Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bardziej mi chodzilo o to Figaro, zeby nie zapowiedzieli gier z data TBA. Ale nadzieja matka glupich. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No zobaczymy jak wyjdzie Bloodborne ilu baronów kupi go a ilu januszy rzuci się na The Order czy Uncharted 4

Opublikowano

No zobaczymy jak wyjdzie Bloodborne ilu baronów kupi go a ilu januszy rzuci się na The Order czy Uncharted 4

Pewnie mało. Tak to już jest, że dobre gry mają tendencję do słabej sprzedaży. Tak samo było z SO.

Opublikowano

Każdą konsolę w 90% kupują janusze.

Ufff.... Mam PCta :newell:

Kuźwa, mam wolne, kupiłbym konsole, ale muszę czekać na bomby prawdy SONY do 6 grudnia :/

Opublikowano

A na co tu czekać?

Na premierę Bloodborne? Bo jak kupić teraz ps4 to ku.rwa serio nie ma w co grać na tym.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kuźwa, mam wolne, kupiłbym konsole, ale muszę czekać na bomby prawdy SONY do 6 grudnia :/

i tak to raczje nic nie zmieni, chyba nie liczysz ze zapowiedza cos nowego co wyjdzie w najblizszych 3-4 miesiacach

Opublikowano

A na co tu czekać?

Na premierę Bloodborne? Bo jak kupić teraz ps4 to ku.rwa serio nie ma w co grać na tym.

Cóż, wszystko zależy od poszczególnej osoby, jeden nie będzie miał w co grać, a drugi nie nadąży z kończeniem gier, bo już następna pojawia się na rynku.

Opublikowano

A na co tu czekać?

11ihhmr.jpg

Opublikowano

A na co tu czekać?

Cóż, wszystko zależy od poszczególnej osoby, jeden nie będzie miał w co grać, a drugi nie nadąży z kończeniem gier, bo już następna pojawia się na rynku.

No wiesz z braku laku to mógłbym pograc w Dragon Age czy coś, ale nie chciałbym kupować konsoli żeby grać na siłe w coś bo kupiłem nówkę konsolkie to trzeba opcykać gierki.

A na co tu czekać?

11ihhmr.jpg

to fify i cody to se wiesz gdzie możesz wsadzić :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Słuchajcie Yetiego, dobrze prawi. Wszak ten baron gejmingu grał na swojej PS4 przez cały rok w jakieś 9-10 gier z czego 6 to porty i crossgeny :)

Tak jak mówi, nie ma się nad czym zastanawiać, trzeba lecieć do sklepu na złamanie karku :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak ten Transistor okaże się być kupą, to zbiorę te (pipi) obesrane co z niego wypadnie i nim Was poobrzucam. Już się parę razy przejechałem na tych hipsterskich giereczkach. 

Opublikowano

Słuchajcie Yetiego, dobrze prawi. Wszak ten baron gejmingu grał na swojej PS4 przez cały rok w jakieś 9-10 gier z czego 6 to porty i crossgeny :)

Bo może nie miał czasu grać w wiecej gier, nie każdy może łączyć przyjemne z pożytecznym tak jak u Ciebie w MS

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Bo może nie miał czasu grać w wiecej gier, nie każdy może łączyć przyjemne z pożytecznym tak jak u Ciebie w MS

Już się tak Yetiemu nie podlizuj bo to zakrawa na homoseksualizm :)

Opublikowano

Transistor nie ma kontynuacji albo sam nie jest kontynuacją innego szpila? Dobrze mi coś świta czy pyerdolę od rzeczy?

Opublikowano

Transistor nie ma kontynuacji albo sam nie jest kontynuacją innego szpila? Dobrze mi coś świta czy pyerdolę od rzeczy?

Transistor nie jest kontynuacją. To nowa gierka. Ten sam developer zrobił wcześniej grę pt. Bastion.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak ten Transistor okaże się być kupą, to zbiorę te (pipi) obesrane co z niego wypadnie i nim Was poobrzucam. Już się parę razy przejechałem na tych hipsterskich giereczkach.

Transistora trzeba szanowac, w innym wypadku

na imię ci Janusz

Opublikowano

Jesteś fanem asasyna czyli jest duża szansa, że gra ci nie podejdzie.

Opublikowano

(pipi)enie o tym że nie ma w co grać. Na wii umasz exy genialne a na ps4 multiplatformy na razie.

Ja mam da na rozkładzie ( obecnie 54 h w grze) w kolejce czeka far cry 4 i diablo 3, do tego cod w multi,

na wii u jeszcze raz chce bayo 2 przejść na wyższym poziomie, xenoblade skończyć i smash bros dziś wpada do mnie.

Na pc civ beyond earth ledwie ruszona, divinity rozgrzebane.

Na 3ds pokenony nowe i smt4 do skończenia.

Ja potrzebuję dodatkowych kilku godzin na dobę a ty mi tu (pipi)isz że gier nie ma.

Gier niema dla takich malkontentow co ty. Jedna z tych platform by mi spokojnie czas zapełniła. W październiku poza bayo ogrywałem shadow of mordor, lords of the fllen i alien isolation. Zgadnij na czym?

Tak nie ma w co grać. Straszny rok straszna końcówka roku.

P.s. wyprzedaż na steam trwa i chyba sobie massive chalice kupię ale nie wiem kiedy w to zagram:)

Opublikowano

(pipi)enie o tym że nie ma w co grać. Na wii umasz exy genialne a na ps4 multiplatformy na razie.

No, ale ja mówie o ps4 i tak mówie o sobie, że dla siebie nie widzę nic do grania i do marca to ps4 by stało i się kurzyło.

Opublikowano

i tak to raczje nic nie zmieni, chyba nie liczysz ze zapowiedza cos nowego co wyjdzie w najblizszych 3-4 miesiacach
Liczę na daty premier turbo exów i jakąś fajną gierkę do grania
Opublikowano

No, ale ja mówie o ps4 i tak mówie o sobie, że dla siebie nie widzę nic do grania i do marca to ps4 by stało i się kurzyło.

W tym temacie juz nie raz czytalem jak u kogos nextgen by sie kurzyl, ze jest marnotrastwem kasy, "konsolą dla imbecyli", glownie gdy nie ma na to floty, ale jak juz "trafila sie okazja", to klaskali uszami ze szczescia i pisali, ze z "duma stali sie posiadaczami nextgena" i nagle sie okazywalo ze i gry sie znalazly ! :sorcerer: 

Ba - Tych bardziej zawistnych i zazdrosnych juz nawet wsrod nas nie ma, stoja teraz pewnie gdzies w bramie na pradze, opowiadajac, jakie super gry sa na nextgenach!  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jesteś fanem asasyna czyli jest duża szansa, że gra ci nie podejdzie.

AC? Ja? Dlaczemu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.