Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wszyscy tak się jarają i propsują to nintendo, a kto w rzeczywstości gra na tych tęczowych konsolkach? He? Kiedy ostatnio przeczytaliście Thank You for playing my game?

Ninny, Ninny, a potem wracamy do raidów w Destiny, co? Stop fałszywym, podszywającym się homoseksualistom!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kolejne ciosy w boty, Pajgi aka "cudowne bomby prawdy, mozna zamykac temat" kupil dzis pierwszego w swojej kolekcji next gena.....czy wybral konsole z rzekoma lawina super exow na  ~80% na metacritic, by dolaczyc do Wyzszej Kultury Konsolowosci i botow, ktorzy klepaly go po plecach....alez oczywiscie ze nie, to madry i pogodny czlowiek i wybral PS4 - pierwsze oceny tej konsoli w jego wykonaniu juz zachwycaja - solidne 3/10

witamy w raju kolego!!!!!!!!!!!!!!!!

ktory w kolejce hater dolaczy wpierw do niebieskiej szlachty? Bluber czekamy na Ciebie

Opublikowano

To teraz przykładowe kotlety z dwóch ostatnich generacji:

Wii (portowali z GaCka i DS-a):

Pikmin

Pikmin 2

RE Remake

RE Zero

RE 4: Wii Edition

Metroid Prime Trilogy

Zelda: Twilight Princess

New Super Mario Bros. Wii (z DS-a)

Trauma Center

Kirby's Dream Collection

3DS (portują z czego się da):

Zelda: Ocarina of Time 3D

Zelda: Majora's Mask 3D

Star Fox 64 3D

Donkey Kong Country Returns 3D

Tales of The Abyss

Pokemon (te z tego miecha to remake)

Xenoblade Chronicles

Ace Attorney Trilogy

+ szereg portów od 3rd party

Wii U (jak wyżej):

Zelda: The Wind Waker HD

Monster Hunter 3 Ultimate (to Tri z Wii w HD)

Bayonetta + naście portów od 3rd party

schabowy1.jpg

Najlepsza gra na Vite....Remake PS2 gry....Najlepsza gra na PS4....Remaster PS3 gry....trzeba cos jeszcze mowic?

Opublikowano

kolejne ciosy w boty, Pajgi aka "cudowne bomby prawdy, mozna zamykac temat" kupil dzis pierwszego w swojej kolekcji next gena.....czy wybral konsole z rzekoma lawina super exow na  ~80% na metacritic, by dolaczyc do Wyzszej Kultury Konsolowosci i botow, ktorzy klepaly go po plecach....alez oczywiscie ze nie, to madry i pogodny czlowiek i wybral PS4 - pierwsze oceny tej konsoli w jego wykonaniu juz zachwycaja - solidne 3/10

ktory w kolejce hater dolaczy wpierw do niebieskiej szlachty? Bluber czekamy na Ciebie

Nic nie kupiłem! Kłamstwo propagowane przez niebieskich Judaszy!

Opublikowano

No ale Vita to w ogóle fail.

Sorry Ficuś. :P

Opublikowano

failem jest to jakie wsparcie jej zapewnilo sony, sama konsola, wykonanie, system, ekran itp sa goty

mam nadzieje, ze to ostatnie podejscie sony do handheldow, oni calkowicie nie kumaja tego rynku i nie wiedza jakie gry robic i o jakie zabiegac by wyszly na sprzet przenosny - mimo tego jako osoba lubiaca japonszczyzne, nie grajaca w indyki na pc, i lubiaca pograc w jakis klasyk na psx jestem bardzo zadowolony, a i nawet kilka duzych aaa sie pojawilo szczegolnie w pierwszym roku obecnosci tego urzedzenia

jesli jednak znowu w przyszlosci mialbym kupowac handhelda to juz tylko sygnowany znakiem Nintendo

Opublikowano

Widzem że Nintendo kazualne próbują coś gadać. Na szczęście możemy sprawdzić zaraz czy jesteście tylko debilnymi pseudo graczami, czy graczami z krwi i kości - pokażcie te swoje kolekcje gier na Wii U i 3dsa, a zobaczymy czy chociaż do połowy dochodzą do mojej kolekcji gier na Vite .

