Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najgorsze i tak sa osoby co twierdza że gry od Nintendo to jest to samo bo od 30 lat wałkują te same postacie Mario, Zelde itd

Życzę wam wszystkim zeby wasze go,wniane tasiemce miały takie zróżnicowanie jakie występuje w każdej produkcji Nintendo, wtedy moze uda wam sie zetrzeć ropę z oczu i zobaczyć czym tak naprawdę jest kozacki gameplay

GrassLands.jpg

worldthemecompare.jpg

Czas kał z oczu zetrzeć.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeszcze temat odgrzewanych kotletów na konsolach Nintendo, za co niektórzy wieszają psy na Sony i MS. Ninny non-stop przerzuca coś ze stacjonarek na handheldy i na odwrót. Porty, rimejki, remastery HD - do wyboru, do koloru.

Opublikowano

jak mario to tylko jedyna prawilna część

Opublikowano

Najgorsze i tak sa osoby co twierdza że gry od Nintendo to jest to samo bo od 30 lat wałkują te same postacie Mario, Zelde itd

Życzę wam wszystkim zeby wasze go,wniane tasiemce miały takie zróżnicowanie jakie występuje w każdej produkcji Nintendo, wtedy moze uda wam sie zetrzeć ropę z oczu i zobaczyć czym tak naprawdę jest kozacki gameplay

GrassLands.jpg

worldthemecompare.jpg

Czas kał z oczu zetrzeć.

1800. strona tego wątku przechodzi do archiwum. 

Opublikowano

jeszcze ciekawostka z dzisiaj z eventu w silesii - na niektorych stanowiskach pady mialy nalozone na galki nakladki hahaha :D chyba centrala w warszawie boi sie ze przez te swiateczne tourne za duzo padow poszloby do wymiany

Boją się swojego serwisu  :yao:

Opublikowano

Uważam ze porównania Ninny do Ubisoftu sa co najmniej debilne, Ubisoft na swoich niemalże wszystkich grach ma jeden korpus i na podstawie tego korpusu budują swoje gry - idź, wejdź/shackuj punkt widokowy [wcisneli to nawet do gry samochodowej XDD], stealth, pif paf/slash slash, znajdźki, slaba fabula oraz postacie robione po lebkach (najlepszy przyklad Bonaparte z Unity, tyle go na trailerach pokazywali w grze moze mial 5 minutowy wystep XD) - koniec gry. Nintendo z kolei jak juz klepie te swoje wszystkie tasiemce to z reguły nie skaczemy Linkiem czy Samus po grzybach tak jak bysmy to robili w grach od Ubi, nie, każda ma kompletnie inny styl, a i różne części też lubią się między sobą różnić przyklad: Paper Mario, RPG Mario, Galaxy - no niech ktoś mi kurwa wklei obrazek jak ten wyżej z tymi 3 tytułami.

Z taśmuchów Nintendo to mógłbym przyjmować tylko Zelde bez końca, Mario mnie niestety przestał jarać, Pokemony też mają wg mnie tendencje spadkową ostatnio i w ogóle nie mam ciśnienia na nowe. Jednak co by nie mówic, to Ninny ostatnio postanowilo poszerzyć swoją ofertę i nie serwują w kółko tego samego, Bayonetta 2, Zombi U, Monster Hunter 3 Ult oraz 4, nadchodzi Devil's Third, Splatoon, Xenoblade i pewno wiele innych które nie przychodzą mi teraz do głowy.

Opublikowano

Czas kał z oczu zetrzeć.

Wow, wooooow, 4 gierki podobne do siebie (i jedyna seria nintendo ktora taka jest) ktore wyszły przez okres ostatnich 24 lat, no tak...tasiemce

Opublikowano

Im nie ma sensu tłumaczyć i tak tego nie ogarną bo nie ma pistoletów, równie dobrze mógłbym tu wkleić skriny z battlefieldow czy śmiesznego assasyna

Opublikowano

Bez kitu, ale po gt 7 prolgue exact poleciałby w dniu premiery a Waldek bf bc 3 dałby 1000 zł za premium

Opublikowano

Co do ubisoftu, super bunnyhop zrobił kolejną dobrą recenzję, w tytule jest niby "review: far cry 4", ale obejrzyjcie to jako "review: every ubisoft game".

