Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dodaj ze ograłem obie Forzy i 5 i Horizon 2 XD bo ja juz zdążyłem kupić Xboxa i go sprzedać podczas gdy Ty czy DonSterydo widzieliście ta konsole w gazetce

Cieszę się, że na zmywaku w irlandii tak dobrze płacą.
No no, 1400zl to poważny wydatek XD

Odedzwij sie do MaZZeo niech jakiś kredyt Ci da albo

http://pomoc.allegro.pl/artykul/26191/jak-kupowac-na-raty#

Ewentualnie zapraszam do Irlandii, wyj.ebalem ostatnio Janusza wiec jest etat na zamiataniu podłogi.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra pany, wy tu gadu gadu a MS i Sony zaprezentowały swoje pełne oferty na grudzień w Goldzie i Plusie.

MS

Xbox One – od 1 do 31 grudnia – Worms Battlegrounds

Xbox 360 – od 1 do 15 grudnia – The Raven: Legacy of Master Thief

Xbox 360 – od 16 do 31 grudnia – SXX (2012)

Sony

3rd December: Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition  (PS4)
3rd December: Secret Ponchos (PS4)
3rd December: Hitman Trilogy HD (PS3)
3rd December: Deadly Premonitioin: The Director's Cut (PS3)
3rd December: Final Horizon (PS Vita)
3rd December: Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita)

Po ostatnich lepszych miesiącach Golda teraz IMO lepszy o wiele Plus.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Sony takie dobre, tak trzymać.

Opublikowano

Resogun, Outlast, Dead Nation, Trine 2, Strider, Fez, velocity 2x, Dust. Każda z nich to co najmniej dobra gra. Nie były to może duże gry pudełkowe, ale były to z pewnością produkcje, w które naprawdę warto zagrać.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

deadly premonition  :banderas: 

janusze ogrywać tę perełke, póki jest okazja

Opublikowano

Ficek, przybijaj VITA pionę, mamy cały miesiąc turbo grania!

Kurdę, rok plusa minął jak z bicza strzelił. W tym czasie porządnie ograłem ze 4 gierki dane mi przez SONY, z czego w 3 grałem wcześniej na PC (wartość w piniądzach ok- 25-30 zł), no ale trzeba coś robić na tronie...To by było na tyle, dziękuję postoje.

Opublikowano

Szanuje ofertę PS+ na grudzień ale Wormsy tez bym przytulił.

Opublikowano

Ficek, przybijaj VITA pionę, mamy cały miesiąc turbo grania!

zacytuje siebie z innego tematu:

najgorszy miesiac dla vity w historii plusa do tej konsoli

Opublikowano

Resogun, Outlast, Dead Nation, Trine 2, Strider, Fez, velocity 2x, Dust. Każda z nich to co najmniej dobra gra. Nie były to może duże gry pudełkowe, ale były to z pewnością produkcje, w które naprawdę warto zagrać.

Moim zdaniem najlepszymi grami na ps4 w tym roku były:

original.jpg

Transistor-1.jpg

(o ile preferuje się konsole zamiast pc co nie)

reszta stanowią już tylko multiplatformy i remastery.

Opublikowano

nobody, czytaj uważnie.

Opublikowano

Zawsze mnie rozwala jak ludzie reagują na gry z P+/GwG. Po tych reakcjach można poznać prawdziwych januszy - świetne arkejdy = szajs, ale jakby dali kolejnego Asasyna czy Pacz Psy, to by po nogach robili.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@Ludwes

to była odp. do twierdzenia jakoby na ps4 nie wyszedł dotąd żaden fajny ex (whatever czy czasowy czy nie)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@Ludwes

to była odp. do twierdzenia jakoby na ps4 nie wyszedł dotąd żaden fajny ex (whatever czy czasowy czy nie)

Faktycznie, wybacz.

Opublikowano

Ja się odnosiłem do tego, że Mazzeo napisał, że wreszcie pojawiła się jakaś sensowna gra w Plusie. Ja wymieniłem tym czasem listę gier z Plusa moim zdaniem sensownych i naprawdę wartych ogrania.

I wiecie co, Deadly Premonition ma średnią ocen 71 czy tam 69%, czyli mniej więcej tyle co wyśmiewany przez wszystkich DC i wiecie co, (pipi) mnie to obchodzi, już tyle czasu zbierałem się żeby to ograć a tu proszę taka niespodzianka. Jaram się.

Zawsze mnie rozwala jak ludzie reagują na gry z P+/GwG. Po tych reakcjach można poznać prawdziwych januszy - świetne arkejdy = szajs, ale jakby dali kolejnego Asasyna czy Pacz Psy, to by po nogach robili.

Dzięki dawaniu właśnie gier typu arcade/indie miałem okazję ograć jedną z ciekawszych gier tego roku, a mianowicie Super Time Force dawany jakiś czas temu w GwG.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Trine 2 nie warto ogrywać nawet z plusa. :reggie:

Opublikowano

DP dostalo sie za skostniala mechanike, sterowanie, technikalia, ale rdzen gry jest imo bardzo dobry, DC dostalo sie za to ze to guwno obesrane :reggie:

Szkoda ze tak pozno zabierasz sie za te fajna gre kidnap, jestem zawiedziony.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Prawilnie przypominam, że Deadly Premonition było przez 3 lata ex'em X360  :reggie:

Opublikowano

Prawilnie przypominam, że Deadly Premonition było przez 3 lata ex'em X360 :reggie:

Sytuacja jak z Valkyrią Chronicles :P.

Opublikowano

Tranzystorek bardzo spoko, chociaż ten trend do robienia ładnych dla oka i przyjemnych dla ucha samograjów, które zgarniają trofea OCH i ACH jest niepokojący. Jak bym miał oceniać najlepsze tytuły w tym roku, to zdecydowanie Divinity i Wasteland 2, tylko trzeba preferować gierki, a nie to na czym się w nie gra.

Opublikowano

Prawilnie przypominam, że Deadly Premonition było przez 3 lata ex'em X360 :reggie:

Sytuacja jak z Valkyrią Chronicles :P.

6 lat w tym rok od wyjścia kolejnej generacji.  :kaz: 

Opublikowano

Trine 2 nie warto ogrywać nawet z plusa. :reggie:

Ta, lepiej z torrenta :reggie:

Opublikowano

To 3 lata już są ok, ale 6 lat to za dużo?

Opublikowano

Tranzystorek bardzo spoko, chociaż ten trend do robienia ładnych dla oka i przyjemnych dla ucha samograjów, które zgarniają trofea OCH i ACH jest niepokojący. Jak bym miał oceniać najlepsze tytuły w tym roku, to zdecydowanie Divinity i Wasteland 2, tylko trzeba preferować gierki, a nie to na czym się w nie gra.

Ja tam swój głos na GOTY 2014 oddałem na multiplatformowego Obcego i TEW, więc wcale nie trzeba preferować gierek zamiast sprzętu żeby olać wyż. wspomniane.  :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.