulturowa papkę. Jak będziesz miał rodzine może ci się odmieni.

BTW. kupuje xboxa one po powrocie z Australii więc nie bronie waldka poglądów na tenat ps4 i xboxa;)

Sam kiedyś myślałem że jak będę dużo zarabiać to będę grał we wszystko na wszystkim. Teraz gry zajmują mi tylko malutką część budżetu bo są inne rzeczy o ktorych kilka lat temu nie myślałem.

Opublikowano

Ziomki, ale serio to nie jest temat: dlaczego nie mam czasu na granie w nic oprócz BFa i dlaczego nie czyni mnie to casualem, tylko to jest temat dla owładniętych graniem 21h na dobę i poświęcaniem pozostałych 3h na pisanie w tym temacie. Dorośnijcie!

Opublikowano

Pytanie do czezky czy na serio ilość czasu na granie decyduje o tym jakim jesteś graczem?

odpowiem za Jaczesa - tak, Jaczes gra po 8 godzin dziennie i jest jedyny pr0. Dlatego xbox najlepszy jest, a Sony dla januszy, chyba, że sprzeda znowu to wtedy Nintendo na chwilę najlepsze a w zasadzie on czeka cały czas deszcz w DC a tak naprawdę to on z Egiptu pisze. 

Opublikowano

Ziomki, ale serio to nie jest temat: dlaczego nie mam czasu na granie w nic oprócz BFa i dlaczego nie czyni mnie to casualem, tylko to jest temat dla owładniętych graniem 21h na dobę i poświęcaniem pozostałych 3h na pisanie w tym temacie. Dorośnijcie!

Tjaaa i połowa tych owładniętych graniem gra na youtubie i na gifach :)

Czezky zarzuca casualowość graczy na ps4 to i mam prawo się bronić. Niby koneserzy grają w halo. Ja halo ogralem wiele lat temu. Tak samo jak gta v czy last of us nie kupiłbym halo collection. Żal czasu na to co już było. Za to NA PEWNO kupie halo 5, gta VI i last of us 2

Opublikowano

ale weźcie skończcie smucić i (pipi)ić o tym jakie to te życie nie jest ciężkie i jak bardzo zabija granie, bo nie po to wchodzę na CW by czytać takie oczywiste oczywistości i smęcenie ciężko pracujących i wykorzystywanych przez system Januszy :/ 

Opublikowano

Wchodzę dzisiaj do CW a pajgi dalej masakruje niebieską stronę tak samo jak wczoraj a poza tym same smuty starych dziadów

f40414ef-4ad8-4bd3-ba8f-36c6fa5817f0.jpg

Opublikowano

Na muliplayer z Halo NIGDY nie jest szkoda czasu.

o ile dziala

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.