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Jesli ktos nie posiada zadnegon sprzetu Nintendo to jest januszem gejmingu.

Opublikowano

Przynajmniej nie jest homosiem. :taknieco:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

7 Mario Kart gier w ciągu 22 lat,  9 Assassin's Creed gier w ciagu 7 lat

Teraz dostaliśmy 4-tego Smash-a wciągu 15 lat

17 Głównych Mario gier w ciągu 29 lat! tyle same piffpaff COD-ow wyszło od 2003!

Więcej Wipeout-ow niz F-Zero w tym samym okresie czasowym

9 Metroid od 1986, wiecej zrobili Ratchet & Clank-ów w krótszym czasie 

to jest bomba prawdy

a nie:
nintendorehash.jpg

Opublikowano

To teraz przykładowe kotlety z dwóch ostatnich generacji:

Wii (portowali z GaCka i DS-a):

Pikmin

Pikmin 2

RE Remake

RE Zero

RE 4: Wii Edition

Metroid Prime Trilogy

Zelda: Twilight Princess

New Super Mario Bros. Wii (z DS-a)

Trauma Center

Kirby's Dream Collection

3DS (portują z czego się da):

Zelda: Ocarina of Time 3D

Zelda: Majora's Mask 3D

Star Fox 64 3D

Donkey Kong Country Returns 3D

Tales of The Abyss

Pokemon (te z tego miecha to remake)

Xenoblade Chronicles

Ace Attorney Trilogy

+ szereg portów od 3rd party

Wii U (jak wyżej):

Zelda: The Wind Waker HD

Monster Hunter 3 Ultimate (to Tri z Wii w HD)

Bayonetta + naście portów od 3rd party

schabowy1.jpg

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Minusy mi sie skonczyly tyle januszostwa dzis w cw ;/

Opublikowano

Nintendo Wars, moze byc ciekawie, lepiej na wszelki wypadek otworze chipsy (oczywiscie jako prawilny bot, tylko Doritosy)

WbSGnTQ.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja już byłem przygotowany i mam popcorn. :czezky:

Opublikowano

Bez kitu, ale po gt 7 prolgue exact poleciałby w dniu premiery a Waldek bf bc 3 dałby 1000 zł za premium

Bluber od kiedy Ty CW na poważnie bierzesz? XD
Opublikowano

Od kiedy siedzi tu 24/7 i broni konsoli, którą widział w sklepie.

Opublikowano

Tak samo jak ty Yeti jarajac sie grami w ktore nie grales cnie?

Opublikowano

7 Mario Kart gier w ciągu 22 lat, 9 Assassin's Creed gier w ciagu 7 lat

Teraz dostaliśmy 4-tego Smash-a wciągu 15 lat

17 Głównych Mario gier w ciągu 29 lat! tyle same piffpaff COD-ow wyszło od 2003!

Więcej Wipeout-ow niz F-Zero w tym samym okresie czasowym

9 Metroid od 1986, wiecej zrobili Ratchet & Clank-ów w krótszym czasie

to jest bomba prawdy

a nie:

nintendorehash.jpg

Labtec poważnie :hi:

Mega bomby

Opublikowano

Minusy mi sie skonczyly tyle januszostwa dzis w cw ;/

:rep_up: :rep_up: :rep_up: :rep_up: :rep_up:

Też się wypstrykałem, a tyle minusów do rozdania :) Plusów też rzecz jasna, Labtec, Bluber, Kubson, Guernica, Bansai - bardzo dobry foruming. Pięknie ciśniecie klapersom.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Gry po których bojówka Nintendo się zesra:

Kontynuacja Mother/ Earthbound

Kontynuacja Metroida

Kontynuacja Wave Race

Kontynuacja F-Zero

Kontynuacja Pilot Wings

Nowych gier brak.

Na szczęście na zapchany klop wielkie N da wam "New New Old Hydraulik".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.