Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, raven po prostu gra w Pokemon: steam i stara sie miec je wszystkie. :newell:

ALL HAIL TO LORD GABEN

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A propos PC Master Race, bedzie spina z mojej strony.

Z reguly lubie pyknac czasem na PC, zdarzaja sie fajne gierki z kickstartera (Wasteland 2 to piekny przyklad) ale KUR*A TRZYMAJCIE MNIE.

https://robertsspaceindustries.com/pledge/Standalone-Ships/Aegis-Javelin-LTI - 2.500$ za statek - WYPRZEDANE :yao:

https://robertsspaceindustries.com/pledge/extras - "Get the full experience" - czyli doplac baranie do gry za ktora i tak juz zaplaciles jeszcze z 5.000$ - oczywiscie premiera gry to dalej sprawa niepewna, ale mozesz juz kupic w trzy dupy rzeczy

W tej grze (ktorej jeszcze nie ma) placi sie za wszystko gruby hajs, hangar na statek ? 50$, przemalowanie statku z koloru czerwonego na czarny ? 50$, ubezpieczenie na statek ? Dolary, zalezy ile dolcow od czasu ubezpieczenia XDDDDD

Potem takie stado BARANOW ktore to kupuje i broni wszedzie gry pojdzie na n4g czy gafa i beda mieli czelnosc wyzywac EA, Ubi czy Acti za to ze jakis eliksir 5$ kosztuje i ze mikrotransakcje to rak branzy a chwile pozniej sami nadstawia dupska do jeszcze wiekszego bolcowania tymi mikro, wroc, MAKRO transakcjami w grze. Jest juz do kupienia nawet edycja ANNIVERSARY XDDDD

No i niech ktos mi ku*wa powie, jak w tej branzy ma byc dobrze ? Skoro statki za 2.500$ wylatuja z wirtualnych półek niczym swieze buleczki z piekarni.

Z-A-R-A-Z-A

Radzę spokojnie poczekać, jak panu Robertsowi się znudzi i komuś ten cyrk opchnie za grube miliony, a nowy właściciel dla maksymalizacji zysków klepnie port na konsole. Kilku z tych baranów niechybnie skoczy z okna 8)

Opublikowano

Zmienie troche temat, z reguly lubie pyknac czasem na PC, zdarzaja sie fajne gierki z kickstatera (Wasteland 2 to piekny przyklad) ale KUR*A TRZYMAJCIE MNIE.

https://robertsspaceindustries.com/pledge/Standalone-Ships/Aegis-Javelin-LTI - 2.500$ za statek - WYPRZEDANE :yao:

https://robertsspaceindustries.com/pledge/extras

W tej grze (ktorej jeszcze nie ma) placi sie za wszystko gruby hajs, hangar na statek ? 50$, przemalowanie statku z koloru czerwonego na czarny ? 50$, ubezpieczenie na statek ? Dolary, zalezy ile dolcow od czasu ubezpieczenia XDDDDD

Potem takie stado BARANOW pojdzie na n4g czy gafa i beda mieli czelnosc wyzywac EA, Ubi czy Acti za to ze jakis eliksir 5$ kosztuje i ze mikrotransakcje to rak branzy a chwile pozniej sami nadstawia dupska do jeszcze wiekszego bolcowania tymi mikro, wroc MAKRO transakcjach w grze. Jest juz do kupienia edycja ANNIVERSARY XDDDD

No i niech ktos mi ku*wa powie, jak w tej branzy ma byc dobrze ? Skoro statki za 2.500$ wylatuja z wirtualnych półek niczym swieze buleczki z piekarni.

Z-A-R-A-Z-A

Z czegoś te 64 miliony $ uzbierali heh

Ja się wstrzymuje od komentarza, sam wsparłem tyle, że kupiłem coś bardziej dostosowanego do kieszeni polskiej nędzy.

Ludzie płacą tyle hajsu bo gra zapowiada się serio na MEGATONE po tym co już widzieliśmy i czego dali nam spróbować za sprawą Arena Commandera. Kluczowe słowo to "zapowiada", oczekiwania są serio kosmiczne (heh) i jeśli wyjdzie z tego crap to chyba community ufunduje nagrodę za głowę Chrisa Robertsa.

Ogólnie hold your horses, ja trzymam worek z pogardą na wakacje 2015 (1 epizod singla) i końcówke 2015 kiedy ma wyjść ten testowy multiplayer. Do tej pory zrobili dobre wrażenie fizyką liczącą zachowanie statku która serio jest zayebista. Combat oraz sterowanie ma głębie (pasuje tu haslo easy to play hard to master) więc jest dobrze. A że amerykanie się hajpują wydają hajs? Nie mój interes, bekę będe toczył po premierze.

Opublikowano

1. Narkotyczne granie w wyprzedaże, ulubioną gierkę złomiarzy.

3. Odpalenie indyka "Czemu mi ta gra nie działa"

sam jesteś złomiarz, indyki działają dobrze na wszystkim co nie jest laptopem wygrzebanym ze śmietnik

ale widzę ból du,pki koszmarny, że za cenę dwóch wysyłek zwykłym mam gierkę 8)

Opublikowano

Doprawdy, smutny post. Tak właśnie wygląda growe życie pecetowca:

2. Masturbacja przed włączonym steamem i liczbą posiadadanych gierek.

4. Dojście do wniosku, że następny upgrade bebechów rozwiąże ten problem.

5. Smutne oświecenie, że to nie upgrade, a przejście do konsol rozwiązuje problem.

6. Próba odpędzenia tych trudnych, aczkolwiek właściwych myśli kolejną wyprzedażą.

7. Patrz nr 2.

Mało czym tak gardzę.

