Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A właśnie. Jak skończyło się WD? Nie dałem rady przebić się przez te dwa metry mułu, by zobaczyć zakończenie...

Standardowo, sprawiedliwości stało się zadość. :reggie:
Bedzie szpagat za spoilera
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież kolega stwierdził tylko, że zakończyło się prologiem dwójki.

Opublikowano

Ubisoft to rak branży, ale trzeba ich propsować za UbiArt. Dopóki poziom gier na tym silniku będzie się utrzymywał, to mogą robić nawet 10 AAA crapów rocznie 

Opublikowano

A właśnie. Jak skończyło się WD? Nie dałem rady przebić się przez te dwa metry mułu, by zobaczyć zakończenie...

Standardowo, sprawiedliwości stało się zadość. :reggie:
UWAGA MOŻE TO BYĆ CIUT SPOILER Z WD

No tak nie do końca bo nie było takiego hapyendu, był też duży dramat przed napisami końcowymi.

Edytowane przez balon

Opublikowano

balon wystarczy treść posta wrzucić w

[/ spoiler]

Opublikowano

Apropo zakonczenia WD

Na koniec gry Ejden sciaga czapke i plaszcz, siada na fotelu bujanym, patrzy sie w lustro i zdaje sobie sprawe ze jest najwiekszym przechlastem w historii bohaterow gier video.

A cz ktos skonczyl juz AC:Unity? Jak sie konczy? Czy Rewolucje Francuska wygrywaja Francuzi czy ci drudzy?

Opublikowano

już łatwiej mi sie było utożsamić z postaciami z Chariot niż z tym przepitym czapkofilem 

ejden tu, ajaj tam - mozgi z ubisoftu at it best

Opublikowano

A w The Division maja polaczyc te dwie postaci i wyjdzie AJAJDEN.

Opublikowano

Wczoraj na jakiś gameplay trafiłem, chyba właśnie z WiiU i jak zobaczyłem zgarbionego gościa biegającego po lokalach robiącego Skynet na smartfonie, to tylko śmiechłem i wyłączyłem filmik :P

Opublikowano

Jak zwykle pie.rdolicie

Watch Dogs mogło być fajne ale Ubi s(pipi)iko pare elementów, jest natomiast świetna baza do zrobienia dobrej części drugiej.

Opublikowano

Jak zwykle pie.rdolicie

pgZCOTD.png

Opublikowano

pgZCOTD.png

Nawet memów nie potrafi prawidłowo używać :/

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Jak zwykle pie.rdolicie

Watch Dogs mogło być fajne ale Ubi s(pipi)iko pare elementów, jest natomiast świetna baza do zrobienia dobrej części drugiej.

Szkoda, że nie zrobili wersji na Wii. Wreszcie byłoby coś dla Irasa.

mariokartwii_image01.jpg

Opublikowano

też dorzucę fekalną cegiełkę, jakiś dziwny ten mogel jazdy pojazdami przypomina mi to autobieganie z assasynów, gdy wychylamy gałę do skrętu samochód gwałtownie skręca by zaraz został skorygowany przez konsole do jazdy na wprost i sam omija przeszkody o_0 nie wiem o co kaman napewne tego w gta 5 pastgenowym nie było. szczególnie to odczuwane jest przy szybkich furach.

Opublikowano

Panie, Panowie. Przedstawiam Wam typowego użytkownika konsoli PlayStation 4: (UWAGA, od postu można dostać CEBULORAKA)

Jest pewien sposob i to legalny zeby caly czas grac na PS4 online za darmo, musisz mieć karte bankową.
Bierzesz 14 dniowy okres próbny za darmo oczywiscie - musisz zawsze podać przy tym nr karty i dane adresowe itp
po wzieciu okresu próbnego , wchodzić w swoje ustawienia PSN / Portfel - usuwasz dane karty, albo wyłączasz automatyczne finansowanie - żeby Ci za 2 tyg nie ściągneło automatycznie.
Jak okres próbny wygaśnie, tworzysz nowe konto PSN, robisz dokładnie to samo, (PAMIETAJ O USUNIECIU DANYCH KARTY POZNIEJ!), aktywujesz nowo utworzone konto jako podstawowe - grasz normalnie na wszystkich innych profilach.

Calosc mozesz powtarzac co 2 tyg czy kiedy chcesz. Mozesz grac online za darmo, jesli co 2 tyg poswiecisz te 10 minut na to. Jedyny minus - w gry z PLUSA pograsz sobie 2 tygodnie bo działają kiedy jest aktywny PLUS na koncie z ktorego je pobrales, ale jak narazie te gry są beznadziejne i nie warte wykupienia Plus.

to już nawet nie jest :cebula:, to jest.... ULTRACEBULA

big-onion.png

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

zaraz i tak ktoś przyleci i nazwie to przedsiębiorczością.

Opublikowano

Nawet cebulka w nadmiarze jest szkodliwa :cebula: :cebula: :cebula:

Opublikowano

Cebule, łączcie się, oto Wasz mesjasz! 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jak zwykle pie.rdolicie

pgZCOTD.png

Dodaj ze ograłem obie Forzy i 5 i Horizon 2 XD bo ja juz zdążyłem kupić Xboxa i go sprzedać podczas gdy Ty czy DonSterydo widzieliście ta konsole w gazetce

Opublikowano

Do czego to doszło, lepsze akcje w temacie PS Plusa niż w CW :/ MAŁO SIĘ STARACIE 

Opublikowano

Panie, Panowie. Przedstawiam Wam typowego użytkownika konsoli PlayStation 4: (UWAGA, od postu można dostać CEBULORAKA)

Jest pewien sposob i to legalny zeby caly czas grac na PS4 online za darmo, musisz mieć karte bankową.

Bierzesz 14 dniowy okres próbny za darmo oczywiscie - musisz zawsze podać przy tym nr karty i dane adresowe itp

po wzieciu okresu próbnego , wchodzić w swoje ustawienia PSN / Portfel - usuwasz dane karty, albo wyłączasz automatyczne finansowanie - żeby Ci za 2 tyg nie ściągneło automatycznie.

Jak okres próbny wygaśnie, tworzysz nowe konto PSN, robisz dokładnie to samo, (PAMIETAJ O USUNIECIU DANYCH KARTY POZNIEJ!), aktywujesz nowo utworzone konto jako podstawowe - grasz normalnie na wszystkich innych profilach.

Calosc mozesz powtarzac co 2 tyg czy kiedy chcesz. Mozesz grac online za darmo, jesli co 2 tyg poswiecisz te 10 minut na to. Jedyny minus - w gry z PLUSA pograsz sobie 2 tygodnie bo działają kiedy jest aktywny PLUS na koncie z ktorego je pobrales, ale jak narazie te gry są beznadziejne i nie warte wykupienia Plus.

to już nawet nie jest :cebula:, to jest.... ULTRACEBULA

Ten sposób finansowania wydaje się odpowiednim do poziomu usług sieciowych na PS4. Dzięki za ten wpis, będę mogła obadać ostatni dodatek do BF4 bez przedłużania syfu+.

Opublikowano

Dodaj ze ograłem obie Forzy i 5 i Horizon 2 XD bo ja juz zdążyłem kupić Xboxa i go sprzedać podczas gdy Ty czy DonSterydo widzieliście ta konsole w gazetce

Cieszę się, że na zmywaku w irlandii tak dobrze płacą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.