Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Siemano,

Nie było mnie bardzo bardzo długo , ale szanowna moderacja dała mi szanse poprawy ( po 3,5 roku).

Także na początku będę nadrabiał setki stron w różnych tematach, również tutaj,

Stresci mi ktoś stan wojny?

Don nadal pracuje dla M$? , BigDaddy jest najbardziej irytującym użytkownikiem? Jak tam Medrek? Zaczał grac w gry o których pisze?

Z kim teraz trzeba walczyc? I który obóz jest właściwy bo niechce zle zacząć

Stan wojny jest taki, że ubisoft przegrywa, a Mendrek nikogo.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Siemano,

Nie było mnie bardzo bardzo długo , ale szanowna moderacja dała mi szanse poprawy ( po 3,5 roku).

Don nadal pracuje dla M$? , BigDaddy jest najbardziej irytującym użytkownikiem? Jak tam Medrek? Zaczał grac w gry o których pisze?

PS4 gu.wno obe.srane

XOne mejsasz

WiiU #nikogo

Wszystko w temacie

Opublikowano

Siemano,

-Ubisoft rakiem branży

-xbox przegrywa

-6-7 grudnia zmasowany nalot na bazę zielonych

-marzec 2015 bomba atomowa na bazę zielonych i ostateczne rozwiązanie kwestii xbockiej

-kwiecień/maj 2015, dobrowolne oddanie się zielonych jeńców do jedynego słusznego obozu, pozostali po procesach wojennych wysłani na bezgrową wyspę.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Siemano,

Poszedł raport do szanownej moderacji za przekręcanie nicków.

Źle zacząłeś, żegnaj  :bye: 

TYLKO XBOX

Opublikowano

Siemano,

1. Ubisoft Rakiem Branży.

2. PS4 ssie

3. #tylkoVita #tylkoNintendo

4. Xbox One się rozkręca 

Wniosek? NINTENDO GÓRĄ, już wiesz komu kibicować i który obóz jest właściwy

Opublikowano

I jeszcze Rayos ma duzy, okragly nos. A tak, chlopaki mniej wiecej dobrze napisali, oczywiscie oprocz Cosmosa ktory dopiero ps4 kupil i jeszcze nie wie ze istnieje lepsza platforma :reggie:

Opublikowano

Siemano,

-Żeby tylko Don, hehe

-Cała jego zielona drużyna irytuje, ciężko powiedzieć kto najbardziej

-Chyba nie. Dużo gra w Diablo i jakieś bijatyki

-Ty wybierasz. Polecam obozy baronów gejmingu, wytrawnych koneserów najlepszych gierek. Tylko Sony, tylko Nintendo!

Opublikowano

@Bansai

No bardzo dobrze napisali. Szczególnie Rayos, Zgadzam się z nim, Xbox się rozkręca. Konsola nie dostanie żadnego exa do bodajże września :D Znowu cały rok czekania.

A nie sorry, jest Screamride

tumblr_na7j98LL4P1tq7kigo2_250.gif

i Kalimba
TotemWebsite_Gif_2_xboxoneleblog.gif

Biorę w dniu premiery :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Idź do sony i nie miej w co grać. No chyba że multiplatformy z większą ilością trawy i gry z poprzedniej generacji. Innych tam nie ma.

Obóz zielonych ma ze trzy sensowne exy, a że N zazwyczaj nikogo, to póki co wygrywamy, mimo tego, że wyznawcy klapstation za pomocą MC widzą to inaczej.

@up

Ori na początku roku.

Wiesiek w lutym - innych gier wtedy nie będzie nikt potrzebować.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@kidnap

Jesli Xbox sie rozkreca po takich grach jak Buraki czy Sunset to PS4 dopiero zacznie swoj zywot w marcu :D

Opublikowano

Obóz zielonych ma ze trzy sensowne exy, a że N zazwyczaj nikogo, to póki co wygrywamy,

O ja pjerole. :facepalmz:

edyta1

No fajne te exy, Wiesiek i Ori. Jak to napisał Bansai bodajże wczoraj, ogram sobie w najlepszej możliwej wersji na PC.

edyta2

Ale jak zacznie swój żywot w marcu to z X-bonera nie będzie co zbierać

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mówię jak jest.

Opublikowano

Możecie się okłamywać dalej, ale prawdą oczywistą jest to, że Wii U posiada najwięcej i najlepszej jakości exy.

Z Bayonetta 2, Super Smash Bros. Mario Kart 8 na czele.

Opublikowano

Playstation 4 to bez watpienia konsola nowej generacji. Ta sila, szybkosc dzialania. Gry z komórek jeszcze nigdy nie wygladaly tak dobrze. Remastery z PS3 i PC tez sie super prezentuja. Polecam zakup PS4 za półtora tysiączka zeby pograc w to samo co zawsze z ciut lepsza rozdziałka i elektronicznymi pucharkami. Nowa generacja zapowiada sie pieknie :fsg:

Opublikowano

Możecie się okłamywać dalej, ale prawdą oczywistą jest to, że Wii U posiada najwięcej i najlepszej jakości exy.

Z Bayonetta 2, Super Smash Bros. Mario Kart 8 na czele.

