Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tlou całkiem spoko gierka solidne 8+/10 ale już starczy pisania o noszeniu drabin i palet.

R* zrobił specjalne edycje konsol, złom ps4 w kolorach XBOXa, R* wie co rządzi   :)

small_1761819348.jpg

PlayStation%204%20GTA%20V%20wersja.jpg

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kinga typowy ex od sony - piekna z zewnatrz, pusta w srodku, podrawiam

Opublikowano

ms tak zmienil oblicze xbona, ze ign postanowil go znow zrecenzować po 1 roku

http://uk.ign.com/articles/2014/11/27/xbox-one-with-kinect-review

a sony dalej krulem bo tlou, rosogun i sprzedaz jak ps2

playstation4 tez po roku zrecenzowali:

http://uk.ign.com/articles/2014/11/21/playstation-4-re-review?watch

i 8.4 ps4  vs 8.1 xbox z kinectem vs 7.8 xbox bez kinnecta

strzaly w kolana botow :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

czyli co 50% wiecej mocy daje nam ocene o 3% wyższą?

biegne po ps4

Opublikowano

2% roznicy miedzy second son a sunset overdrive juz wam daje prawo do pisania, ze ps4 nie ma gier, a xone cudowne pozycje

:shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

ms tak zmienil oblicze xbona, ze ign postanowil go znow zrecenzować po 1 roku

http://uk.ign.com/articles/2014/11/27/xbox-one-with-kinect-review

a sony dalej krulem bo tlou, rosogun i sprzedaz jak ps2

playstation4 tez po roku zrecenzowali:

http://uk.ign.com/articles/2014/11/21/playstation-4-re-review?watch

i 8.4 ps4  vs 8.1 xbox z kinectem vs 7.8 xbox bez kinnecta

strzaly w kolana botow :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Pozamiatał

headshot.gif

Opublikowano

ale przeciez recki IGN nikogo....

ja tylko mam beke z kermita, wytacza bombe ze xbox one taki super ze nawet ign postanowilo go zrecenzowac po roku na nowo bo sie tak hiper super zmienil, a tu sie okazuje, ze praktycznie w tym samym dniu zrecenzowali tez ps4 i ta konsola bez gier, bez dobrego pada i z tandetnego plastiku aka goowno obesrane i tak dostala wieksza ocene

:shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Botki są jak PiS. Za każdym razem deprecjonują wygraną konkurencji.

Ch*j że przegrali 8 raz z rzędu...

Opublikowano

ale przeciez recki IGN nikogo....

ja tylko mam beke z kermita, wytacza bombe ze xbox one taki super ze nawet ign postanowilo go zrecenzowac po roku na nowo bo sie tak hiper super zmienil, a tu sie okazuje, ze praktycznie w tym samym dniu zrecenzowali tez ps4 i ta konsola bez gier, bez dobrego pada i z tandetnego plastiku aka goowno obesrane i tak dostala wieksza ocene

$ony płaci za recki co wiadomo od dawna, co zrobisz ? Nic nie zrobisz    :reggie: 

Opublikowano

zapomnialem jeszcze napisac, ze dali wieksza ocene konsoli gdzie PSN przez 7 dni w tygodniu przez 8 dni nie dziala, przypadek nie sadze

Opublikowano

Botki są jak PiS. 

$ony płaci za recki co wiadomo od dawna, co zrobisz ? Nic nie zrobisz    :reggie: 

może komisję?

Opublikowano

Oooo Mendrek w temacie

popcorn_danny_devito.gif

Opublikowano

http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/newsy/sony-ae-ps4-dla-szerszego-grona-odbiorcow-r1172

cytat z Gmera:

Fergal Gara, dyrektor PlayStation na UK, powiedział, że PlayStation 4 musi potrzymać sukces wypracowany w pierwszym roku na rynku, poprzez dotarcie do znacznie szerszego grona odbiorców.

Zapytany o przyszłość PS 4 powiedział: „Chcemy dalej rozwijać innowacyjne rozwiązania streamingowe, jak Share Play, PlayStation TV, PlayStation Now, czy Project Morpheus, jednak w przeciągu najbliższego roku czy też dwóch chcemy trafić na bardziej masowy rynek”.

„W celu poszerzenia grona i być może wypełnienia luki, jaka powstała po Wii, będące cieniem swojej dawnej potęgi, musimy dostarczyć taki produkt, który zaangażuje nowych konsumentów. Myślę, że to dla nas wielka szansa i będzie to coś na czym skupimy się w najbliższym czasie”.