Opublikowano

Nic nie kupiłem! Kłamstwo propagowane przez niebieskich Judaszy!

nie boj sie Pajgi, to kraj playstation, mozesz sie przyznac, obronie cie, to nie jest plac w mekce i moment w ktorym krzyczalbys ze walisz muzulmanow

Opublikowano

Widzem że Nintendo kazualne próbują coś gadać. Na szczęście możemy sprawdzić zaraz czy jesteście tylko debilnymi pseudo graczami, czy graczami z krwi i kości - pokażcie te swoje kolekcje gier na Wii U i 3dsa, a zobaczymy czy chociaż do połowy dochodzą do mojej kolekcji gier na Vite .

Moja dochodzi, ale nie mam nic do Vity :D

Opublikowano

Jestem pewien że mam większa kolekcje gier na 3ds niż 80% osób próbujących bronić Nintendo.

Opublikowano

Tak samo jak ty Yeti jarajac sie grami w ktore nie grales cnie?

Np.?
Opublikowano

Kypq to nie ty czasem grasz w te odtwórcze japońskie pierdoły o gołych dzieciach i podrywaniu rysunkowych lolitek ?

I ty śmiesz bluźnierco obrażać nintendo.Tfu...

Opublikowano

Jestem pewien że mam większa kolekcje gier na 3ds niż 80% osób próbujących bronić Nintendo.

fajny jestes, moge cie dodac na facebook?

Opublikowano

failem jest to jakie wsparcie jej zapewnilo sony, sama konsola, wykonanie, system, ekran itp sa goty

Dyskutowałbym czy sama konsola jest taka genialna. Bezsensowny i nieintuicyjny tylny panel dotykowy (ok Tearaway, ale w skillowym graniu nie istnieje, a zastępowanie nim triggerów to porażka), maciupkie gałeczki, zbyt kanciste przyciski, bateria na 3h grania... Solidne wykonanie i ekran, ale z tego drugiego mógłbym zrezygnować w zamian za np. lepszą baterię. Ekran to była tania zagrywka dla fetyszystów (przecież większość ludzi więcej dobrego pisze o tym ekranie niż o gierkach) i to też już raczej na nikim wrażenia w 2014 nie robi.

Nigdy nie kupię PS4, może za darmo jak by leżało pod Saturnem, zostawione przez zapatrzonego w XO dzieciaka, ale wydawać na ten szmelc bez gier pieniądze? Oddam kumplowi jak będzie znowu potrzebował komuś innemu pożyczyć.

Opublikowano

Pajgi prosze cie...ja ci rodziny nie obrazam :dog:

Opublikowano

PS4 moze i szmelc, ale Vita bardzo dobra konsola. Tylny panel bez sensu, troche bateria krotko trzyma ale reszta git.

Opublikowano

Mnie kusi strasznie TV Vita (wiem wiem zaraz ktos powie ze nie wszystkie gry dzialaja, ze to na TV brzydko wyglada itp,itd) ale mnie handheld gaming nie jara bo nie mam czasu na granie po za domem, a w domu ciezko mi handhelda brac i grac jak moge na TV w cos innego zagrac) sadze ze fajnie tak ograc P4 Golden i kilka PSP gierek na TV

Vita sprzedałem juz jakis czas temu bo się kurzyła tylko 

Opublikowano

golden abyss, tearaway, killzone mercenary, strzelanie w fifie, escape plan itp - znajda sie gry fajnie to wykorzystujace, choc fakt ja bym wolal zostawic tylko przedni panel dotykowy i dac dwie pary triggerow, do galek nic nie mam, na killzonie sie tak wprawilem ze bez problemu mi sie na nich gra i nie narzekam

vita tv to badziew, zamiast na sile robic urzedzenie do streamingu ps4 na inny tv + odpalanie ilus tam procent gier z repertuaru vity mogli po bozemu wypuscic zwykla vite w wyjsciem hdmi

Opublikowano

@mokry_siurek

wii u by bylo moja glowna konsola, gdyby nie TRAGICZNE archaizmy jesli chodzi o komunikacje :(

Po setnym niemym wyscigu w mario kart czy walce w smashu dotrze do ciebie, ze w 2014 roku tak byc nie moze.

