Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podobno całkowicie nie poprawili. Poprawili 300 błędów, ale najważniejszego nie. XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O jakiej darmowej grze od ubi mowi Koso na poprzedniej stronie?

Opublikowano

Kilka postów w górę, Mejm.

Opublikowano
EA i Rockstar powinni sie uczyc od Ubi !

Znalazlem ten post na fejsie, jego logika za nim idaca w przypadku R* to to ze patch usunal piosenki z gry, skandal ! XD Kurwa w 10 letniej grze wygasly im licencje na kilka piosenek i teraz polaczky oczywiscie oczekuja w ramach rekompensaty GTA V Remastered za friko pewnie xD. Co z tego ze wydaja jedne z najbardziej dopracowanych gier na konsole, piosenki usuneli z 10 letniej gry, Ubi wypuszcza guwno, pff, co z tego, "postawa godna uwagi, przyznaja sie do bledu, daja gry za darmo !"

Co za glaby na tym fejsie siedza to po prostu pytan nie mam.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No Irasy siedzo i piszo.

Opublikowano

To lepiej nie wchodź na oficjalny profil Xbox Polska, tam jest dopiero prawdziwy ocean głąbów :/

Opublikowano

To lepiej nie wchodź na oficjalny profil Xbox Polska, tam jest dopiero prawdziwy ocean głąbów :/

To jest fanpejdż ludzi wiecznie ze wszystkiego niezadowolonych  :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To jest fanpejdż ludzi wiecznie ze wszystkiego niezadowolonych  :)

Nie ma możliwości przeróbki Xbox One = będzie narzekane.

Nie od dziś wiadomo, że wśród bociarni jest największy odsetek złodziei.

Opublikowano

Sytuacja z życia wyjęta. Stoję wczoraj w kolejce do kasy w Empiku. Obok mnie leży na półce GTA V w wersji na Xone i PS4. Nagle podbiegają jakieś dwa małe dzieciaki (no na oko z 8 lat może).

Z daleka już słychać:

- Oooo! Ty patrz, GTAV!!!

- Gdzie?!

- No tam!

- Oooooo!

Biegną.

- Ty, to jest na jakiegoś iksboksa, pójdzie mi? Bo mam tego 360.

- Daj spokój, bierz na PSa, ma lepszą grafikę.

Od małego ich uczą :/

Opublikowano

A potem się dziwić, że takie Mendrki i jemu podobne wyrastają.

Opublikowano

:banderas:

ALEŻ BOMBY PRAWDY i to jeszcze od samych botów. Złodzieje, głąby, do tego dochodzi chamstwo z naszego forum, gumiaki, widły i buraki. Fajnie, że powoli dochodzi do was, jaki posiadacie status w społeczeństwie, niżej są tylko blachary z komunijnymi pc i podpisujący petycje o gierki.

Sytuacja z życia wyjęta. Stoję wczoraj w kolejce do kasy w Empiku. Obok mnie leży na półce GTA V w wersji na Xone i PS4. Nagle podbiegają jakieś dwa małe dzieciaki (no na oko z 8 lat może).

Z daleka już słychać:

- Gdzie?!

- No tam!

- Oooooo!

Biegną.

Może młody nie miał racji? Jego kumpel kupiłby Lorda, PES, MGS czy Mordora, to na xbonie ma guwno rozmazane z gorszymi cieniami, detalami itp. GTAV znów bez trawy, ja pier.dole, zrozumcie, że xbona kupują tylko osoby, które sa niespełna rozumu oraz zatwardziałe boty, których obecna rzeczywistość mocno zniszczyła i w tym szaleństwie i amoku wmawiają sobie, że xbonik to dobry wybór.

Opublikowano

Z daleka już słychać:

- Gdzie?!

- No tam!

- Oooooo!

Biegną.

Przecież nie okłamał go mówiąc ze PS ma lepsza grafikę.
Opublikowano

Jest kompletnie odwrotnie, posiadacze PS4 wmawiają sobie jaki to mają mocny sprzęt w domu, gdzieś po kątach oglądając kolejne gify i powtarzając sobie w duchu "kiedyś wyjdzie", "kiedyś wyjdzie".

Opublikowano

Jest kompletnie odwrotnie, posiadacze PS4 wmawiają sobie jaki to mają mocny sprzęt w domu, gdzieś po kątach oglądając kolejne gify i powtarzając sobie w duchu "kiedyś wyjdzie", "kiedyś wyjdzie".

Proszę przypomnij nam kiedy wychodzi kolejna zapowiadająca sie dobrze gra na Xbox One i jest exem, bo lepsze multiplatformy mamy na PS4.

Bez wojenek, pytam poważnie.

Opublikowano

Wasza pierwsza i jedyna na przyszły rok dobrze zapowiadająca się gra to będzie Bloodborne. I może Uncharted, o ile go nie przełożą. Najs.

U nas dobre gry już wyszły, może być teraz chwila oddechu, portfele już i tak są kompletnie puste od tego wysypu hitów.

Opublikowano

Rime koleżko i wszystko jasne.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Wasza pierwsza i jedyna na przyszły rok dobrze zapowiadająca się gra to będzie Bloodborne. I może Uncharted, o ile go nie przełożą. Najs.

U nas dobre gry już wyszły, może być teraz chwila oddechu, portfele już i tak są kompletnie puste od tego wysypu hitów.

Daj mi jakaś datę, proszę.

Proszę Cie

Posiadacie remastera, na PS4 tez był remaster

Posiadacie SO, na PS4 jest Infamous

Posiadacie jedna dobra gre Forza Horizon 2, nie ukrywajmy jest to lepsza gra jako całość od DriveCluba, ale Horizon 2 sie nudzi a jak sie skończy to raczej mały procent do tej gry wróci.

DriveClub jest za to bardziej uzależniający, rywalizacja motywuje do gry, i w mojej opinii DriveClub zatrzyma przy konsoli osobę dłużej niz Horizon 2, który zreszta w opinii wielu jest gorszy od części pierwszej.

Wiec przestań Maciomaniak pi.erdolic

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Troche długa ta chwila oddechu.Dwie gry wyszly i już trzeba wstrzymywać oddech.

Opublikowano

ALEŻ BOMBY PRAWDY i to jeszcze od samych botów. Złodzieje, głąby, do tego dochodzi chamstwo z naszego forum, gumiaki, widły i buraki. Fajnie, że powoli dochodzi do was, jaki posiadacie status w społeczeństwie, niżej są tylko blachary z komunijnymi pc i podpisujący petycje o gierki.

Musiałbym być ostro popier.dolony, żeby być botem. Wypraszam sobie.

Edytowane przez ping

Opublikowano

WYSYP HITÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! horizon2 i co......i nic....gry na ok 80% czyli tak jak u konkurencji i produkty ktore ogra sie tez na pc

portfel to mogly ci wyplukac multiplatformy bo exy procz jednego horizon2 to w obu obozach sa na chwile obecna w porywac co najwyzej srednie lub "jak juz mam ten system to moge kupic i ograc"

Opublikowano

Musiałbym być ostro popier.dolony, żeby być botem. Wypraszam sobie.

Przepraszam i już nie będę.

Przypominam o liście na 2015, która obowiązuje tylko urodzonych z błękitną krwią.

Order 1886

Bloodborn

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Children of tomorrow

6-7.12 dojdzie kilka gier, min. nowa tytuł Dawida Jeffa.

Opublikowano

Jemu nie przetłumaczysz. A taki Ratchet od jakże odstatnio wielbionego Insomniac przez botów też pewnie bedzie chu.jowy.

No Order pewnie bedzie słaby.

Opublikowano

:kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.