:banderas:

Pomiedzy guwnem typu "morfeusz, streaming, TV" brakuje mi czegos takiego jak, "wiecej gier", no i "chcemy trafic na masowy rynek" ? Przeciez to same dobre rzeczy oznacza dla nas graczy xD ... a wy sie cieszycie,  no ale czego oczekiwac od klapow, dajmy im reklame, wyniki sprzedazy i to wszystko czego do szczescia potrzebuja. 

Smutna grupa "graczy" :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

znowu za rok jak ponownie ign zrecenzuje xbona w porównaniu z ps4 to wystawi jedynie tego gifa który wszystko wyjaśni

Computer-trash.gif

Opublikowano

No, za rok po x-złomie już nie będzie co zbierać. Boty będa masowo wymieniać konsole, o tak

francis-unboxing-a-plbgbaq.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Daddy - Macierewicz.

Mendrek - Niesiołowski.

Jeden i drugi do zaorania :good2:

Opublikowano

Ty to taki Palikot. Psioczy na inne obozy, a on sam z obozu ktòry nikogo.

Opublikowano

Ja jestem z obozu baronów, tak więc spudłowałeś :teehee:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32380-impreza_video_game_awards__kojima_gotowy_do_ujawnienia_metal_gear_online.html

Już za tydzień odbędzie się gala Video Game Awards. W jej trakcie wystąpi Hideo Kojima i przedstawi swój nowy multiplayerowy projekt - Metal Gear Online.

graliście w MGO? Boże to na prawdę dobry szpil był. Brakowało sporo szlifów i rozgrywka była troszkę drętwa momentami. Do tego ideowo mamy zbliżone multi w TLOU (czytaj: NIE biegniemy na Jana), więc konkurencja może być mocna i teraz pytanie - na ile Kojima wszedł mentalnie w 2015 rok, a na ile nadal jest w 1998....

Opublikowano

Karol czemu nie odpisujesz czy idziesz do Silesii, moze po drodze spotkamy jakiegos xbota, posmiejemy sie z niego i go pobijemy - bedzie fajnie!

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32380-impreza_video_game_awards__kojima_gotowy_do_ujawnienia_metal_gear_online.html

Już za tydzień odbędzie się gala Video Game Awards. W jej trakcie wystąpi Hideo Kojima i przedstawi swój nowy multiplayerowy projekt - Metal Gear Online.

graliście w MGO? Boże to na prawdę dobry szpil był. Brakowało sporo szlifów i rozgrywka była troszkę drętwa momentami. Do tego ideowo mamy zbliżone multi w TLOU (czytaj: NIE biegniemy na Jana), więc konkurencja może być mocna i teraz pytanie - na ile Kojima wszedł mentalnie w 2015 rok, a na ile nadal jest w 1998....

Najbardziej skillowe multi na konsolach - rzeklem. Albo strzelasz w glowe albo daruj sobie zawracac dupe, nawet w Halo nie ma takiej masakry pod tym wzgledem, szkoda tylko ze 99% ludzi szybko sobie darowalo jak dostawali wpyerdol od prosow.

To byla gra gdzie na 10 razy jak jestes gorszy, 10 raz zginiesz, nawet jak w plecy zaczniesz strzelac.

Ale z tym TLoU to sie troche zapedziles kolego. Jesli chodzi zas o nowe MGO, mysle ze nie bedzie nawet w polowie tak dobre jak to z 4ki czy 3ki, robi je amerykanskie studio a nie KP Japan.

Karol czemu nie odpisujesz czy idziesz do Silesii, moze po drodze spotkamy jakiegos xbota, posmiejemy sie z niego i go pobijemy - bedzie fajnie!

Katowickiej ? Powiedz tylko kiedy i bot wam pokaze co i jak, ale tylko pod warunkiem ze w klapkach przyjdziecie. :Coolface:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai bedziemy w kontakcie na PW ok? bo na pewno bym chcial podskoczyc przynajmniej zobaczyc co i jak i odebrac koszulke ale nie wiem na chwile obecna kiedy bede miec chwile,  a samemu mi sie nie chce

Procz Bansai ktos ze slaska chetny?

Opublikowano

Ale musisz w klapkach przyjsc, to nie byl zart :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.