Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wiesz że to działa w obie strony? niektóre sonyslave'y nie lepsze. beton zbrojony.

Tiaaa. klapki to przynajmniej potrafią przyznać, że na Xboxa zdarzy się jakaś dobra gra jak np. Gyrosy czy Forza. A wy to jedziecie wszystko od Sony po kolei. Gry od Insomniac guwno (póki oczywiście nie zrobią nic na XO, wtedy to już GOTY) gry GG guwno, gry Quantic dream guwno, gry SP guwno, gry MM guwno, gry SSM guwno. Nawet jedną z najlepszych o ile nie najlepszą grę poprzedniej generacji czyli TLOU jedziecie równo.

Rzucacie tekstami, że oceny i nagrody są ważne (jarania się jedną nagrodą dla Ryse nie było końca) i nie można z nimi dyskutować. Przytacza się wam średnią 95% dla TLOU i ponad 200 nagród, to oczywiście nagle teksty, że oceny nikogo, Sony za nie zapłaciło, dziennikarze to Janusze itd., a za chwilę powrót do rzeczywistości i znowu jaranie się 82% na MC dla SO od waszego, do jeszcze całkiem niedawna, znienawidzonego studia.

@Yeti, a to sorry. Szczerze nie interesowałem się tym eventem w ogóle :)

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti nie kozacz, bo ze swoim jaraniem się grami w które nie grasz jesteś pośmiewiskiem wśród klapków jak Mendrek.

A później opowiadasz ckliwe historyjki jak to grasz rocznie w 5 gier na krzyż, bo TLoU zmieniło Twoje spojrzenie na gry, a w gamercardzie najbardziej ograne BF4 i Destiny na PS4 :P

Opublikowano

Yeti nie kozacz, bo ze swoim jaraniem się grami w które nie grasz jesteś pośmiewiskiem wśród klapków jak Mendrek.

Wymień mi te gry.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mysle ze console wars nie ma juz sensu, zwlaszcza ze pewna osoba dzisiaj rano w rtv euro agd powiedziala bomby prawdy i wyjasnila sytuacje. Bylem swiadkiem jak szczyl pokazywal palcem konsole a mama pytała "A dlaczego nie  xbox one? jest tanszy 100zl". Mały dumnie krzyknal "PS4 LEPSZE!!!". Mama wciaz nie przekonana zawolala sprzedawce specjaliste Pana Mariana z dzialu RTV, którego wiedza oniesmielila by nie jednego przedstawiciela naszego forum.

- "Przepraszam Pana, czym sie rozni PS4 od Xbox One?"

- "Niczym prosze Pani, poza kontrolerem i wygladaem, wychodza na to te same gry"

- "Aha dziekuje"

Matka wraca do syna i tlumaczy ze xbox one 100zl tanszy a to to samo co PS4, mlody pozostaje nie ugiety i mowi ze Sony i PS4 lepsze. Nagle pojawia sie głowa rodziny, nazwijmy go Pan Czarek. Matka szybko streszcza sytuacje, która pan Czarek wyjaśnia w mig:

- "Xbox one jest amerykanski, a wszystko co amerykanskie jest do niczego, dlatego bierzemy PS4".

I co teraz botki? Pewnie wam glupio przy takich bombach prawdy :reggie:

Opublikowano

Drugi Syn - postęp w grze 0%

Dragon's Crown - postęp w grze 0%

Bloodborne aka duchowy następca Demon's Souls, a w tej drugiej ledwie 3 pucharki i to chyba na wersji z Plusa. 

Yeti w pigułce :)

Opublikowano

wiesz że to działa w obie strony? niektóre sonyslave'y nie lepsze. beton zbrojony.

Tiaaa. klapki to przynajmniej potrafią przyznać, że na Xboxa zdarzy się jakaś dobra gra jak np. Gyrosy czy Forza. A wy to jedziecie wszystko od Sony po kolei. Gry od Insomniac guwno (póki oczywiście nie zrobią nic na XO, wtedy to już GOTY) gry GG guwno, gry Quantic dream guwno, gry SP guwno, gry MM guwno, gry SSM guwno. Nawet jedną z najlepszych o ile nie najlepszą grę poprzedniej generacji czyli TLOU jedziecie równo.