Opublikowano

Rozumiem o co ci chodzi i od (pipi) wie kiedy jest to twój pierwszy solidny argument tyle że kupując WiiU nie myślałem nawet o aspektach online w tej konsoli tylko o kanapowyn Multi i Zeldach mam wszystkie sprzęty poza xbonem więc jakoś mnie to nie boli taka miła oldskulowa odmiana

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj Arkham Origins za 10,98 zł na platformę STEM. Przecież to (pipi) jest prawie tyle co polecony priorytet, tyle tylko, że nie muszę szybciutko przechodzić gry żeby za bardzo na wartości nie straciła, mogę ograć kiedy będę chciał (czyli nigdy).

:newell: PC MASTER RACE  :newell:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kupiłem dzisiaj Arkham Origins za 10,98 zł na platformę STEM. Przecież to (pipi) jest prawie tyle co polecony priorytet, tyle tylko, że nie muszę szybciutko przechodzić gry żeby za bardzo na wartości nie straciła, mogę ograć kiedy będę chciał (czyli nigdy).

:newell: PC MASTER RACE :newell:

Doprawdy, smutny post. Tak właśnie wygląda growe życie pecetowca:

1. Narkotyczne granie w wyprzedaże, ulubioną gierkę złomiarzy.

2. Masturbacja przed włączonym steamem i liczbą posiadadanych gierek.

3. Odpalenie indyka "Czemu mi ta gra nie działa"

4. Dojście do wniosku, że następny upgrade bebechów rozwiąże ten problem.

5. Smutne oświecenie, że to nie upgrade, a przejście do konsol rozwiązuje problem.

6. Próba odpędzenia tych trudnych, aczkolwiek właściwych myśli kolejną wyprzedażą.

7. Patrz nr 2.

Mało czym tak gardzę.

Opublikowano

A propos PC Master Race, bedzie spina z mojej strony.

Z reguly lubie pyknac czasem na PC, zdarzaja sie fajne gierki z kickstartera (Wasteland 2 to piekny przyklad) ale KUR*A TRZYMAJCIE MNIE.

https://robertsspaceindustries.com/pledge/Standalone-Ships/Aegis-Javelin-LTI - 2.500$ za statek - WYPRZEDANE :yao:

https://robertsspaceindustries.com/pledge/extras - "Get the full experience" - czyli doplac baranie do gry za ktora i tak juz zaplaciles jeszcze z 5.000$ - oczywiscie premiera gry to dalej sprawa niepewna, ale mozesz juz kupic w trzy dupy rzeczy

W tej grze (ktorej jeszcze nie ma) placi sie za wszystko gruby hajs, hangar na statek ? 50$, przemalowanie statku z koloru czerwonego na czarny ? 50$, ubezpieczenie na statek ? Dolary, zalezy ile dolcow od czasu ubezpieczenia XDDDDD

Potem takie stado BARANOW ktore to kupuje i broni wszedzie gry pojdzie na n4g czy gafa i beda mieli czelnosc wyzywac EA, Ubi czy Acti za to ze jakis eliksir 5$ kosztuje i ze mikrotransakcje to rak branzy a chwile pozniej sami nadstawia dupska do jeszcze wiekszego bolcowania tymi mikro, wroc, MAKRO transakcjami w grze. Jest juz do kupienia nawet edycja ANNIVERSARY XDDDD

A, bylbym zapomnial, w Star Citizenie bedzie nawet funkcja ktora pozwoli wam zniszczyc statek ktory kupiles za prawdziwe pieniadze aby zarobic z powrotem troche tej kasy, oczywiscie zeby kupic inny statek bedziesz i tak musial doplacic - czysty geniusz dojenia dolarow, niszczysz 2 statki za 100 dolarow, dostajesz za nie 50$, doplacasz kolejne 50 i boom, masz nowy statek - wyzszy poziom rektalnej inwazji.

No i niech ktos mi ku*wa powie, jak w tej branzy ma byc dobrze ? Skoro statki za 2.500$ wylatuja z wirtualnych półek niczym swieze buleczki z piekarni.

Z-A-R-A-Z-A

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.