Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Journey czy Flower też mają dziwny gameplaye, a są grami wybitnymi. Wydaje mi się, że to jest właśnie tego typu gra. Gimbazja niech zostanie przy CoD, Assassynach, a gracze ze smakiem i gustem mogą atakować Never Alone.

Wydaje mi się, że to będzie coś takiego jak Brothers, które było genialne.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Flower, można sie rozpływać nad tą grą, chce drugą część

Opublikowano

Grid Autosport za 79 PLN na PS Store. Na Steam 20 Euro czyli koło 81 PLN. Obcy Izolacja 113 PLN na PS Store i 37 Euro (150 PLN) na Steam.

Taka drożyzna na tych konsolach, a gry na komputry takie tanie ;)

Opublikowano

Grid Autosport za 79 PLN na PS Store. Na Steam 20 Euro czyli koło 81 PLN. Obcy Izolacja 113 PLN na PS Store i 37 Euro (150 PLN) na Steam.

Taka drożyzna na tych konsolach, a gry na komputry takie tanie ;)

Bo ty podajesz ceny gier AAA, a przecież każdy wie że na steamach kupuję się indyki w które i tak nie będzie się grało. Tam działa taka zasada jak w Polsce...KUPIĘ BO PROMOCJA A UJ ŻE MI TO NIE POTRZEBNE :)

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

wczoraj pewnie twórcy trialsów bardzo się zdziwili jak w środkowej europie skoczyły im pobrania gierki o 9000%

Opublikowano

Jeszcze zaprzecz Mendrek że gry na PC są tańsze

Na G2A Alien za 81 zł.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Obawiam się Mendrek że nikogo tu nie obchodzi to co piszesz. Serio ktoś jara się że na czarny piątek jest już tylko kilka zł drożej niż na PC?

Opublikowano

wczoraj pewnie twórcy trialsów bardzo się zdziwili jak w środkowej europie skoczyły im pobrania gierki o 9000%

Ale to i tak chyba jakieś demo tylko było, a nie pełna wersja. Więc nie ma lipy. Niech ktoś kto pobrał potwierdzi czy mam racje.

Opublikowano

Obawiam się Mendrek że nikogo tu nie obchodzi to co piszesz. Serio ktoś jara się że na czarny piątek jest już tylko kilka zł drożej niż na PC?

Kłopoty z matematyką?

Opublikowano

demo, do dzis czekam na zwrot mojego plusika!!!

Opublikowano

a1e2d9303c94903f1f7a6cf6a375cd77.png

Bociarnia zdaje się traktuje best sellers na amazonie jako wyznacznik czegoś :kaz:

Opublikowano

a1e2d9303c94903f1f7a6cf6a375cd77.png

Bociarnia zdaje się traktuje best sellers na amazonie jako wyznacznik czegoś :kaz:

Gracze kupują konsolę z dwoma najlepszymi grami poprzedniej generacji, Janusze konsolę z beznadziejnym Unity od raka branży.

Wyższa kultura januszów

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Oj Adasiu, Adasiu... Przecież te stemowe kody to lewizna prawie taka sama jak handel kontami psn/xlive. Trzem będzie działać, a czwartemu po tygodniu zablokują, bo kod przeznaczony dla innego regionu. Rozmawiajmy o legalnych kanałach dystrybucji, a nie polskiej cebuli

@up - co racja, to racja. Wybór partnera do promocji konsoli równie genialny jak cała polityka m$ w ostatnich latach.

Opublikowano

No jak sie gra w giereczki tylko dla hamburgerow to pewnie tak. dlatego masz xboxa.

mam xboxa, nintendo i plejsztejszona   ^_^

a to że xbox znowu jest wiodącą platformą to też na nim najwięcej gram...najlepsza jakość, pad, exy, społeczność, online, itd.

Opublikowano

G2A to pierwsze co mi przyszlo do głowy. Może byćjakiś inexus, kinguin czy cokolwiek

http://inexus.pl/alien-isolation/steam-cd-key-eu/?a=ceneo&ceneo_spo=true

Ty Mendrek jesteś tak chooyowy z tym czepianiem sie byle o co że rece opadają. Czym ty chcesz tu walczyć?

Nie wiem, może regulacją prawną?

Sprzedaż oraz dystrybucja kodu produktu (Kluczy CD) produktów firmy Valve bez reszty opakowania (wliczając całe oprogramowanie, nośniki, towarzyszące materiały oraz umowę użytkownika) nie jest autoryzowana przez Valve lub pośredników ani prawo.

Takie działania naruszają artykuły Umowy Użytkownika Końcowego („EULA”) dla produktów firmy Valve i naruszają prawa autorskie firmy Valve w stosunku do swojego oprogramowania.

Ròwnie dobrze mògłbym tu podać linki do składek na sloty do kont na Playstation i chwalić się niskimi cenami, ale skończylibyśmy na przerzucaniu się linkami do torrentòw, więc wolę nie...

Opublikowano

Faktem jednak jest ze gry dziś w fajnych cenach na PSN

Opublikowano

nie jeden kupiony slot masz na koncie Mendrusiu

Opublikowano

Wiesiu, dzięki ps plus i mega promocjom nie mam żadnego, przykro mi, ale rozumiem że pupa zapiekła że musiałaś się przyfandzolić ad persona. Spoko, byłem przygotowany ;)

Opublikowano

baby w console wars, nic mnie już nie jest w stanie zaskoczyć

Opublikowano

Gracze kupują konsolę z dwoma najlepszymi grami poprzedniej generacji, Janusze konsolę z beznadziejnym Unity od raka branży.

Wyższa kultura januszów

A to nie przypadkiem na PS4 lepiej sie Unity sprzedalo o ok. pol miliona ? ^_^

Ja rozumiem ze jakis leming nie ogarnia ale Ty kidnappa to sie ogarnij, taknie? A tak poza tym kupowanie remasterow oraz raka od ubi to w sumie ten sam poziom, ciezko wybrac cos gorszego - a juz na pewno nie ma sie czym chwalic :f

To tylko dobitnie pokazuje jak sucha jest ta generacja poki co.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

co ty chcesz od generacji która jest dopiero rok czasu? :reggie:

Opublikowano

Journey czy Flower też mają dziwny gameplaye, a są grami wybitnymi. Wydaje mi się, że to jest właśnie tego typu gra. Gimbazja niech zostanie przy CoD, Assassynach, a gracze ze smakiem i gustem mogą atakować Never Alone.

Wydaje mi się, że to będzie coś takiego jak Brothers, które było genialne.

Dokładnie, czuć ten sam feeling melancholii plus widać, że twórcy inspirowali się Brothers bo w Never Alone też poruszasz się obiema postaciami (w sensie pieskiem też) ale wątpię, że wygląda tak samo jak w grze od Starbreeze. Chciałem kupić na kompa, ale za 3 godziny gry chcą 60zł trochę drogo.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jaranie się, że klapki kupują drugi raz te same gry. Prawdziwy powód do dumy - jak te 30 gier ogranych przez Kasiasa na PS4 z których większość to remastery i porty z PS3/X360. Super deal na nową generację :)

A jak ktoś myśli, że MS zrobił zły deal idąc z Ubi na BF, to za miesiąc pewnie mu mina zrzednie, bo BF trwa od wczoraj i bundle z Unity w wielu sieciach wyprzedano do zera. Cena robi swoje gdy miliony Amerykanów tratuje się pod drzwiami sklepów.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.