Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

>Nie zagraj w AC, nazywaj ubi rakiem = LOL JAKI TYP NIE GRAŁ A SIĘ WYPOWIADA

>Zagraj w AC, nazywaj ubi rakiem = LOL JAKI TYP OGRAL A SIĘ WYPOWIADA

dat klap logic

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zdecydoweanie mniej pokretna niz ciagle pieprzenie o raku i calakowanie ich gier ^^

Opublikowano

Mój udający wielkiego bota przyjaciel Pajgi dokonał wczoraj jedynego słusznego wyboru i zakupił nadkonsolę PS4.

Propsy i masa plusów Cię czeka.

Opublikowano

Podobno Jaffe potwierdził kolejnego GoWa.

Szanował bym gdyba ta seria skończyła sie na 3 częsciach :|

Opublikowano

No ale kotletyzacja jest ok, zwłaszcza kotlet z kotleta czyli beyond earth, co nie? ;)

Opublikowano

Mój udający wielkiego bota przyjaciel Pajgi dokonał wczoraj jedynego słusznego wyboru i zakupił nadkonsolę PS4.

Propsy i masa plusów Cię czeka.

juz wczoraj pisalem w CW o tym, ten niestety sprostowal ze to pozyczony, choc wyczuwam lekki trolling i moje dobre serce dalej wierzy ze go kupil

Opublikowano

To był trolling. On pracuje nad czymś nowym.

Opublikowano

Tak, potwierdził... Nowy GoW na pewno powstaje i może będzie pokazany na PSE, ale nie robi go Jaffe.

Do moderacji leci szpagat na Adasia Adrianka za niepoprawną formę newsa - mam nadzieję, że kwadratowa kara cię dosięgnie!

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ło kolejny gow, super sprawa w końcu jest tylko w pisde części.  :reggie:

Opublikowano

Jak tam Ficuś, byłeś na Extra Live? Ja właśnie wròciłem, nie było źle. Miałem szansę na koszulkę z LBP3, ale wygrał ją kolega prowadzącego konkurs :] Mam za to dwie smycze, koszulek z ps plus dawno nie było, Cebula Rasa rozniosła je w jeden dzień.

O dziwo tylko jeden pad miał starte gumki, ten z Far Cry 3 , więc już chyba z padami nie jest tak źle. Pograłem w Bloodborne i choć gra archaiczna, to mroczny klimat spod płaszcza i szpady wylewa się tu strumieniami, poza tym LBP3 jest jak zwykle kozak i gra się płynniej od poprzedniczek :)

Event fajnie że jest, Playstation stara się być wśròd graczy, i to się chwali ;)

Opublikowano

choć gra archaiczna

No z pewnością lepsze byłoby "press X to awesome".

Opublikowano

minusy na pajgiego juz przygotowane. Jeszcze przy okazji masorzowi sie oberwie.

Uspokój się.

Opublikowano

No ale kotletyzacja jest ok, zwłaszcza kotlet z kotleta czyli beyond earth, co nie? ;)

Cywilizacja jest bardzo ok w przeciwienstwie do ostatnich czesci GoWa. W Beyond Earth jeszcze nie grałem.
Opublikowano

Do moderacji leci szpagat na Adasia za niepoprawną formę newsa - mam nadzieję, że kwadratowa kara cię dosięgnie!

Jak nie wiesz jak mam na imie to se wygogluj albo przestan pisac posty w moją strone.
Opublikowano

Nie szkoda na DC to na pewno nie było żal na TLoU;)

DC to najlepsze wyścigi arcade od czasów pgr4 chuopcze

Opublikowano

Ta seria skończyła się na dwójce.

Nie szkoda na DC to na pewno nie było żal na TLoU;)

XD dobre cpanie macie tam andrew

Opublikowano

On przynajmniej grał w tego DriveCluba i moze napisać swoja opinie na podstawie swoich doswiadczen a nie filmików/recek.

Opublikowano

On przynajmniej grał w tego DriveCluba i moze napisać swoja opinie na podstawie swoich doswiadczen a nie filmików/recek.

71%

Opublikowano

XD dobre cpanie macie tam andrew

No w końcu z pośladków yetiego i waldusia, tak się bawią klapersy. :reggie:

Opublikowano

71%

Chesz to możemy sobie porónwać średnie ocen exow z poprzedniej generacji. Taki cwany już nie będzisz.

Opublikowano

71%

Chesz to możemy sobie porónwać średnie ocen exow z poprzedniej generacji. Taki cwany już nie będzisz.

Żadna forza nie ma tak niskiej średniej

Opublikowano

Dajcie mi ta liste EXow na Plejstejszyn co Yeti zawsze wkleja to ja przerobie na liste gier w ktore Yeti nigdy nie zagra

Mówisz o tym?

Order 1886

Bloodborn

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Children of tomorrow

No kurna 2 gry mnie z tego interesują(No Man's Sky,Wild tylko mały kłopot bo kij wie co z tych produkcji ostatecznie będzie zjadliwe).

Edytowane przez kudlaty88

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.