Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gracze kupują konsolę z dwoma najlepszymi grami poprzedniej generacji, Janusze konsolę z beznadziejnym Unity od raka branży.

Wyższa kultura januszów

A to nie przypadkiem na PS4 lepiej sie Unity sprzedalo o ok. pol miliona ? ^_^

A to nie przypadkiem PS4 ma jakieś dwa razy więcej opchniętych konsol na rynku niż XO?

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gracze kupują konsolę z dwoma najlepszymi grami poprzedniej generacji, Janusze konsolę z beznadziejnym Unity od raka branży.

Wyższa kultura januszów

A to nie przypadkiem PS4 ma jakieś dwa razy więcej opchniętych konsol na rynku niż XO?
Ja rozumiem ze jakiś leming tego nie ogarnia ale Bansai? Niech sie ogarnie taknie?
Opublikowano

Wyższa kultura januszów

http://youtu.be/v4I6mMilmio

Opublikowano

No to w takim razie jest dwa razy więcej januszy.

1 PS4 Grand Theft Auto V 986,819

2 PS4 Far Cry 4 501,619

3 XOne Grand Theft Auto V 362,175

4 PS4 Dragon Age: Inquisition 166,549

5 PS4 Assassin's Creed: Unity 159,585

6 XOne Far Cry 4 150,712

7 PS4 Call of Duty: Advanced Warfare 115,291

8 PS4 WWE 2K15 106,616

9 PS3 Far Cry 4 103,969

10 PS3 Call of Duty: Advanced Warfare 87,024 

Posiadacze konsol sony to każule kupujące cody, far craje, remastery :daddy:

Łącznie na XO+360 sprzedało się 4,5mln Coda a na samym PS4 - 4,26mln widać kto jest januszem jak na dłoni.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie, cześć z nich ma zapewne obie konsole i wybrali tylko lepsze wersje gier :-)

Opublikowano

Wiesiu, dzięki ps plus i mega promocjom nie mam żadnego, przykro mi, ale rozumiem że pupa zapiekła że musiałaś się przyfandzolić ad persona. Spoko, byłem przygotowany ;)

Krótka jest Twa pamięć jeśli twierdzisz, że nigdy nie zrobiłeś z nikim ściepy na slot w przeszłości. Spoko, byłam przygotowana na wyparcie. :-)

Opublikowano

Łącznie na XO+360 sprzedało się 4,5mln Coda a na samym PS4 - 4,26mln widać kto jest januszem jak na dłoni.

W leaderboardach na PS4 jest 3,1 mln ludzi. Kolejny dowód na to jak bardzo z dupy są numery vgchartz.

Opublikowano

W leaderboardach na PS4 jest 3,1 mln ludzi. Kolejny dowód na to jak bardzo z dupy są numery vgchartz.

a co z graczami always-offline?

Opublikowano

Gracze always offline raczej nie kupują COD, a na pewno nie było ich ponad milion.

Ciekawi mnie ile jest osób w rankingach na X0 w sytuacji kiedy mieli dodatkowo bundla.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

picard-facepalm-o.gif

Wg VGChartz mamy sprzedanych 4,26 mln kopii AW na PS4, czego PS4 na rynku jest 15,1 mln konsol, co daje nam 28% posiadaczy konsol, czyli Januszy, którzy kupili tę grę.

na XO mamy sprzedanych 2,76 mln kopii na 8,1mln opchniętych konsol co daje nam 34% Januszy.

Dziękuję dobranoc.

boom-headshot-o.gif

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No to w takim razie jest dwa razy więcej januszy.

1 PS4 Grand Theft Auto V 986,819

2 PS4 Far Cry 4 501,619

3 XOne Grand Theft Auto V 362,175

4 PS4 Dragon Age: Inquisition 166,549

5 PS4 Assassin's Creed: Unity 159,585

6 XOne Far Cry 4 150,712

7 PS4 Call of Duty: Advanced Warfare 115,291

8 PS4 WWE 2K15 106,616

9 PS3 Far Cry 4 103,969

10 PS3 Call of Duty: Advanced Warfare 87,024 

Posiadacze konsol sony to każule kupujące cody, far craje, remastery :daddy:

O kurde, milion GTA 5 na PS4, a 300 na Xonie. Aż się boję spytać o wyniki Dragon Age na zieloniaku.

