Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

3ds sie sprzedaje jak glupi a ten sie uczepil ps4 gdzie jeszcze nie ma ani jednego exa pod gust japonczykow, spokojnie ps4 tam wystrzeli

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Okres od lutego do kwietnia 2015 PS4 powinno mieć w Japonii bardzo mocne. Dragon Quest: Heroes, God Eater 2: Raging Burst, Yakuza Zero, Bloodborne, Final Fantasy Type-0 HD, Disgaea 5, prawdopodobnie MGS V: TPP i jeszcze kilka pomniejszych stricte pod Japończyków gier tam wychodzi.

Opublikowano

Dragon questy z glownej serii potrafia miliony konsol sprzedac, ten spinoff to nie mam pojecia.

Opublikowano

Spin-offy też tam schodzą jak szalone, te z podtytułem Monsters na DS-a robiły ładne miliony yen. A Dragon Quest X sprzedał się łącznie na Wii U, Wii i PC nieco ponad milion. Niby MMORPG, itd, ale jednak tam też wydawca musi umieć wstrzelić się w platformę. Z XVIII na PS2 i IX na DS-a trafili idealnie.

Opublikowano

Dragon Quest jest Bogiem w Japonii, FF to raczej w Europie panuje.

Opublikowano

Dragon quest, pokemony i monster hunter. Ostatnio tez youkai watch. Pewnie jeszcze kilka serii sie znajdzie.

Opublikowano

3ds sie sprzedaje jak glupi a ten sie uczepil ps4 gdzie jeszcze nie ma ani jednego exa pod gust japonczykow, spokojnie ps4 tam wystrzeli

ale czytać ty potrafisz ? gdzie piszę o ps4 i co ma 3ds do stacjonarek, wiiu też nie ma nic ciekawego dla małych ludzików ?

ten powrót kkw na tron tak wygląda:

pijak.jpeg?itok=7E9GtmgM

Opublikowano

No jak sie gra w giereczki tylko dla hamburgerow to pewnie tak. dlatego masz xboxa.

Opublikowano

Głupio wygląda krytykowanie KKW jak się ma bohatera anime w awatarze.

Opublikowano

co ma manga/anime do gier w kkw ? Anime dobrze się trzyma u nich, gry to jest tragedia w porównaniu do tego co kiedyś tworzyli  :)

Opublikowano

ale czytać ty potrafisz ? gdzie piszę o ps4 i co ma 3ds do stacjonarek, wiiu też nie ma nic ciekawego dla małych ludzików ?

3ds podalem jako przyklad by ci pokazac, ze w KKW jest popyt dalej na konsole jak i na same gry - wystarczy spojrzec na sprzedaz ostatniego monster hunter czy tego nowego jrpg od level5 co poszedl w tydzien w 2mln, oni dalej kochaja gry, dalej kochaja konsole

co ma w chwili obecnej sprawic by japonia pokochala ps4? knack czy shadow fall w plusie? pojawia sie gierki skrojone pod gust tego kraju to i sprzedaz ruszy z kopyta - one juz sie produkuja, w 2015r japonia zakocha sie w ps4 - to nie pobozne zyczenia tylko fakt, ktory nastanie

wii u ma inny problem - na te urzedzenie procz nintendo nikt nie robi gier, dlatego sie nie sprzedaje, co z tego ze w skali roku wiiu ma 10 fajnych gier, jak te 10 gier to tak na prawde wszystkie gry jakie przez ten rok wyszly na ten sprzet - vita, 3ds czy inne maja w miesiac wiecej premier niz wiiu w rok

Opublikowano

co ma manga/anime do gier w kkw ? Anime dobrze się trzyma u nich, gry to jest tragedia w porównaniu do tego co kiedyś tworzyli   :)

Akurat anime z roku na rok lecą na łeb, tak więc średnio trafiłeś. 

A Guernica ma ava z Chrono Crossa :P

Opublikowano

Przestaję już powoli ogarniać CW, zbyt dużo stron powstaje, tylko w trakcie pisania tego posta dojdą pewnie ze dwie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Cw coś słabo nawet się tego czytać nie chcę. Niech już powstanie nowy sezon, może po tej konfie sony będzie dobra okazja bo wyczuwam bekę jak to zwykle u nich bywa.  :Coolface:

Opublikowano

co ma manga/anime do gier w kkw ? Anime dobrze się trzyma u nich, gry to jest tragedia w porównaniu do tego co kiedyś tworzyli   :)

Ja rozumiem że można żyć sentymentalizmem do VI generacji, ale nazywać te gry crapem po zestawieniu ich z VI generacją? No chyba Cię Knur Spencer opuścił.  :dog:

metal-gear-rising-revengeance-08.jpg

3_2239621250.jpg

31.jpg

338536.jpg

1369292121-2.jpg

mgs-v-29.jpg

persona-5.jpg

bloodborne-monsterplosion.jpg

Opublikowano

Nadchodzi

tumblr_mfkey26qhp1rizambo7_r1_400.gif

Boty już czopki zakupione na ból dupy?
Opublikowano

Dreamcast / Gamecube / PlayStation 2 > PS4 / XBONE.

Next geny ssa.

Mozna zamknac temat.

Opublikowano

Dreamcast / Gamecube / PlayStation 2 > PS4 / XBONE.

Next geny ssa.

Mozna zamknac temat.

cudownie podsumowywac obecna generacje juz po roku, jak wygladal pierwszy rok gloryfikowanej i to slusznie ps2 - slabe porty gier z dreamcasta, ktore czesto wygladaly gorzej niz gry na tamta konsole i inne nie udane konwersje, dopiero pierwszy DMC dokonal przelomu

Opublikowano

btw ogrywa ktos Never Alone? 10/10 od eurogamera....

Opublikowano

o kurde ubi jakie kocury

- szybko, robimy patcha zeby poprawic ilosc fps!!

- ok, juz mam, czekaj - settings -> graphics -> candles - off

- ej pomimo darmowych gierek, janusze zauważyli, że zgasiłeś świeczki

- ok, powiedz im, że to kolejny bug i naprawimy to w paczu, w międzyczasie coś się wymyśli

Opublikowano

Żenada z tymi patchami. Nie można po prostu skończyć gry i ją wtedy wydać? Jakoś wczesniej takie cyrki zdarzały sę sporadycznie. Rak jak ch..

Opublikowano

btw ogrywa ktos Never Alone? 10/10 od eurogamera....

Myślałem wczoraj czy kupić ale się powstrzymałem, zniechęcił mnie gameplay który wydaje mi się bardzo prosty i nieciekawy. Jestem w błędzie?

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.