Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Takie zycie Zielonych Braci, Mendrek i Square stoja po stronie Niebieskich niestety :frog:

A Django i Colin po stronie zielonych, więc nie przesadzaj.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Takie zycie Zielonych Braci, Mendrek i Square stoja po stronie Niebieskich niestety :frog:

A Django i Colin po stronie zielonych, więc nie przesadzaj.

Ale oni nie sypia tak warnami tylko dlatego ze ktos lekko nagial zasady.

Poza tym szczurek to chyba bardziej kolor Nintendo (jakikolwiek kolor to jest xD)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ej ale killzłom na vite jest sto razy lepszy niż szadoł fą.

Opublikowano

Ja raportuje wszystko jak leci z botów. Jak juz wiecie na przykładzie gier, Karma to straszna sucz, jesli wiec ja dostaje tydzien przerwy za dyskusje z kubsonem czy Insem mimo ze to oni zdecydowanie bardziej podczas tej dyskusji przeginają a ich posty sa tuszowane przez Colina czyli usuwane no to sorry, NO MERCY

Opublikowano

Tuszowanie postow, machinacje dowodami, sprawa jest powazna.

Opublikowano

Amazon France wystawiło ostatnio na stronie ZombiU 2. Nie obleciałoby to mnie w ogóle biorąc pod uwagę, że takie błędy to normalka, ale moją uwagę zwróciło, że jako wydawcę wpisano Namco, a nie Ubisoft.

Szybko sprawdziłem trademark ZombiU i znalazłem wpis z marca tego roku:

"2014-03-24 ABANDONMENT - NO USE STATEMENT FILED"

Czyżby Ubisoft sprzedał prawa Namco i razem z Nintendo wyłożyli kasę na sequel? Kolejna bomba na WiiU w 2015?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja tego Mercenary mam od premiery, do tej pory nie wiem, po co to kupiłem? Na tym sprzęcie jest znacznie więcej ciekawszych gier do ogrania. Zresztą, sam sprzęt w ogóle nie nadaje się do strzelanek. Widzieliście koncepty Bajoszoka na Vitę? Mogłaby być z tego najlepsza gra z całej serii, nastawiona na fabułę, RPG, rzut izometryczny.

Opublikowano

Iras mial juz pare warnow przeciez, to z pietruszka to byla przelanie czary goryszy i dopelnienie procentow, a nie ze polecial tylko za to

Jurasa nie kojarze w jakich okolicznosciach go odstrzelili

Jurasa odstrzelili za gif z zeratulowym avatarem - całkiem śmieszny, ale widocznie admin był do tyłu z serialem. Dokładnie za ten [spoiler, GOT!]:

iGY3f4t0keRl0.gif

Iras większość warnów miał chyba na poziomie tej pietruszki, bo tu jeden obóz leci za pierdoły, a drugi za ciężkie wyzwiska.

Wyborna logika, "chuy z exami i tak jest w co grac" - swiadomy konsument playstation jak mniemam.

A w lutym wychodzi szarobure gowno obesrane pod tytulem The Order, chciales chyba napisac "a w marcu wiadomo co wychodzi" ... klapy nawet jak juz exa kozackiego beda mieli to i tak wola wymienic jakas wydmuszke :/

Świadomy konsument, mój drogi bocie, w lutym dostanie setki godzin grania w trzecim Wieśku. Ty natomiast poczekasz do Q4, bo dla ciebie nie liczy się fakt, że jest w co grać. Liczą się exy. Multiplatformy "nikogo" i wcale mnie to nie dziwi, bo multiplatformami z gorszą grafą w cw nie powojujesz. Taka z was zakała gamingu moi zieloni bracia.

Opublikowano

Obcowanie z W3, bez znajomosci 1 i 2, bo kazdy szanujacy sie klap gardzi xboxem i pc, coz to bedzie za uczta..

Opublikowano

Świadomy konsument, mój drogi bocie, w lutym dostanie setki godzin grania w trzecim Wieśku. Ty natomiast poczekasz do Q4, bo dla ciebie nie liczy się fakt, że jest w co grać. Liczą się exy. Multiplatformy "nikogo" i wcale mnie to nie dziwi, bo multiplatformami z gorszą grafą w cw nie powojujesz. Taka z was zakała gamingu moi zieloni bracia.

Jak ty bedziesz odpakowywac swoja wiesniacka edycje standard ja bede pucowal sie do mojej kolekcjonerki Wiedzmina (nie zgadniesz na jaka platforme) siedzac w koszulce Wiedzmina z popiersiem Geralta (z kolekcjonerki 2 czesci) dumnie patrzacym sie na mnie :fsg: , takze sory ale pudlo.

