Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A tymczasem z partyzanta, Playstation rozdaje w swym sklepie Trials Fusion za darmo.

A co tam daje Microsoft poza zepsutym online w remasterze Halo? ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

emigrant xbot z sosnowca do centrum katowic i jeszcze stawiasz warunki.... :obama: :obama: :obama: .

edit - jeszcze zapomnialem dopisac ze xbot

Opublikowano

emigrant z sosnowca do centrum katowic i jeszcze stawiasz warunki.... :obama: :obama: :obama: .

Ty uwazaj bo jeszcze przez przypadek z kocyka sie wyslizgniesz :sorcerer:

@Mendrek

Na XBL tez jest trial za darmo :oh_you:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a doritosy i mountain dew wezmiesz jako prowiant ze soba?

Opublikowano

a doritosy i mountain dew wezmiesz jako prowiant ze soba?

Fuel for REAL gamers bitch.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale musisz w klapkach przyjsc, to nie byl zart :D

Ficuś w klapkach, a ty w gumowcach albo jarmułce.

Opublikowano

Ale musisz w klapkach przyjsc, to nie byl zart :D

Ficuś w klapkach, a ty w gumowcach albo jarmułce.

boots-19404_640.jpg

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32380-impreza_video_game_awards__kojima_gotowy_do_ujawnienia_metal_gear_online.html

Już za tydzień odbędzie się gala Video Game Awards. W jej trakcie wystąpi Hideo Kojima i przedstawi swój nowy multiplayerowy projekt - Metal Gear Online.

graliście w MGO? Boże to na prawdę dobry szpil był. Brakowało sporo szlifów i rozgrywka była troszkę drętwa momentami. Do tego ideowo mamy zbliżone multi w TLOU (czytaj: NIE biegniemy na Jana), więc konkurencja może być mocna i teraz pytanie - na ile Kojima wszedł mentalnie w 2015 rok, a na ile nadal jest w 1998....

Najbardziej skillowe multi na konsolach - rzeklem. Albo strzelasz w glowe albo daruj sobie zawracac dupe, nawet w Halo nie ma takiej masakry pod tym wzgledem, szkoda tylko ze 99% ludzi szybko sobie darowalo jak dostawali wpyerdol od prosow.

To byla gra gdzie na 10 razy jak jestes gorszy, 10 raz zginiesz, nawet jak w plecy zaczniesz strzelac.

Ale z tym TLoU to sie troche zapedziles kolego. Jesli chodzi zas o nowe MGO, mysle ze nie bedzie nawet w polowie tak dobre jak to z 4ki czy 3ki, robi je amerykanskie studio a nie KP Japan.

porównanie miało bardziej pokazać ideę multi niż przyrównać dwie produkcje, gdyż to są kompletnie dwa różne tytuły. Mnie w MGO ujęła też współpraca. Tak jak piszesz nie grał w to prawie nikt (:D), ale miałem jednego ziomka i we dwóch mogłeś spokojnie powalić lepszego jak to zaplanowałeś (pod warunkiem, że zdążyłeś do niego dojść, często już będąc w ogródku i witając się z gąską dostałeś headshota z d,upy). 

Dla mnie tę grę zabiła fatalna infrastruktura sieciowa - problemy z połączeniem, czekanie wieków na mecz no i epickie wpyerdole (z któryś nie mogłes zresygnować bo znów czekanie milion lat na kolejny mecz). Do teog miałem zastrzezenia co do map, gdyż zawierały typowe cluster fucki, gdzie zaczynając jedną drużyną z góry wiedziałeś, że połowa ticketów pójdzie w pi,zdu zanim się ustawicie (typu - Twoja drużyna zaczyna za kontenerami, nie pamiętam jaka to mapa, wychodzi zza nich, bo to jedyna droga a tam już 4 snajperów zoom x10 i jak na filmach z czasów wojny północ-południe cała drużyna do piachu na wstępie)

Mi to wsio ryba kto to robi, ważne aby klimat był, liczę po cichu na naprawdę mocną pozycję multi. 

#4theplayers

#PlayStationExperience

Opublikowano

Zacząłem wczoraj grac w asasina black flag. Bardzo fajna gierka i fajne pirackie klimaty, plywanie statkiem i swoboda o niebo lepsze niz w ac3.

Ale jak sobie przejrzałem dlc to mi ręce opadly. Ubi to serio jest rak branży - dlc na zasadzie "kup gre i podem doplać za dlc zeby nie musieć w nią grac" czyli dlc ktore odblokowuje różne rzeczy w grze ktore normalnie same sie pojawiają w trakcie gry.

Az sie zdziwiłem ze nie bylo "za jedyne 10zl kup dlc ktore powoduje ze odrazu przyszedłeś całą fabułę"

Kurde to tak jak by iść do kina i za dodatkową opłatą dostawac możliwość przeskoczenia odrazu do koncowych napisów z pominięciem filmu. Idiotyzm

Opublikowano

A tymczasem z partyzanta, Playstation rozdaje w swym sklepie demo Trials Fusion za darmo.

A co tam daje Microsoft poza zepsutym online w remasterze Halo? ;)

Dla mnie M$ jeszcze dużo radości z grania da, tak samo jak dla ciebie Sony.

Opublikowano

10cp7w7.jpg

o, iras dostał 101 lajków na fejsie - przerwa od forum dobrze mu robi

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Zacząłem wczoraj grac w asasina black flag. Bardzo fajna gierka i fajne pirackie klimaty, plywanie statkiem i swoboda o niebo lepsze niz w ac3.