Rzucacie tekstami, że oceny i nagrody są ważne (jarania się jedną nagrodą dla Ryse nie było końca) i nie można z nimi dyskutować. Przytacza się wam średnią 95% dla TLOU i ponad 200 nagród, to oczywiście nagle teksty, że oceny nikogo, Sony za nie zapłaciło, dziennikarze to Janusze itd., a za chwilę powrót do rzeczywistości i znowu jaranie się 82% na MC dla SO od waszego, do jeszcze całkiem niedawna, znienawidzonego studia.

@Yeti, a to sorry. Szczerze nie interesowałem się tym eventem w ogóle :)

tsar_bomb_57_megaton_nuke_animated_gif_b

Opublikowano

Drugi Syn - postęp w grze 0%

Dragon's Crown - postęp w grze 0%

Bloodborne aka duchowy następca Demon's Souls, a w tej drugiej ledwie 3 pucharki i to chyba na wersji z Plusa. 

Yeti w pigułce :)

Czeka na swoją kolej, czeka na swoją kolej, jest w trakcie przechodzenia. Widzisz, ja w odróżnieniu do twoich zielonych kolegów kupuje gry, które mnie interesują, a nie kradnę z torrentów, czy siedzę tu 24/7 i bronie/jaram się konsolą, którą widziałem na youtube czy media markecie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zapowiedział się, że do premiery BB przejdzie DS. Także cierpliwie czekamy. :)

Opublikowano

Kidnappa żyje w alternatywnej rzeczywistości, w której większość botów wcale nie przeszła TLoU wcześniej od najbardziej zatwardziałych klapersów i gdzie większość botów wcale gry nie chwaliła jako jednej z najlepszych na pastgenach  :yao:

Bomby prawdy, co nie Ficuś?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

oho, widzę koniec merytorycznych argumentów i lecimy z prywatą. Zacznie znowu kto w co i ile gra, kto ma ile gier i że w Media Markt jest mniej gier niż ping ma w piwnicy. 

myślę, że to ostateczny dowód na biedę argumentacyjną xbotów. Nie da się zbić PlayStation z piedestału, zaraz się zacznie czyja matka jest grubsza i kto ma brzydsze kafelki w łazience. 

brawo xboty, brawo

Opublikowano

Dajcie mi ta liste EXow na Plejstejszyn co Yeti zawsze wkleja to ja przerobie na liste gier w ktore Yeti nigdy nie zagra

Opublikowano

Dajcie mi ta liste EXow na Plejstejszyn co Yeti zawsze wkleja to ja przerobie na liste gier w ktore Yeti nigdy nie zagra

Mówisz o tym?

Order 1886

Bloodborn

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Children of tomorrow

Opublikowano

Order 1886

Bloodborn

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Children of tomorrow

100 x :banderas:

Opublikowano

Kidnappa żyje w alternatywnej rzeczywistości, w której większość botów wcale nie przeszła TLoU wcześniej od najbardziej zatwardziałych klapersów i gdzie większość botów wcale gry nie chwaliła jako jednej z najlepszych na pastgenach  :yao:

Bomby prawdy, co nie Ficuś?

bo Mendrek ogral tlou po roku i juz tak naginasz (no i moze sie jeszcze z jedna lub dwie znajda) - slucham ksywki jakie boty zagraly szybciej w tlou niz te najbardziej zatwierdziale klapesy co pisza w CW - dziwnie bo ja wiekszosc aktywnych w tym temacie mamna friendliscie i prawie kazdy w dniu premiery gral w tlou, sam nawet w dniu premiery bieglem do empiku po swoja kopie

Opublikowano

Gry od Insomniac guwno (póki oczywiście nie zrobią nic na XO, wtedy to już GOTY) gry GG guwno, gry Quantic dream guwno, gry SP guwno, gry MM guwno, gry SSM guwno. 

Playstation w pigułce. Powiedz mi, co jest takiego ciekawego w Killzonach czy filmach od QD? Lepsze to od exow ms? No nie. Gdyby inne studia Sony robiły gry na poziomie TLOU czy Demons souls to by nikt nie narzekał. Problem jest jeden. Pozostałe studia nie robią gier na tym poziomie. Nie każdy ma czas ogrywać gry 7/10, sam mam masę dobrych gier do dokończenia i granie w jakieś średniaki typu Killzone gdy na Xboxie mam 10 razy lepsze Halo nie ma żadnego sensu. 

Opublikowano

Yeti zaczyna tak:

Infamous-Second-Son-Screenshot-10.jpg

:kaz:

:shotgun:

A kończy:

flyj9t.png

;)

Opublikowano

Nie kazdy gra dla pucharkow.