Chyba na Twoim gównianym sprzęcie Nintendo. 

Idź może pobiegaj homo hydraulikiem albo zielonym krasnalem hałabałą. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

7428d3fc9b4f6dcc6598bb6fffbc0741.jpg

Czy to jest standard SONY?

Opublikowano

oczekiwania są serio kosmiczne (heh) i jeśli wyjdzie z tego crap to chyba community ufunduje nagrodę za głowę Chrisa Robertsa.

Jeśli jakąś wytyczną w tej sprawie jest to ile wydają na jeszcze niegotowy produkt, to aż się boje pomyśleć jaka będzie nagroda za jego głowę :yao:

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj Arkham Origins za 10,98 zł na platformę STEM. Przecież to (pipi) jest prawie tyle co polecony priorytet, tyle tylko, że nie muszę szybciutko przechodzić gry żeby za bardzo na wartości nie straciła, mogę ograć kiedy będę chciał (czyli nigdy).

:newell: PC MASTER RACE  :newell:

Mam jeszcze ponad 3 funty do wydania na GMG za samo zdobywanie Achievementów w grach na Stemie dzięki Playfire. #PCMR  :newell:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj Arkham Origins za 10,98 zł na platformę STEM. Przecież to (pipi) jest prawie tyle co polecony priorytet, tyle tylko, że nie muszę szybciutko przechodzić gry żeby za bardzo na wartości nie straciła, mogę ograć kiedy będę chciał (czyli nigdy).

:newell: PC MASTER RACE :newell:

Doprawdy, smutny post. Tak właśnie wygląda growe życie pecetowca:

2. Masturbacja przed włączonym steamem i liczbą posiadadanych gierek.

4. Dojście do wniosku, że następny upgrade bebechów rozwiąże ten problem.

5. Smutne oświecenie, że to nie upgrade, a przejście do konsol rozwiązuje problem.

6. Próba odpędzenia tych trudnych, aczkolwiek właściwych myśli kolejną wyprzedażą.

7. Patrz nr 2.

Mało czym tak gardzę.

Raven przynajmniej płaci za gry. Jeszcze niżej są pasożyty ciągnące gry z zatoki.

Opublikowano

dwa pady do ps4 wymieniłem od grudnia :D  Gumka się ścierała i w jednym i w drugim .  teraz mam 2 nowe padziki i od 2 miesięcy mocno katowane bez uszczerbku na gałkach :D

Opublikowano

Idą świetne czasy dla niebieskiej szlachty! Patchuyą driveclub'a, gumeczki się już tak ekstremalnie nie zużywają. Normalnie większy rak jak ubi... Tam przynajmniej mam wybór czy kupic gierkę czy nie, a u SONY? Naoglądają się gifów, zapowiedzi a później lecą do marketów i dostają zonka. Lepiej by tego nawet nie wymyślił Chajzer w "Idź na całość"

Edytowane przez kosci85

Opublikowano

pajgi chciał być śmieszny, ale mu nie wyszło. Sony już dawno poprawiło jakość gumy na padach i nie ma już żadnych problemów ze ścieraniem.

Opublikowano

Yyy... Ja się pytałem czy takie gumki w NOWIUTKIM padzie to jest standard czyt. prawa mocno chropowata, lewa dużo mniej chropowata? Z tego co pamiętam w padach z pierwszego rzutu obie były identyczne.

Opublikowano

Na standach Sony w Katowicach były nakładki. Nie żeby polepszyć czułość pod paluchem - po prostu standardowe gumki się przeżarły od tych zasyfionych rąk biednej choloty, której nie stać na konsole i przy standzie gdzie by nie był muszą grać od razu z 5 godzin na raz a najlepiej jakby cała grę od razu przeszli. Co nie zmienia faktu, że w Polsce nawet na event dają pady z odzysku. Żenada.

No, ale Bloodborne fajne.

Opublikowano

Jak tam Klaperiada? Zapas ręczników już zakupiony przed multispustami na monitor 6-7 grudnia? Wolne załatwione? Ołtarzyk odpicowany? Rodzina poinformowana, że kolejny weekend z rzędu Was nie ma, bo musicie fapować do gifów i wyśmiewać innych ludzi, którzy na komunię nie dostali Playstation?

Opublikowano

A jak u was? Czopki zamówione?

Leki uspokajające?

Jakieś przeciwbólowe na głowę od zawrotu gier?

Opublikowano

Wyczuwam bul dupki, plus widzę już niektórym nerwy puszczają przed tym co ma nadejść już niedługo.

Opublikowano

Dziwisz się? Największa branżowa impreza dekady, a xbox nie został zaproszony.

Opublikowano

PS4 ssie pałkę, tylko jedna prawdziwa konsola królem tego świata!

Opublikowano

I co będzie na tym evencie? Agent i Guardian? xD Gdyby nie ten temat nawet bym nie wiedział, że coś takiego będzie.

Opublikowano

Bo to jest jedno z dwóch miejsc na świecie, gdzie ktoś się jara tym eventem. Razem będzie z 200 osób + rodziny osób Playstation.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.