Ale jak sobie przejrzałem dlc to mi ręce opadly. Ubi to serio jest rak branży - dlc na zasadzie "kup gre i podem doplać za dlc zeby nie musieć w nią grac" czyli dlc ktore odblokowuje różne rzeczy w grze ktore normalnie same sie pojawiają w trakcie gry.

Az sie zdziwiłem ze nie bylo "za jedyne 10zl kup dlc ktore powoduje ze odrazu przyszedłeś całą fabułę"

Kurde to tak jak by iść do kina i za dodatkową opłatą dostawac możliwość przeskoczenia odrazu do koncowych napisów z pominięciem filmu. Idiotyzm

product-1700.jpg

Opublikowano

Dobra pany, wy tu gadu gadu a MS i Sony zaprezentowały swoje pełne oferty na grudzień w Goldzie i Plusie.

MS

Xbox One – od 1 do 31 grudnia – Worms Battlegrounds

Xbox 360 – od 1 do 15 grudnia – The Raven: Legacy of Master Thief

Xbox 360 – od 16 do 31 grudnia – SXX (2012)

Sony

3rd December: Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition  (PS4)

3rd December: Secret Ponchos (PS4)

3rd December: Hitman Trilogy HD (PS3)

3rd December: Deadly Premonitioin: The Director's Cut (PS3)

3rd December: Final Horizon (PS Vita)

3rd December: Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita)

Po ostatnich lepszych miesiącach Golda teraz IMO lepszy o wiele Plus.

Sony totalnie osralo plusa.

Na ps4 bedzie tylko coraz gorzej odkad online jest platny.

Opublikowano

A tymczasem z partyzanta, Playstation rozdaje w swym sklepie Trials Fusion za darmo.

Ty hipokryto, przecież to ewidentny błąd w systemie, a jak taki kiedyś się zdarzył na xbox live (bodajże Assassin's Creed 3 był na jakimiś zagranicznym live za free) to pisałeś, że posiadacze xboxa wykorzystują błędy i tak się nie powinno robić.

Opublikowano

btw jaką gre za darmo dał ubi z powodu kichy z unity?

Opublikowano

pod warunkiem ze miales season passa, jesli miales normalna wersje gry rzuca ci samo dlc

Opublikowano

Sony totalnie osralo plusa.

Na ps4 bedzie tylko coraz gorzej odkad online jest platny.

Będzie coraz lepiej, w następnym miesiącu First Light. Teraz coraz częściej będą pojawiać się duże gry, bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie sądził, że w pierwszym roku życia konsoli, Sony bedzie rozdawała duże gry za free, no chyba że polaczki biedaczki.

Opublikowano

Czyli darmowa gra tylko dla raków branży kupujących season passy. (pipi) nie interes.

Opublikowano

Cytat z IGN odnosnie porownania Wii U i PS4 oraz Xone

"In terms of quality, Xbox One and PS4 have plenty of epic video game experiences, but a majority of the best games on both platforms come from third-party publishers. Games like Grand Theft Auto V from Rockstar, Call of Duty: Advanced Warfare or Destiny from Activision, or Far Cry 4 from Ubisoft"

Call of Duty, Destiny, Far Cry 4 i "epic video game experiences". Gdzie ten swiat zmierza :facepalmz:

Opublikowano

Cytat z IGN odnosnie porownania Wii U i PS4 oraz Xone

"In terms of quality, Xbox One and PS4 have plenty of epic video game experiences, but a majority of the best games on both platforms come from third-party publishers. Games like Grand Theft Auto V from Rockstar, Call of Duty: Advanced Warfare or Destiny from Activision, or Far Cry 4 from Ubisoft"

Call of Duty, Destiny, Far Cry 4 i "epic video game experiences". Gdzie ten swiat zmierza :facepalmz:

Kolejna część tasiemca wyeksploatowanego do granic możliwości, jedna z największych marketingowych wydmuszek ostatnich lat i remaster ledwie rocznej gry. Jeszcze Watch Dogs zabrakło :)

Yep, wszystko się zgadza:

emyd3.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Yesterday, the PS4 version of Assassin’s Creed: Unity received a huge 2GB update. This highly anti(pipi)ted update for Ubisoft’s open world game was meant to fix its performance issues, however it seems that the patch did more – or should we say removed more – than that.

For starters, we can confirm – after witnessing with our own eyes – some really broken reflections. After upgrading the game to the latest version in PS4, there were some flickering reflections in Arno’s house. Not only that, but those reflections seemed of a lower quality than those we enjoyed before patching the game.

To top it all, Reddit’s member ‘Derekro’ has shared some comparison images between the unpatched and the patched versions of Assassin’s Creed: Unity.

As we can clearly, there are huge lighting differences between them.

For the time being, we are marking this story as a rumor until we hear back from more people about the visuals of the PS4 version post patch. Moreover, the PC patch is not live yet, therefore we don’t know whether this is happening only on the PS4 version or not. We also don’t know whether this is caused by a bug, and if so whether it will be fixed via a future update.

What we do know, however, is that there is a noticeable difference in the whole lighting system between these versions!

http://www.dsogaming.com/news/rumor-ubisoft-downgrades-assassins-creed-unitys-visuals-after-latest-update/

:reggie:

Opublikowano

a poprawil aby ten framerate czy jeszcze ubi w swojej dobroci ucielo efekty i framerate dalej kaszaniasty?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.