Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pie(pipi) farmazony jak troglodyci z pragi. Nie nalezysz do wiekszosci ludzi - sprzedasz 3DS jednak potwierdza, ze ludzie jednak "nawet na kiblu graja".

Nooo, 3DS ma szpile, w które nie pogram na tym co stoi pod TV. To chyba jasne dlaczego ludzie kupują.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Vita_games

Pooglądaj sobie gry jakie wyszły.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Don a wogole konsole przenosne maja sens bo kazda wade jaka wymieniles ma kazda konsola przenosna i hejtujesz w ogole ta odmiane konsol, a nie vite 

Konsola przenośna tak jak każda inna, warta jest posiadania gdy ma dobre gry, a easye twierdzi, że Vita jest dobra no bo jest handheldem :P

no ale nawet jakby miala gry, ktore uwazalbys za super to dalej:

- nic nie widac jak swieci slonce

- nie zagrasz wg ciebie jak prowadzisz samochod, idziesz do pracy, czy w autobusie

- grasz 20min i kark boli

i te wady co wymieniasz miala i miec bedzie kazda konsola przenosna jaka powstala i powstanie

Opublikowano

ale po co ? - parenascie stron temu wymienilem ponad 30 szpil, ktore ogralem od listopada, ktorych nie ma ani na 3dsie, ani na Xboxie, to dostalem odpowiedz "Mnie te gry nie interesuja". Rozumiem, ze jak jakies gry nie interesuja Dona, tzn. ze gier nie ma  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Don pisze tak tylko dlatego, że Vita to tylko człon nazwy PlayStation.

Opublikowano

Tak, bo nie mam konsol PS w domu. Bili mnie żebym kupił.

Opublikowano

Don, frekwencja twoich postow na forum wzrasta w zastraszajacym tempie, powiedz nam, jak uzytkownik ktory ma Xboxa i tyle gier na nim znajduje czas na klepanie coraz to wiekszej ilosci postow?

Zdradz nam swoj sekret !

Opublikowano
  • Autor

Fani Vity gorsi od wegetarian z tą ich propagandą.

Opublikowano

ale po co ? - parenascie stron temu wymienilem ponad 30 szpil, ktore ogralem od listopada, ktorych nie ma ani na 3dsie, ani na Xboxie, to dostalem odpowiedz "Mnie te gry nie interesuja". Rozumiem, ze jak jakies gry nie interesuja Dona, tzn. ze gier nie ma  :teehee:

Po losie Vita widać, że te gry nie interesują nie tylko Don'a.

Opublikowano

Tak, bo nie mam konsol PS w domu. Bili mnie żebym kupił.

Nie powiedziałem tego. Ale chyba nie ma tutaj osoby, która nie zna Cię jako wojownika w imię M$.

Opublikowano

Jestem lepszym fanem PS niż 70% psychofanów PS z CW.

Opublikowano

No to w sumie fakt, na tym forum ludzie dalej sobie wmawiają, że xbox one jest świetny  :teehee: 720p nie przeszkadza, tak samo jak 5 cali na vicie.

nie klam łobuzie ;/ swoją drogą gier na XO w 720p jest raptem 4 a więc xbox w coraz większej du.pie

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, ze gry sa.

To tak jakbym napisal, WiiU nie ma gier! W sumie to nie znam biblioteki, bo ta konsola w ogole mnie nie interesuje.

(lista gier przytoczona przez jakiegos uzytkownika)

z tej listy interesuje mnie tylko Zelda 1, ktora moge ograc na Wii.

"Po losie Wi iU widac, ze te gry nie tylko mnie nie interesuja."

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

He, dobre. xD

Opublikowano

Zelda Wind Waker to nie Zelda 1 :( :( :(

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, ze gry sa.

To tak jakbym napisal, WiiU nie ma gier! W sumie to nie znam biblioteki, bo ta konsola w ogole mnie nie interesuje.

