Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chodziło mi ogólnie o exy a nie tylko ścigałki.

Zresztą mówisz, że DC to słaba gra, bo jej średnia wynosi raptem 71%. O takim GoWie piszesz, że jest niegrywalny mimo tego, że średnia ocen wynosi powyżej 90%

Mogliby zmienić wreszcie system walki w gowie, może wtedy te gry byłby grywalne.

Podwójne standardy?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No co jak co, ale bluber ma prawo do własnego zdania, nie sugerując się jakimiś procentami, bo co one mają do czegokolwiek?

Opublikowano

Andrew21 również miał prawo do własnego zdania nie sugerując się procentami, ale blubera to jakoś nie obchodziło

Nie szkoda na DC to na pewno nie było żal na TLoU;)

DC to najlepsze wyścigi arcade od czasów pgr4 chuopcze

XD dobre cpanie macie tam andrew

na dodatek potem wyjechał z postem typu

On przynajmniej grał w tego DriveCluba i moze napisać swoja opinie na podstawie swoich doswiadczen a nie filmików/recek.

71%

Czyli co, DC jest słaby bo ma słabe oceny i nie ważne, że bluber gry nie ograł. Liczą się oceny. GoW jest niegrywalny bo bluber ograł i ma prawo do własnego zdania mimo bardzo wysokich ocen? Walić oceny.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Łoł i co teraz powiecie xboty? hehe

Opublikowano

:fsg::banderas:

Zaczynam się jarać.

Opublikowano

Tomb Raider 2013>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>cała seria Uncharted

Opublikowano

Smutny los botow, albo przejda na niebieska strone albo sie beda meczyc na tym szrocie.

Opublikowano

Podobno Jaffe potwierdził kolejnego GoWa.Szanował bym gdyba ta seria skończyła sie na 3 częsciach :|

Ta seria skończyła się na dwójce.

Ta seria skonczyla sie na czesci pierwszej.

Opublikowano

Rada dla botòw przed Playstation Experience...

b5e65ac1d0797d7b6466c4805995d5b52bc214aa

Opublikowano

Taka grafa jak w U4 póki co była w tech demie z Alfredo Molina na ps3. Takze jarajcie się dalej ;)

Opublikowano

On przynajmniej grał w tego DriveCluba i moze napisać swoja opinie na podstawie swoich doswiadczen a nie filmików/recek.

71%

Chesz to możemy sobie porónwać średnie ocen exow z poprzedniej generacji. Taki cwany już nie będzisz.

NO TO DAWAJ JUŻ TERAZ TAKI CHOJRAK JESTES

Opublikowano

No to jedziemy dalej, ta gra tez będzie na PSE

72635744262168668339.jpg

01043961296305777104.jpg

:fsg:

Dzięki ci Sony, że jako jedyna firma na rynku, wypuściłaś next gena, a nie guwno rozmazane zamknięte w dekoderze.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

asaspng_whnnsrw.png

cześć Copper, jak tam na wygnaniu?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Z jakiej to gry? Mam nadzieję, że nie kolejne skakanie, strzelanie zza murka itp

Opublikowano

Z jakiej to gry? Mam nadzieję, że nie kolejne skakanie, strzelanie zza murka itp

Nie, to nie nowe Girsy, taka grafika to może na xbon two.

Opublikowano

Myślałem, że siedzisz na banie, za te ostatnie wyzwiska :)

Opublikowano

Czuje w tej grze z dwóch screenów mocnego kandydata do wygrania nowej kategorii w 2015 - corridor of the year.

A tak powaznie to co w tych screenach jest takiego niesamowitego?

Opublikowano

Stracił tylko premiuma

Opublikowano

@Adi

Są z gry na PS4. :teehee:

Opublikowano

Myślałem, że siedzisz na banie, za te ostatnie wyzwiska :)

Przecież to bot, moderacja botów nie tyka.

Wiesz - wyższa kultura konsolowosci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.