Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co to będzie w 2015 jak na Nadkonsoli będą pojawiać się takie gry jak Bloodborne, Order czy Uncharted?

Jak to co, PSN padnie jak zwykle. :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A jak tam składanka gejlo i SO wpłynęły na sprzedaż x-trupa?

GLOBAL

PS4 734,388

XOne 491,702

Biorąc pod uwagę, co MS wyrabiał z ceną, promocjami i bundlami w te święta, to PS4 ich zmiażdżyło.

a co robił?

i czemu znowu dyskutujemy o vgchartz?

Opublikowano

i czemu znowu dyskutujemy o vgchartz?

Aby kręcić bekę z jedynego :yes2:

Opublikowano

Level5 ma mój bezwzględny szacunek, za udowodnienie mi, że chińskie gierki mogą być dobre, od Final Fantasy 7 się odbiłem, FFT wyłączyłem po 15 min, ale Joanne pokochałem <3

1229074700-00.jpg

najlepsza gra na PSP

Piękna grafa, ale sama gierka ( a kocham taktyczne rpgi) po pewnym czasie stawała się monotonna. Do tego fabularnie był spory wymiot.

Opublikowano

Co to będzie w 2015 jak na Nadkonsoli będą pojawiać się takie gry jak Bloodborne, Order czy Uncharted?

Jak to co, PSN padnie jak zwykle. :kaz:

Już przy Destiny miało paść :reggie:

Tak w ogóle to mam pytanie do sutqa, blubera i Dona, macie zamiar na święta dołożyć swoją cegiełkę do sprzedaży xbona, tak aby nie była mega chójowa, tylko chójowa?

Opublikowano

@YETI

Odpowiem na serio.

Prędzej kupię PS4 z Uncharted niż Xbone'a, który nie ma dla mnie obecnie nic ciekawego do zaoferowania, ani teraz ani w przyszłości.

:shotgun:

Opublikowano

Nie poznaje dziś botów, najpierw bomby prawdy o głąbach i złodziejach od Macia i pinga, który co prawda zaprzeczył, że jest botem, za co gorąco przepraszam. A teraz suteq zrzucił z siebie to brzmienie. Nurtuje mnie tylko jedno, czemu ty i ping trzymacie z botami. Strzelam, że lubicie trzymać ze słabszymi, tymi co maja pod górkę, co są wyśmiewani i wytykani palcami, albo to wasz taki fetysz?

PS. Dobra, odpalam TLoU.

upuejm.gif?resize=603%2C326

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ping trolluje, tak samo jak z praca w kfc. Wiekszosc jego gier to japonskie symulatory gospodyni domowej.

Opublikowano

W botach to jest w ogóle coś dziwnego. Od lat mają przed nosem najlepsze gry na najlepszych konsolach od najlepszego producenta, co zwie się Sony, ale jakby z przekory idą za gorszą alternatywą. Wśród młodzików zrzuciłbym to na problemy dorastania, ale stare pryki?

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Bo straciłbym najlepszą rozrywkę na tym forum: wojenki z Tobą. :obama::banderas:

UWAGA SPRAWA JEST POWAŻNA

Przecież wielokrotnie pisałem, że exy na PS3 mi bardziej odpowiadały niż te na X360. Pamiętaj to co w CW to w CW. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To jest ta tzw wyższa kultura konsolowosci?A może jesteś taki nadpobudliwy bo chciałeś mi jakaś datę premiery znaleźć czegoś na XOne i nic nie znalazłeś.

Każdego dnia dowalasz się do botków i jeszcze sugerujesz mi, że jestem nadpobudliwy? :P Śmiechu warte.

Zapytaniem o premierę najbliższego sensownego exa na XOne nazywasz dowalaniem?Śmiechu warte.
Opublikowano

ciekawy typ :)

Opublikowano

Suteq, nie myśl ze jak kupisz ps4 to będziemy cie lubieli, piratom growym mówimy zdecydowane nie.

Ktos kupił na forum never alone?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mam to głęboko w tyłku exact. Pozdrawiam :bye:

Opublikowano

to jakis producent makaronu?makaron z lubieli

Opublikowano

btw z neogafa, liscie w driveclub podazaja za wzrokiem gracza, a niby drzewa w 3d :P :P przy okazji mozna podziwiac jak niewiarygodne jest oswietlenie z tej grze

http://youtu.be/KsKJ_qkpv90

Opublikowano

Milion drzew! Teraz dzięki świeżo dodanemu foto mode będziecie mogli obejrzeć je każde z bliska, skoro w grze już nie ma co robić poza podziwianiem roślinności.

A na buraki to narzekań nie ma końca.

Podwójne standardy prawdy klapków.

Myślę, że Wam by się przydał remaster Harvest Moon'a z PSX...

....Grałbym

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

co ma filmik ktory wysmiewa drzewa w drivelubie w ktorym liscie na galeziach podazaja za kamera do jazdy po burakach? bo nie nadazam logiki botow bo jak widze wam juz piana leci nawet na filmiki, ktore notabene nawet wysmiewaja gry z ps4  :/:wallbash:

siada psycha u botow oj siada

Opublikowano

Nie ma co sie dziwić, lekko ponad tydzien został.

Opublikowano

Bardzo ładne tekstury tych liści,serio. Aż zacząłem przypominać sobie zajęcia z dendrologii aby móc rozpoznać to drzewo, pierwszy raz mi się to zdarzyło ;d 

Wracając do console wars jak dla mnie zbyt duże czepialstwo, liczy się dobry efekt wizualny (który z pewnością został osiągnięty), a nie techniczne wykonanie drzewa

Edytowane przez asax

Opublikowano

btw z neogafa, liscie w driveclub podazaja za wzrokiem gracza, a niby drzewa w 3d :P :P przy okazji mozna podziwiac jak niewiarygodne jest oswietlenie z tej grze

http://youtu.be/KsKJ_qkpv90

liście w Driveclub mają więcej polygonów niż auta w horizon 2

Opublikowano

asax tak bez beki to mogli sobie darowac tak wykonane liscie i oteksturowac lepiej bezposrednie otoczenie przy trasie - oswietlenie ta gra ma genialne i niektore smaczki ale zbyt czesto to co przy trasie jak sie zatrzymamy razi sredniackim past genem

Opublikowano

Co się dzieje w Japonii ?  Według ''wyników sprzedaży'' nextgenowe stacjonarki poszły w:

JAP  12tys. 

US 600tys.

EU 500tys. 

To doskonale odzwierciedla ten powrót króla o którym majaczyły sonyboty.

Opublikowano

Japonia przenosnym graniem stoi teraz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.