Nikt tu po za botami nie kłamie. Każdy przynajmniej średnio ogarnięty gracz wie, że Ninny mieli i robi co chce z gierkami od Sony czy MS, tylko botki tego jakoś nie widzą, bo przecież

N zazwyczaj nikogo,

Opublikowano

Ninny mieli i robi co chce z gierkami od Sony czy MS, tylko botki tego jakoś nie widzą, 

dlatego uzytkownik kidnappa posiada zarówno xboxa one jak i ps4 pomijając miażdżące wszystko na swojej drodze wiiu

dat hipokryte

Opublikowano

edyta2

Ale jak zacznie swój żywot w marcu to z X-bonera nie będzie co zbierać

Bloodborne bedzie mocarny, ale to tylko 1 ex, gdybym musial wybierac to wolalbym jednak dalej XO - Sony musi jeszcze czyms mocnym zaskoczyc w 2015 zebym nie wystawil tego bubla bez gier na allegro po ograniu BB.

Czekam na ten "ekspirjens", zobaczymy co pokaza i czy beda jakies konkrety a nie CGI z prospektem premiery najblizej w 2016-18.

Nikt tu po za botami nie kłamie. Każdy przynajmniej średnio ogarnięty gracz wie, że Ninny mieli i robi co chce z gierkami od Sony czy MS, tylko botki tego jakoś nie widzą, bo przecież

niekolego, mam Wii U i Bayo 2 obok Sunseta to mocny kandydat na moje GotY 2014 - gdyby zapowiedzieli Zombi U 2 to bym skakal ze szczescia, ale tak jak napisalem wczoraj, badzmy realistami, w CW licza sie tylko 2 platformy, Wii U i PC to tylko taka odskocznia jak jest nudno.

Ninny mieli i robi co chce z gierkami od Sony czy MS, tylko botki tego jakoś nie widzą, 

dlatego uzytkownik kidnappa posiada zarówno xboxa one jak i ps4 pomijając miażdżące wszystko na swojej drodze wiiu

dat hipokryte

:daddy:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Idź do sony i nie miej w co grać. No chyba że multiplatformy

@up

Ori na początku roku.

Wiesiek w lutym - innych gier wtedy nie będzie nikt potrzebować.

Wypominaj komuś aby grał w multiplatformy na konsolach Sony, wymień jako argument za Xboxem gry, które są multiplatformami.

Logika botków.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kto gra w smash bros od następnego tygodnia może jakiś turniej w DARMOWYM online? Pokażemy botkom i klapkom na czym polega wyższa kultura gamingu;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Alternatywna rzeczywistość według klapka:

2015 - PS4

Styczeń: BlodBorne

Luty: BloodBorne

Marzec: BloodBorne, BloodBorne, BloodBorne

Kwiecień: BloodBorne

Maj: BloodBorne

Czerwiec: BloodBorne

Lipiec: BloodBorne

Sierpień: BloodBorne

Wrzesień: BloodBorne

Październik: BloodBorne

Listopad: BloodBorne 

Grudzień: BloodBorne

2015 - Xone

Styczeń: ----

Luty: ---

Marzec: ---

Kwiecień: ---

Maj: ---

Czerwiec: ---

Lipiec: ---

Sierpień: ---

Wrzesień: ---

Październik: ---

Listopad: ---

Grudzień: Kalimba

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Siemano,

Z grubsza nic sie nie zmieniło.

DonSterydo dostał awans - praca po godzinach i na weekendach.

Daddy - z nim za bardzo poprawy nie ma, sa słuchy ze nigdy nie popatrzył w niebieskie niebo bo wpada wtedy w szał.

Mendrek - rzadko tu zagląda, podobno z uwagi na ilośc ogrywanych gier, chodzą słuchy ze w dniu rozpoczęcia apokalipsy dla botów, wpadnie ze zwielokrotniona siła.

Reszta bez zmian, marka PlayStation jest jedyna słuszna, kolor niebieski jest Twoim ulubionym.

Zmieniło sie w tym czasie sporo standardów u botków, w tej generacji.

- multiplatformy nie maja znaczenia

- rozdzielczość nie ma znaczenia

- ilośc klatek wyświetlanego obrazu nie ma znaczenia

- Metacritic i Gamerankings ma znaczenie

Za wyjątkiem gier takich jak: tu wstaw wszystkie dostępne poniżej 80, czyli zostaje Sunset i Horizon 2

- sprzedaż konsol nie ma znaczenia

- trawa w grach nie ma znaczenia

- wielkość konsoli tez nie ma znaczenia

Jak masz jeszcze pytania to wał śmiało, nie mogłeś trafić do lepszego tematu.

Opublikowano

Tylko czekac az Sony uzna ze nie oplaca im sie wymyslac nowych gierek na PS4 i zremasteruja całą biblioteke z PS3. A ludzie i tak beda kupowac, bo lepsza grafika.

Opublikowano

dat hipokryte

Spokojnie, przyjdzie czas to i WiiU kupię, jeszcze mam dużo zaległości z Wii, więc wszystko w swoim czasie. O mnie się nie martw.

Opublikowano

Ech... konsole bez gier, lub bez właścicieli, to tylko klapki potrafią bronić.

Szanuje N, wiem, że są ostatnią ostoją normalnych gier, nazwijmy je grami 'starej szkoły'. Osobiście setki godzin spędziłem przy Gacku i Wii, obie te konsole do tej pory leżą u mnie w szafie i na pewno nigdy się ich nie pozbędę, ale obecnie nie kupię też konsoli za 1000 zł dla infantylnych marianów, jednej solidnej Bayo i remastera WW.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@kidnappa

jesli cie bylo stac na 2 next geny i twierdzisz ciagle ze wiiu >>> ps4 >>> go.wno obesrane >>> xbone

a mimo to pierw zakupiles wlasnie xbona zamiast wiiu to gratuluje logiki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.