Opublikowano

Gry od Insomniac guwno (póki oczywiście nie zrobią nic na XO, wtedy to już GOTY) gry GG guwno, gry Quantic dream guwno, gry SP guwno, gry MM guwno, gry SSM guwno. 

Playstation w pigułce. Powiedz mi, co jest takiego ciekawego w Killzonach czy filmach od QD? Lepsze to od exow ms? No nie. Gdyby inne studia Sony robiły gry na poziomie TLOU czy Demons souls to by nikt nie narzekał. Problem jest jeden. Pozostałe studia nie robią gier na tym poziomie. Nie każdy ma czas ogrywać gry 7/10, sam mam masę dobrych gier do dokończenia i granie w jakieś średniaki typu Killzone gdy na Xboxie mam 10 razy lepsze Halo nie ma żadnego sensu. 

boty w pigulce i rzekome gadanie ze procz naughty dog sony ma slabe studia:

GG - killzone2 91%, killzone3 84%

QD - heavy rain 87%

SP - infamosy 85%,82%,80%, 

MM - lbp 95%, lbp2 91%, tearaway 87%

SSM - gow 94%, gow2 93%, gow3 92%

same gry na 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie kazdy gra dla pucharkow.

Dobre :D Ale na wszelki wypadek:

56691623.jpg

Opublikowano

boty w pigulce i zekome gadanie ze procz naughty dog sony ma slabe studia:

QD - heavy rain 87%

I czego te cyferki mają dowodzić? Dzisiaj zobaczyłem że Grawitacja ma 96 na metacritic i to był ostatni raz gdy tam wszedłem. Ten serwis nie jest absolutnie wyznacznikiem NICZEGO. Gry które wymieniłeś były oceniane w czasie gdy poniżej 85% na mc miały niegrywalne crapy, a każdy cod 90+. 

Opublikowano

MC nie jest wyznacznikiem niczego przynajmniej do przyszłego roku, kiedy jakieś Ori albo QB doczołga się do oceny ~85.

Boty...

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Mówisz o tym?

Order 1886 Kupi 10 Pucharkow

Bloodborn Kupi 5 Pucharkow

Wild Nie Kupi

Ratchet Clank Redux Nie Kupi 

Hellblade Nie kupi 

Uncharted 4 Kupi 12 Pucharkow

Zaginiecie Chmielarza Indyk dostanie w plusie 

Tearaway Yeti nie kupi 

Until Dawn Nie kupi 

Amplitude (fuck yeah!) Kupi za trudne 3 pucharki 

Deep Down Nie kupi 

Persona 5 Nie kupi 

Rime Nie kupi 

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros Nie kupi 

Let it Die Nie kupi

Yakuza Nie kupi 

Alienation Nie kupi 

Evrybodys gon the Rapture Nie kupi 

SOMA Nie kupi 

Guilty Gear Xrd NIGDY W ZYCIU NIE KUPI ( O ile wyjdzie w ogole w EU )

The Witness Nie Kupi 

No Man's Sky Nie kupi 

H1Z1 Nie kupi 

Disgaea 5 Nie kupi 

Children of tomorrow Nie kupi 

Opublikowano

boty w pigulce i zekome gadanie ze procz naughty dog sony ma slabe studia:

QD - heavy rain 87%

I czego te cyferki mają dowodzić? Dzisiaj zobaczyłem że Grawitacja ma 96 na metacritic i to był ostatni raz gdy tam wszedłem. Ten serwis nie jest absolutnie wyznacznikiem NICZEGO. Gry które wymieniłeś były oceniane w czasie gdy poniżej 85% na mc miały niegrywalne crapy, a każdy cod 90+. 

chwile bo nie nadazam, te same cyferki z tego samego serwisu do gier takich jak driveclub,lbp3, shadow fall czy second son juz sa ok i sa dowodem i pozywka dla beki ale juz dobre oceny z tego samego serwisu dla innych gier sony juz sprawiaja, ze "ten serwis nie jest absolutnie wyznacznikiem NICZEGO"

wam sie botki juz w glowie poprzewracalo

Opublikowano

Dziś się nie da grać bez trofików. Jak dają nawet punkty za ukończenie byle treningu w stylu "press r1 to sprint" Ale tylko tak się sprzeda dziś slabe gierki, przeciętnym graczom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.