Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MC nie jest wyznacznikiem niczego przynajmniej do przyszłego roku, kiedy jakieś Ori albo QB doczołga się do oceny ~85.

Boty...

Ori to nie ex, wiec bez znaczenia. Ogram na blaszce.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

chwile bo nie nadazam, te same cyferki z tego samego serwisu do gier takich jak driveclub,lbp3, shadow fall czy second son juz sa ok i sa dowodem i pozywka dla beki ale juz dobre oceny z tego samego serwisu dla innych gier sony juz sprawiaja, ze "ten serwis nie jest absolutnie wyznacznikiem NICZEGO"

wam sie botki juz w glowie poprzewracalo

Widziałeś, żebym ja się tymi cyferkami jarał? Albo co gorsza robił to co napisałeś? Jeśli chodzi o cyferki to już bardziej do mnie przemawiają te od sprzedaży - ktoś wydał na to pieniądze, poszedł do sklepu i kupił. To co innego niż opinia pseudo expertów, którzy dają każdemu assasynowi 9/10. Oczywiście, że jak trafi się jakiś ex na Playstation, który ma żółty kwadracik to jest śmiesznie, ale bez przesady.

Opublikowano

no ale assasyny, cody czy watch dogsy sie super sprzedaja - czyli to co do ciebie przemawia, exy na xone sie nie sprzedawaja z tego co widze wiec co - guwna obesrane?

Opublikowano

Czy ja napisałem że ilość sprzedanych pudełek=jakość? Bardziej mnie zainteresuje, dlaczego danej gry poszło 10 mln pudełek, niż dlaczego ma daną cyferkę na metacritic. Dlaczego 10 milionów ludzi (nie ważne czy januszy np. w przypadku gier których wymieniłeś) wydało na to swoje pieniądze, a nie dlaczego 50 pseudo-growych znawców oceniło grę na daną cyferkę. 

Powiesz mi które exy na xone się nie sprzedają i skąd masz takie informacje? 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

z vgchartz :teehee:

Opublikowano

a z jakiego innego zrodla brac? dane sa tam czesto przestrzelone ale chyba nie wierzysz ze jak tam pisze ze jakas gra poszla np w 300tys to w rzeczywistosci zeszlo jej np 5mln

Opublikowano

Dajcie mi ta liste EXow na Plejstejszyn co Yeti zawsze wkleja to ja przerobie na liste gier w ktore Yeti nigdy nie zagra

Mówisz o tym?

Order 1886 Kupi 10 Pucharkow

Bloodborn Kupi 5 Pucharkow

Wild Nie Kupi

Ratchet Clank Redux Nie Kupi

Hellblade Nie kupi

Uncharted 4 Kupi 12 Pucharkow

Zaginiecie Chmielarza Indyk dostanie w plusie

Tearaway Yeti nie kupi

Until Dawn Nie kupi

Amplitude (fuck yeah!) Kupi za trudne 3 pucharki

Deep Down Nie kupi

Persona 5 Nie kupi

Rime Nie kupi

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros Nie kupi

Let it Die Nie kupi

Yakuza Nie kupi

Alienation Nie kupi

Evrybodys gon the Rapture Nie kupi

SOMA Nie kupi

Guilty Gear Xrd NIGDY W ZYCIU NIE KUPI ( O ile wyjdzie w ogole w EU )

The Witness Nie Kupi

No Man's Sky Nie kupi

H1Z1 Nie kupi

Disgaea 5 Nie kupi

Children of tomorrow Nie kupi

Dobra lista, Yeti ciągle spamowal jpg z infamousa no i w końcu wreszcie go kupił jak był w promocji, akcja z demons souls zabawna była Yeti zaczął sie dopiero interesować tym tytułem jak okazało sie, że to wcześniejsza gra twórców bloodborne i też jest exem na playstation, ale że oczywiscie wolał kupić uncharted czy battlefielda 4 to nie posiadał tej gry na półce, ale sony takie dobre kilka miesiecy temu dało grę do plusa mimo to Yeti jej nie ograł dopóki w internecie nie pojawiły sie gify z bloodborne.

Opublikowano

nie gral to beka, gra to beka - logika xbotow, co czlowiek nie zrobi to i tak skrytykuja

Opublikowano

nie gral to beka, gra to beka - logika xbotow, co czlowiek nie zrobi to i tak skrytykuja

Ty chyba dalej nie rozumiesz czemu z YETI-ego jest beka chociaż to było tłumaczone chyba z 10 razy. :rotfl: 

Opublikowano

Mnie to w sumie nie obchodzi, ch.ujowo ludziom wypominac jaranie sie czymś i im zabraniac, ale Yeti zabrania mi jarac sie xo, ale sam fapuje do gifow, zapowiedzi, gier których nie kupił/nie odpalił.

Kidnappa żyje w alternatywnej rzeczywistości, w której większość botów wcale nie przeszła TLoU wcześniej od najbardziej zatwardziałych klapersów i gdzie większość botów wcale gry nie chwaliła jako jednej z najlepszych na pastgenach  :yao:

Bomby prawdy, co nie Ficuś?

bo Mendrek ogral tlou po roku i juz tak naginasz (no i moze sie jeszcze z jedna lub dwie znajda) - slucham ksywki jakie boty zagraly szybciej w tlou niz te najbardziej zatwierdziale klapesy co pisza w CW - dziwnie bo ja wiekszosc aktywnych w tym temacie mamna friendliscie i prawie kazdy w dniu premiery gral w tlou, sam nawet w dniu premiery bieglem do empiku po swoja kopie

Z tego co pamietam to chyba Iras mówił, że dopiero remastered kupi, Waldek też dopiero na ps4 ograł, Kazub w ogóle jeszcze gry nie powąchał, Figaro jakieś 3 miesiące temu skończył i jeszcze pewnie znajdzie się kilku klapersów a xboty to nawet ps3 kupili dla tej gry.

