Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bo wy to się nie jaracie indie z PC czyli Ori, nie jaracie się również remasterem tasiemca z 10 częściami, który jest kolorowym pif-pafem, w którym nawet multi nie działa poprawnie. Nie jaracie się również remsterem Phantom Dust czyli 10 letniej gierki.

Hipokryzja do 10ej potęgi. Dobrze was MS wytresował.

Odpocznij bluber, idź pograć na XO, może ci się polepszy, a nie sorry zapomniałem :D

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Odpocznij bluber, idź pograć na XO, może ci się polepszy, a nie sorry zapomniałem :D

Tak samo jak ty pograj na WiiU, które tak gloryfikujesz :hi: a nie sorry zapomniałem

Opublikowano

Nie no nobody, ja szanuje Ratcheta do drugiej części, ale przynaj sam, że na jak na klasycznego platformera to w ch.uj za dużo strzelania jest w tej serii. Zresztą jesteś największym rakiem branży bo jarasz się remasterem pierwszej części gry, której powstało az 17 róznych odsłon (!!!) OMG nikt jak soniacze-klapacze to raki branży :kaz:

Rimejkiem, nie remasterem, plus nigdy nie grałem w oryginał na ps2, więc sobie wypraszam. Mam teraz za sobą ok. 70% kampanii Tools Of Destruction i stosunek shootera do platformówki to jakieś 50/50, z czego i tak częściej używam broni białej. Jak go skończę zostanie tylko A Crank In Time, które ma w sobie lepszy stosunek puzzli i platformówki. Pozostałe odsłony to już niestety dlc na 4-5h, wariacje n.t co-opa dla 4 graczy, czy tower defense, więc mi wiszą.

Opublikowano

Tak klapek a nie grał w pierwszego Ratcheta :oh_you:

Opublikowano

miałem wtedy 17 lat i wolałem grac w gry dla prawdziwych mężczyzn na pc i ps2.  :lapka:

Opublikowano

te screeny z Unity o rzekomy downgrade po patchu - czytałem dziś sprostowanie, że to nie downgrade tylko nowy bug, mają naprawiać w kolejnym patchu :P

http://www.dsogaming.com/news/rumor-ubisoft-downgrades-assassins-creed-unitys-visuals-after-latest-update/

This appears to be a bug related to the game’s TOD settings and not a downgrade. Make sure to read our follow-up article about this lighting issue!

Opublikowano

:oh_you:  :oh_you:  :oh_you:  :oh_you:

Opublikowano

Tak samo jak ty pograj na WiiU, które tak gloryfikujesz :hi: a nie sorry zapomniałem

Ja napisałem tylko wczoraj posta ze to wiiu na ten moment ma najlepsze gry, nigdzie tu tej konsoli nie gloryfikuje. Ty natomiast bronisz bonera jak by cala twoja rodzina pracowała w ms. Zasadnicza różnica, której jakoś dostrzec nie możesz.
Opublikowano

@kidnappa

ale po co właściwie kupowałeś teraz bonera?

Opublikowano

Ja napisałem tylko wczoraj posta ze to wiiu na ten moment ma najlepsze gry, nigdzie tu tej konsoli nie gloryfikuje. Ty natomiast bronisz bonera jak by cala twoja rodzina pracowała w ms. Zasadnicza różnica, której jakoś dostrzec nie możesz.

to jest cw więc bronie zielonej krwi jak lew, handluj :hi:

Opublikowano

http://youtu.be/kgbV56S0ouM

Kolejne bomby prawdy. :)

Ten moment, gdy piła prawie  dotyka konsoli, a w tle słychać ten piękny chór...

I'm already playing game and you're in "safey world"

hahaha.

PS. BRUTALE !!! Jak mozna tak bestialsko konsole traktowac :f

Nigdy konsola mi nie spadła, nawet za czasów padów na kablu ;/

Opublikowano

Daj mi jakaś datę, proszę.Proszę Cie

Posiadacie remastera, na PS4 tez był remaster

Posiadacie SO, na PS4 jest Infamous

Posiadacie jedna dobra gre Forza Horizon 2, nie ukrywajmy jest to lepsza gra jako całość od DriveCluba, ale Horizon 2 sie nudzi a jak sie skończy to raczej mały procent do tej gry wróci.

