Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Słuchajcie Yetiego, dobrze prawi. Wszak ten baron gejmingu grał na swojej PS4 przez cały rok w jakieś 9-10 gier z czego 6 to porty i crossgeny :)

Tak jak mówi, nie ma się nad czym zastanawiać, trzeba lecieć do sklepu na złamanie karku :P

9-10 gier na rok, to dla mnie liczba wystarczająca. Po pierwsze nie mam tyle czasu co kiedyś, a po drugie mój gust co do gier też się zmienił. Zwłaszcza po premierze TLoU, gdzie ten tytuł sporo namieszal jeżeli chodzi o moje spojrzenie na gry.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Słuchajcie Yetiego, dobrze prawi. Wszak ten baron gejmingu grał na swojej PS4 przez cały rok w jakieś 9-10 gier z czego 6 to porty i crossgeny :)

Tak jak mówi, nie ma się nad czym zastanawiać, trzeba lecieć do sklepu na złamanie karku :P

9-10 gier na rok, to dla mnie liczba wystarczająca. Po pierwsze nie mam tyle czasu co kiedyś, a po drugie mój gust co do gier też się zmienił. Zwłaszcza po premierze TLoU, gdzie ten tytuł sporo namieszal jeżeli chodzi o moje spojrzenie na gry.

Nie dziwie sie, taka ch.jowa gra, ze mnie tez sie prawie odechcialo grac  w cokolowiek. 

Opublikowano

Zwłaszcza po premierze TLoU, gdzie ten tytuł sporo namieszal jeżeli chodzi o moje spojrzenie na gry.

No i jak cię mam traktować poważnie? ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ To gra z ckliwą historią wyróżniająca się na tle innych takich tytułów TYLKO I WYŁĄCZNIE wysoką wartością production values.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Jak ten Transistor okaże się być kupą, to zbiorę te (pipi) obesrane co z niego wypadnie i nim Was poobrzucam. Już się parę razy przejechałem na tych hipsterskich giereczkach.

Jesteś fanem asasyna czyli jest duża szansa, że gra ci nie podejdzie.

AC? Ja? Dlaczemu?

No wydawało mi sie, ze pisales że lubiłes całą serie aż do trójki.

Opublikowano

Januszami gejmingu są tylko piraci i cebulaki z allegro co kupują gry w wersji cyfrowej na ps4 czy xbox za 130 zł .

Reszta to wszystko porządni gracze wydający pieniądze na gry w ich guście. Cod, farc cry 4 i da to za(pipi)iste giereczki. Dla mnie nie ma różnicy czy kupię bayo 2 , smash bros, oddworld , divinity czy call of duty. Jeżeli gra dobra to jest warta zakupu.

a najbardziej hardcorowi gracze to ci co kupują kolekcjonerki?  :sorcerer:

Opublikowano

Januszami gejmingu są tylko piraci i cebulaki z allegro co kupują gry w wersji cyfrowej na ps4 czy xbox za 130 zł .

Reszta to wszystko porządni gracze wydający pieniądze na gry w ich guście. Cod, farc cry 4 i da to za(pipi)iste giereczki. Dla mnie nie ma różnicy czy kupię bayo 2 , smash bros, oddworld , divinity czy call of duty. Jeżeli gra dobra to jest warta zakupu.

a najbardziej hardcorowi gracze to ci co kupują kolekcjonerki?  :sorcerer:

Po czesci mozna dyskutować bo czesto gesto zawartosć/cena ek jest uja warte

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

W zasadzie samo określenie gracza hardcorowego jest dyskusyjne - bo takimi są Ci, którzy wygrywają życie kosząc grube tysiące na turniejach, czy też Ci, którzy kupują kilka gier miesięcznie i giercują w każdy gatunek? To tacy, którzy tygodniowo poświęcają kilkanaście/dziesiąt godzin na szlifowanie umiejętności w jakiś LoLach, WoWach czy CoDach, czy też Ci, którzy grają każdego dnia po pracy i masterują większość gierek?

Niedzielnych dużo łatwiej sklasyfikować, odpalą CoDa czy BFa co niedzielę.