Szybciej niż większość klapków ograli m.in Mazzeo, Ins, Dave Czezky, Kubson. Ja The Last of Us ograłem 20 dni po Mendrku, czaicie? Raven_raven, DonSterydo, sssx, daddy oni wszyscy też kończyli szybciej Tlou niż wielcy barani gejmingu :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

boty w pigulce i zekome gadanie ze procz naughty dog sony ma slabe studia:

GG - killzone2 91%, killzone3 84%

QD - heavy rain 87%

SP - infamosy 85%,82%,80%,

MM - lbp 95%, lbp2 91%, tearaway 87%

SSM - gow 94%, gow2 93%, gow3 92%

same gry na 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I czego te cyferki mają dowodzić? Dzisiaj zobaczyłem że Grawitacja ma 96 na metacritic i to był ostatni raz gdy tam wszedłem. Ten serwis nie jest absolutnie wyznacznikiem NICZEGO. Gry które wymieniłeś były oceniane w czasie gdy poniżej 85% na mc miały niegrywalne crapy, a każdy cod 90+.

chwile bo nie nadazam, te same cyferki z tego samego serwisu do gier takich jak driveclub,lbp3, shadow fall czy second son juz sa ok i sa dowodem i pozywka dla beki ale juz dobre oceny z tego samego serwisu dla innych gier sony juz sprawiaja, ze "ten serwis nie jest absolutnie wyznacznikiem NICZEGO"

W końcu to ogarniacie klapersy! SONY zamiast płacić za recki powinno wzorem Microsoftu robić dobre gierki.

Opublikowano

Tylko patrzeć jak będą boty wymieniane jako przykład bo grali wcześniej niż klapki, suteq grał w Far Cry 4 szybciej niż klapy, raven_raven grał w GTA V szybciej niż całe forum!

Tylko brać przykłady z nich kurtazyny!

GARDZE WAMI PIRACI, TO WY JESTEŚCIE RAKIEM TEJ BRANŻY, WIĘKSZYM NIŻ UBISOFT I EA

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

idz wymien synkowi pieluche, a nie cisnienie sobie podnosisz czytajac forum

Opublikowano

W TLOU też grałem szybciej niż klapy. :kaz:

Opublikowano

Tylko patrzeć jak będą boty wymieniane jako przykład bo grali wcześniej niż klapki

Nie no chodziło o niby betonowy state of mind botów, ale jak widać ograli szybciej niż wielcy wyznawcy marki i o to się rozchodzi, ale pisanie wszędzie GOTY, średnia 95%, 200 nagród to każdy może ale kupić czy chociaż pożyczyć grę to już nie bardzo.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Moi koledzy klapy (6 osob) nie kupili TLOU bo szkoda pieniedzy xD gre pozyczylem od xbota, ktory nie ma w ogole ps3. Idealne podsumowanie tej konsoli i jej graczy.

Opublikowano

albo kolegow...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tylko patrzeć jak będą boty wymieniane jako przykład bo grali wcześniej niż klapki

Nie no chodziło o niby betonowy state of mind botów, ale jak widać ograli szybciej niż wielcy wyznawcy marki i o to się rozchodzi, ale pisanie wszędzie GOTY, średnia 95%, 200 nagród to każdy może ale kupić czy chociaż pożyczyć grę to już nie bardzo.
Jak masz taka wielka ilość genialnych gier na ps3 to moze i niektórzy nie maja czasu na TLOU, jak boty nie maja w co grać na xboxie to się nie dziwie ze kupuja ps'a dla TLOU :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jak masz taka wielka ilość genialnych gier na ps3 to moze i niektórzy nie maja czasu na TLOU, jak boty nie maja w co grać na xboxie to się nie dziwie ze kupuja ps'a dla TLOU :)

Tak co takiego genialnego wyszło jeszcze na ps3 w 2013 roku? Gierki na 8+ nie są genialne od razu uprzedzam.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

powiedział ease z profilem psn, gdzie widać że TLOU ogrywał dopiero w marcu.

BEKA CHUOPCZE

Bo znacznie wczesniej sprzedalem PS3 i glownie siedzalem na 360tce gdzie byly lepsze multiplatformy ?

No patrz - podobna sytuacja do obecnych nextgenow ^^

(pipi) sugerowac ze mi byloby szkoda pieniedzy na TLOU gdybym mial PS3...

No w glowie sie nie miesci!

Tak co takiego genialnego wyszło jeszcze na ps3 w 2013 roku? Gierki na 8+ nie są genialne od razu uprzedzam.

Ale Xbona dla 2 gier na 8 na bank bys kupic, cnie?  :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie szkoda na DC to na pewno nie było żal na TLoU;)

Opublikowano

Ale Xbona dla 2 gier na 8 na bank bys kupic, cnie?  :sorcerer:

A widzisz żebym miał xbone?

Opublikowano

Nie szkoda na DC to na pewno nie było żal na TLoU;)

dokladnie tak! Sam DC to mimo wszystko dobry racer, ale brak kierownic w normalnej cenie wkurza niemilosiernie. Zarowno na Xboxie jak i na PS4 sytuacja z kierownicami jest tragiczna, no ale w tym temacie sami fani wyscigow lupiacy od lat na padzikach...

No poza Czezkym, ale dla niego kierownice bez FF to "dobry zakup"  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przypominam, że bluber prawie zcalakował wszystkie assassin's creedy więc nie warto z nim rozmawiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.