W multiplatformy gram glownie na PC (czasem PS4), wiec znowu pudlo, dla mnie wiecej zdzbel trawy to zaden argument za/przeciw w CW - licza sie tylko exy. Ale probuj dalej, kiedys ci sie uda xD

PS. Zakala gamingu > Baran gamingu :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Lem bo nikt tutaj nie chce przybłęd z gejonly dla których gierki sirius biznes.

Opublikowano

Tu nie chodzi o to kto banuje, tylko kto raportuje, wsrod klapow sa takie szparagi, ze glowa mala.

Oj, już nie płacz, sami jesteście sobie winni, kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie (min. ragus).

Zróbmy może podsumowanie

Królestwo niebieskie ktore poleciało za chamstwo

- nikt

Wyższa kultura konsolowosci

- Soul

- luck

- copper w kolejce

- kubson który ma fory u innych botów

- Ins podobna sytuacja

Zapomniałeś o ragusie, ale czego spodziewasz się od chłopstwa i warcholstwa, jak już oderwą się od pola buraków i zjedzą te pyry z kapustą, to wchodzą na forum pokazać swoje chamstwo. Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy. Wyższa kultura chamstwa i prostactwa, proponuje taki podpis dla botków.

A co dziś słychać w świecie baronów? Prawdopodobnie na PS Experience Capcom zaprezentuje kolejnego eksa na PS4.

yoshinori-ono.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Lem bo nikt tutaj nie chce przybłęd z gejonly dla których gierki sirius biznes.

Powiedział typ który pisze w tym temacie po kilkanaście postów każdego dnia od jakiś dwóch lat.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy, ale i Xbox One nie ma się czego wstydzić. Obie wersje wykorzystują HBAO i solidne filtrowanie anizotropowe, choć na Xbox One tekstury opisujące obiekty są nieco bardziej rozmyte.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-25-digital-foundry-kontra-dragon-age-inkwizycja

:reggie:

Opublikowano

Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy, ale i Xbox One nie ma się czego wstydzić. Obie wersje wykorzystują HBAO i solidne filtrowanie anizotropowe, choć na Xbox One tekstury opisujące obiekty są nieco bardziej rozmyte.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-25-digital-foundry-kontra-dragon-age-inkwizycja

Co się tyczy wydajności, to obie konsole spisały się i zapewniają stabilną rozgrywkę, ale przewagę zyskuje Xbox One, gdzie spadki animacji zdarzają się niezwykle rzadko i dotyczą wyłącznie ekstremalnych sytuacji.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jakos na porownaniach srednio widac to co podkresliles YETI

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Wybór jest prosty, lepiej żeby raz na godzinę spadły te 3 klatki, niz przez 50h mieć guwno rozmazane.

Jakos na porownaniach srednio widac to co podkresliles YETI

Na yt zapewne tak, ale na 55 calowych ledach u baronów to co innego.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja tam czekam na Mikołaja i dużo prezentów od SONY. W razie czego, SONY na zawsze w moim sercu :wub:

Opublikowano
Wybór jest prosty, lepiej żeby raz na godzinę spadły te 3 klatki, niz przez 50h mieć guwno rozmazane.

Nawet smiechlem :D - ale osobiscie wole stabilny framerate

W ogole to klapki powinny skonczyc z ta szopka, niby tutaj podsmiechujki z PCowcow i ich grafiki a chwile pozniej pojazd bo troche lepsza trawa jest na ich konsoli - double standards over 9000

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To są pewnie te słynne podwójne standardy o których cały czas pisze Ficuś. Najlepsze, że jak PCtowiec wytyka im takie rzeczy, to cisza na morzu :taknieco:

Opublikowano

W lutym klapkeriada będzie ogrywać Wiesława. To nic, że co drugi nie czytał książek, a 70% nie grało w poprzednie części. Mowa o podwójnych standardach czy jakkolwiek nazywacie tutaj bycie chorągiewką. Będzie za to na pewno całodobowy spust nad większą ilością trawy i listków na krzaczkach malin w wersji na PS4, mimo, że nie będzie to miało w ogóle znaczenia - bo na którejkolwiek platformie by nie ogrywać tą megatonę, to powinniśmy się cieszyć, że nasze rodzime studio wydaje taką grę. Po raz trzeci. W sumie to tylko prognozuję taką sytuację, ale czuję po kościach, że jednak faktycznie darzę zbyt dużym zaufaniem naszych dyżurnych troli tego tematu.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.