Opublikowano

Nie dziwie sie, taka ch.jowa gra, ze mnie tez sie prawie odechcialo grac  w cokolowiek.

napisał facet dla którego (literalnymi) GOTY były LBP i U2. :kaz:

Przyznaj że nie ogarniałeś pozytywnego KDR w multi. :reggie:

Opublikowano

Prosty sposob w jaki definiujemy jaka konsola jest lepsza i dla kogo jest stworzona: 

PS4 - Niebieski kolor czyli kolor nieba, NADkonsola, #4theBogowie

XO - Zielony kolor czyli kolor trawy (której i tak mało #gta), PODkonsola, #4theBiedaki

Opublikowano

Jest jeszcze kolor biały, kolor Nintendo, kolor czystości, to jak obcować z dziewica, nie skarżona Januszostwem, kolor bieli który działa jak wybielacz na plamy w psychice po takich chorobach jak Unity czy Watch Dogs.

Konsola biała jak opłatek, we wspólnocie z kolorem niebieskim kolorem królestwa niebieskiego stanowi wiarę, wiarę w lepsze jutro w jutro nie skażone DLC, jutro bez płatnego online, jutro któro jest pełne optymizmu.

Opublikowano

W drodze na zakupy odwiedziłem Silesia. Za okazanie na telefonie aplikacji mobilnej PlayStation z ps plus dostałem smycz i koszulkę, a za zagranie w 7 gier i zabranie pieczątek dostałem sackboya zawieszki do kluczy. Przybyła tez ta cała Kinga, tapety sto kilo, typowa laska piłkarza ale dupsko ma super. Prócz tego tona gimnazjum co okupują stanowiska, jeden nawet pół godziny tworzył postać w destiny

Opublikowano

Bloodborne grałeś?

Opublikowano

Tak grałem, ślicznie wygląda co do rozgrywki się nie wypowiem bo nie jestem fanem wcześniejszych części i w nie praktycznie nie grałem

Opublikowano

Ficuś

Ale wbilbys z nią platynę w Kamasutrze?

Opublikowano

Tak grałem, ślicznie wygląda co do rozgrywki się nie wypowiem bo nie jestem fanem wcześniejszych części i w nie praktycznie nie grałem

Ale ma sie rozumieć kupujesz gierce na premiere?

Opublikowano

Nnie wiem czy w ogóle kupie kiedykolwiek blooborNe a co dopiero na premierę. Nie lubię RPG w tym stylu. Zobacz mój profil w psn, nigdy nie gram w takie tytuły. A Kamasutra ćwiczę z zona.

Opublikowano

Jest jeszcze kolor biały, kolor Nintendo, kolor czystości,

czystość, konsola nie skażona grami (wiiu)... kurde ostatnio może na wiiu wyszły ze 2 gry, ale dobrze pamiętam jak porównywałem ilość gier ps4 i wiiu rok temu - ps4 w dniu premiery miało więcej gier (wliczając indyki) niż wiiu rok po premierze (też wliczając indyki!!!)

Opublikowano

czystość, konsola nie skażona grami (wiiu)... kurde ostatnio może na wiiu wyszły ze 2 gry, ale dobrze pamiętam jak porównywałem ilość gier ps4 i wiiu rok temu - ps4 w dniu premiery miało więcej gier (wliczając indyki) niż wiiu rok po premierze (też wliczając indyki!!!)

No ale porównaj sobie jakość gier na wiiu a ps4. Przeciez to jak spotkanie Braci Kliczko z jednym Bonusem BGC.

Tak moi drodzy

ps4 prezentuje się tak

hqdefault.jpg

wiiu z swoimi exami (a w środku jest xbox one)

kliczkowie_stallone.jpg

Opublikowano

!!!

Boze Yano powaznie idz sobie pisac gdzies indziej

MK8 10+/10

Super Smash Bros 10/10

Zelda Wind Waker HD 10/10

Bayonetta 2 10/10

Donkey Kong: TF 9/10

To z tego co posiadam a mam do ogrania jeszcze Mariosy ktore beda minimum 9/10 xD Wyjdzie jeszcze Xenoblade 10/10 Nowa Zelda 11/10 ( WW Dostaje tylko 10 bo to remaster ) ZombieU 9/10 W101 9/10 StarFox 11/10 i Nagle okazuje sie ze glupie WiiU ma wiecej gier na 9 czy 10 niz PS4 i Bone beda mialy razem T_T

Opublikowano

Na fast foodach to Ty sie znasz, nie zaprzecze, ale na gierkach to juz nie za bardzo :unknown:

Opublikowano

Bo admini sa nielubiani i nie chca minusow dostawac.

Opublikowano

Bo on jest murzynem, im się nie należy

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.