Opublikowano

Wiesiu, dzięki ps plus i mega promocjom nie mam żadnego, przykro mi, ale rozumiem że pupa zapiekła że musiałaś się przyfandzolić ad persona. Spoko, byłem przygotowany ;)

Krótka jest Twa pamięć jeśli twierdzisz, że nigdy nie zrobiłeś z nikim ściepy na slot w przeszłości. Spoko, byłam przygotowana na wyparcie. :-)

Nigdzie tak nie twierdzę, ani nie twierdziłem. Tylko zastanawia mnie czemu przygania kocioł garnkowi, i po co? ;)

Opublikowano

kidnappa piekne bomby prawdy!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie ma to jak kofrontować wyssane z palca wyniki VGC vs aktualna sprzedaż gier / leaderboardsy i jeszcze obliczać na tej podstawie jakieś stosunki procentowe XD

Opublikowano

ale jakby stosunki procentowe wychodzily na korzysc xbona to by juz byla beka z konsoli bez gier aka (pipi) obesranego aka krolestwa januszy co nie :D

Opublikowano

ale jakby stosunki procentowe wychodzily na korzysc xbona to by juz byla beka z konsoli bez gier aka (pipi) obesranego aka krolestwa januszy co nie :D

A czy ja się gdzieś śmieję z januszy na PS4? Każdą konsolę w 90% kupują janusze. Za mocny tryhard Ficuś.

Najwięksi janusze na tym forum uważają się za baronów gejmingu  :sir:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

picard-facepalm-o.gif

Wg VGChartz mamy sprzedanych 4,26 mln kopii AW na PS4, czego PS4 na rynku jest 15,1 mln konsol, co daje nam 28% posiadaczy konsol, czyli Januszy, którzy kupili tę grę.

na XO mamy sprzedanych 2,76 mln kopii na 8,1mln opchniętych konsol co daje nam 34% Januszy.

Dziękuję dobranoc.

boom-headshot-o.gif

comment_FLtFXOQlWpI5uWOPiwhf7qOiphuHCdMP

Opublikowano

Januszami gejmingu są tylko piraci i cebulaki z allegro co kupują gry w wersji cyfrowej na ps4 czy xbox za 130 zł .

Reszta to wszystko porządni gracze wydający pieniądze na gry w ich guście. Cod, farc cry 4 i da to za(pipi)iste giereczki. Dla mnie nie ma różnicy czy kupię bayo 2 , smash bros, oddworld , divinity czy call of duty. Jeżeli gra dobra to jest warta zakupu.

Opublikowano

Ej, a w PES'ie na iksboksa podczas rozgrywania meczów w Lidze Mistrzów też są reklamy PlayStation na stadionach?

Są. Własnie wczoraj grałem meczyk się nieźle zdziwiłem.

Opublikowano

Musze niechetnie przyznac ze kidnappa dzisiaj zaoral.

A Journey genialna i piekna gra. Kto twierdzi inaczej ten janusz.

Tak swoja droga to wojny prezentuja ch.ujowy poziom, ciagle to samo. Niech juz bedzie ten 7.12, moze cos nowego sie pojawi chociaz pewnie dalej bedzie #thisiswaiting.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Z okazji dzisiejszej promocji na tą perłę.

:fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak swoja droga to wojny prezentuja ch.ujowy poziom, ciagle to samo. Niech juz bedzie ten 7.12, moze cos nowego sie pojawi chociaz pewnie dalej bedzie #thisiswaiting.

Nie "pewnie", tylko "na pewno". Chyba że oczekujesz, że na evencie ogłoszą, że jakaś gra wyjdzie na półki tego samego dnia.

Opublikowano

mogliby znowu jakas gre zapowiedziec w stylu P.T. - mega akcji Kojimy, najlepsza w ostatnich latach w tej branzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.