Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niedługo braknie skali gierkom na Wii U, takie są za(pipi)iste! Tjaaa....

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No tak... Zawsze zapominam, że jest adminem. Albo jak mi dokuczał na polchacie.

Opublikowano

Albo jak sie smial 12 lat temu ze jestem łysy :wacko:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Teraz mam afro i trzymam w nim cała swoja kolekcje gierek.

Opublikowano

Konsola, która jest na rynku dwa razy dłużej, ma nieco więcej exów - no po prostu Amerykę odkrywacie.

Szkoda, że jak ktoś nie lubi Mario i spółki, to praktycznie nie ma na Wii U czego szukać...

Opublikowano

Szkoda, że jak ktoś nie lubi Mario i spółki, to praktycznie nie ma na Wii U czego szukać...

Dokładnie, Mario to ch,uj i pedalstwo, gierki dla ciot xDD

Opublikowano

Dokładnie, zresztą już wcześniej pisałem, że Japonia=pedalstwo.

Opublikowano

A serce to Ty człowieku masz?

Opublikowano

Cale szczescie gracze ktorzy wychowali sie na grach w ktorych nie bylo press A to AWESOME i B to pay respects doceniaja ze w grach najwazniejszy jest gameplay

Opublikowano

Dokladnie chlopaki dobrze mowia, japonia, mario i inne to pedalstwo. Licza sie tylko prawdziwe gry dla prawdziwych facetow

Call-of-Duty-Elite-Is-It-For-You-1071745

Opublikowano

O tak. :taknieco:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie samym Marianem żyje człowiek i piszę to z perspektywy zioma, który najwięcej w swoim życiu grał na konsolkach Niny. Czasami ma się ochotę na kurczaka z frytkami :sir:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pierwsza konsola Mazzeo:

Call-of-Duty-Kid-224x300.jpg

I truth bomba:

dc79c98d6de1941eb054c693c27b9c85-pokemon

Opublikowano

Nie nasza wina, że ma się STRAIGHT ALPHA MALE 100% BRO ALPHA gust i ps3 jest tego kogoś pierwszą konsolą, ale na szczęscie z metacritikiem i opinami graczy już nie po handlujesz a to, że wolisz scigać się w gierce, która ma średnią 71 zamiast w takiej, która ma 90% to już twój problem :reggie:

Opublikowano

Nawet nie napisałem, że ja nie lubię Mario, a już się dzieci rzuciły :facepalmz:

Ty bluber to najlepiej napisz, jaki rozmiar gaci noszę, bo widzę, że wiesz na mój temat wszystko.

Opublikowano

Napisałem TEGO KOGOŚ

A kasias najlepszy hejtuje gierki nintendo, a sam fapuje do teraway na ps4 i lbp 3 :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ubi - kolejne gry z z ich cyklów , kosmetyczne zmiany, poprawiona grafika = rak branży.

Nintendo - kolejne gry z z ich cyklów , kosmetyczne zmiany, poprawiona grafika = zbawcy branży.

Opublikowano

A kasias najlepszy hejtuje gierki nintendo, a sam fapuje do teraway na ps4 i lbp 3 :teehee:

Nie hejtuje gierek Nintendo, tylko drażni mnie to zakłamanie, o którym pisze kypq w poniższym cytacie.

Ubi - kolejne gry z z ich cyklów , kosmetyczne zmiany, poprawiona grafika = rak branży.

Nintendo - kolejne gry z z ich cyklów , kosmetyczne zmiany, poprawiona grafika = zbawcy branży.

:good2:

Z konsolami Nintendo jest trochę jak z homoseksualistami. Dopóki siedzą sobie cicho w domu, można powiedzieć, że jest ok. Ale jak zaczynają świrować na ulicach i kraść dzieci do adopcji, wtedy trzeba sprowadzić ich na ziemię.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

jeszcze ciekawostka z dzisiaj z eventu w silesii - na niektorych stanowiskach pady mialy nalozone na galki nakladki hahaha :D chyba centrala w warszawie boi sie ze przez te swiateczne tourne za duzo padow poszloby do wymiany

Opublikowano

No i caly swiat wystawiajacy maksymalne oceny dla gierek Nintendo to takie skryte homosie... A nie to ze kazdy EX Nintendo jest poprostu swietna gierka sama w sobie ( Nie jak Coll oj Djuti czy Assassins Creed ktore za drobnym wyjatkiem zawsze byly (pipi) obsranym )

Opublikowano

No tak, bo kazdy mario czy zelda to identyczne gry z podbita grafika. Wind waker nie rozni sie od skyward sword tak samo jak mario sunshine od paper mario.

Opublikowano

Najgorsze i tak sa osoby co twierdza że gry od Nintendo to jest to samo bo od 30 lat wałkują te same postacie Mario, Zelde itd

Życzę wam wszystkim zeby wasze go,wniane tasiemce miały takie zróżnicowanie jakie występuje w każdej produkcji Nintendo, wtedy moze uda wam sie zetrzeć ropę z oczu i zobaczyć czym tak naprawdę jest kozacki gameplay

Opublikowano

Zastanawiam sie czy on trolluje czy przejrzal na oczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.