DriveClub jest za to bardziej uzależniający, rywalizacja motywuje do gry, i w mojej opinii DriveClub zatrzyma przy konsoli osobę dłużej niz Horizon 2, który zreszta w opinii wielu jest gorszy od części pierwszej.

Wiec przestań Maciomaniak pi.erdolic

Horizon 2 się nudzi? Niewiarygodne. Najlepsze zręcznościowe wyścigi tej generacji do czasu premiery Horizon 3 prawdopodobnie, ta gra jest fenomenalna. Znudziły Cię co najwyżej dlatego, bo jesteś klapem.

I nie porównuj inFamous do SO, bo jedyne co te dwie gry łączy to fakt, że są sandboksami i mają widok TPP.

Remaster TLOU to jakiś nieśmieszny dow(nene) w porównaniu do 4 gier w cenie jednej (z czego dwie są remake'ami, nie remasterami).

DriveClub uzależniający? Większych bzdur dawno nie czytałem.

To jest ta tzw wyższa kultura konsolowosci?

A może jesteś taki nadpobudliwy bo chciałeś mi jakaś datę premiery znaleźć czegoś na XOne i nic nie znalazłeś.

Opublikowano

To jest ta tzw wyższa kultura konsolowosci?

A może jesteś taki nadpobudliwy bo chciałeś mi jakaś datę premiery znaleźć czegoś na XOne i nic nie znalazłeś.

Każdego dnia dowalasz się do botków i jeszcze sugerujesz mi, że jestem nadpobudliwy? :P Śmiechu warte.

Opublikowano

Level-5 pracuje nad niezapowiedzianym projektem na PlayStation 4

Piekny news, level-5 gwarancja jakosci. Dlatego mam ps4, a nie xbona aka halo,gow i forza cala generacje.
Opublikowano

no i to jest przykład dalszego rozwoju kontynuacji mniej popularnych IP. Twórcy Ni No Kuni chwalą w 2013 wyniki sprzedaży swojego nowego IP. Pod koniec 2014 nadchodzi o info o kolejnym projekcie. Jak tam wypowiedzi twórców D4 i SO n.t. kontynuacji na x1?   :kaz:

Opublikowano

Level 5 - Japonia - Pedalstwo.

Dziękuję, postoję. :reggie:

Opublikowano

Level 5 - Japonia - Pedalstwo.

Dziękuję, postoję. :reggie:

tumblr_inline_n1qi7ep2Au1stvpli.gif

Opublikowano

chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

Opublikowano

Level5 ma mój bezwzględny szacunek, za udowodnienie mi, że chińskie gierki mogą być dobre, od Final Fantasy 7 się odbiłem, FFT wyłączyłem po 15 min, ale Joanne pokochałem <3

1229074700-00.jpg

najlepsza gra na PSP

Opublikowano

Level-5 pracuje nad niezapowiedzianym projektem na PlayStation 4

Piekny news, level-5 gwarancja jakosci. Dlatego mam ps4, a nie xbona aka halo,gow i forza cala generacje.

Kolejny eks na PS4? Coś czuje, że po 7 grudnia gruba aktualizacja Listy prawdy na 2015. :banderas:

A jak tam składanka gejlo i SO wpłynęły na sprzedaż x-trupa?

GLOBAL

PS4 734,388

XOne 491,702

3DS 322,798

WiiU 149,031

PS3 80,541

X360 69,827

PSV 34,689

Podkonsole od microsoftu ratują tylko grubi amerykanie, którzy rzucili się na niedziałający matchmaking w gejlo. Co to będzie w 2015 jak na Nadkonsoli będą pojawiać się takie gry jak Bloodborne, Order czy Uncharted? Kaz chyba będzie się podcierał 100$ :kaz:

Opublikowano

Bloodborne, teraz gra od level 5, japonskie gry, to lubie.

Opublikowano

A jak tam składanka gejlo i SO wpłynęły na sprzedaż x-trupa?

GLOBAL

PS4 734,388

XOne 491,702

Biorąc pod uwagę, co MS wyrabiał z ceną, promocjami i bundlami w te święta, to PS4 ich zmiażdżyło.

Edytowane przez Kasias

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.