(lista gier przytoczona przez jakiegos uzytkownika)

No i co? Mnie interesuje tylko Zelda 1, ktora moge ograc na Wii.

"Po losie WiiU widac, ze te gry nie tylko mnie nie interesuja." xD

ej, ale easye to samo było z xboxem bo ponoć jest martwy od 2011 roku kiedy to wyszło na niego Gears of War 3, multiplatformy się nie liczą w console wars i tyle.

Opublikowano

He, dobre. xD

No jak widzę, nie wskazywał palcami (za mało ich mam), jak użytkownicy X, Y, Z, Ż itp, jarają się miesiącami jakimiś super ex'ami na PS, a później się okazuje, że ja śmierdzący Xbot wciągam je szybciej JUŻ PO ROKU, no to Sony powinno mi jeszcze dziękować, że jestem takim przykładnym hejterem. Pewnie woleli by mieć samych hejterów.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No to w sumie fakt, na tym forum ludzie dalej sobie wmawiają, że xbox one jest świetny  :teehee: 720p nie przeszkadza, tak samo jak 5 cali na vicie.

nie klam łobuzie ;/ swoją drogą gier na XO w 720p jest raptem 4 a więc xbox w coraz większej du.pie

Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, Dead Rising 3, Killer Instinct, Metal Gear Solid V, Watch Dogs, TytanFall, pozostale to nowa jakos gier 900p.

ej, ale easye to samo było z xboxem bo ponoć jest martwy od 2011 roku kiedy to wyszło na niego Gears of War 3, multiplatformy się nie liczą w console wars i tyle.

No to przez ostatnie 2 lata wyszlo wiecej pudelkowych exow na Vicie niz na 360tce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

panowie spokojnie kazdy wie ze na chwila obecna pod wzgledem ilosci exow, sredniej exow, ilosci multiplatform to vita>xone

Opublikowano

Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, Dead Rising 3, Killer Instinct, Metal Gear Solid V, Watch Dogs, TytanFall, pozostale to nowa jakos gier 900p.

No to przez ostatnie 2 lata wyszlo wiecej pudelkowych exow na Vicie niz na 360tce.

wow no rzeczywiście, vita jest na rynku od 2 lat a xbox od 8 go figure. Titanfall jest 792p :teehee:

Opublikowano

Ja sie zastanawiam czy Vity nie sprzedac. Jedynie Virtua Tennis 4 i Wipeout wciagnely mnie na dluzej niz pol pol godziny,

Opublikowano

Chyba nawet 9 rok już.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam czy Vity nie sprzedac. Jedynie Virtua Tennis 4 i Wipeout wciagnely mnie na dluzej niz pol pol godziny,

Vita jest dobra jak interesuja cie gry w stylu Monster Huntera, takie typowo japonskie, Toukiden, Freedom Wars lub Soul Sacrifice (wkrotce tez MH G), bez tego ta konsola nie wyroznia sie juz absolutnie niczym i po ograniu Toukidena poszla na black markecie.

Fajnie sie niby gralo na poczatku w Persone, Gravity Rush i Uncharted ale po tych tytulach nastapila kompletna pustka (indyki mi jej nie wypelnia niestety), zaczelo sie cale PortStation Vita, Bordy, LBP, Walking Dead itp ... liczylem na jakies GTA Stories a bedzie Liberty i Vice w jednym packu <tfu> xD

Zreszta konferencja Sony dobitnie dala do zrozumienia ze oni z ta konsolka juz skonczyli zanim jeszcze dobrze zaczeli, sprzedaj i zapomnij, chyba ze masz zaleglosci z PSX'a, wtedy Vita jest idealna bo na malym ledzie grafika nie wypala oczu od pikseli jak na LCD/Plazmie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Vitę lepiej do 3DS'a porównywać. Tutaj pewnie wypada gorzej ze względu na wciąż popularne kieszonkowe Mariany i Zeldy. W sumie pierwszy DS też zmiażdżył PSP. Ale to od zawsze było terytorium Ninny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.