Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze mowiac to juz mi sie przejadl ten temat, co druga strona lista gier od Yetiego, ktore wyjda w 2017 roku i w ktore nigdy nie zagra, proby wyparcia, ze driveklap nie jest guwnem obesranym i na koniec tlumaczenie sobie, ze najlepsze gry klapki ograja soboe na kompach.

Btw. ktos pytal o never alone - gra faktycznie krotka, ale czy journey jest zla gra bo jest krotkie? Przejscie gry to jakies 3h, nafajniej gra sie z druga osoba w kanapowym coopie, mega klimatyczna gra ktora w bardzo ciekawy sposob nawiazuje do wierzen rdzennych mieszkancow Alaski.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti, akurat te dwa screeny są bardzo słabe, w pierwszej chwili nie skojarzyłem, że to The Order, był jakiś downgrade, czy takie niefortunne ujęcia?

Opublikowano

był jakiś downgrade?

Oho, wracają wrodzone pobudki xbota co do każdego exa na PS4.

Opublikowano

Quantum Break?

I wdeptany w ziemie.

Przypomnijmy.

Gra swiatel na poczatku i plynne przejscia pomiedzy cutscenkami i gameplayem...jak ja sie tej gry nie moge doczekac  :banana:

Całe boty xDDDDDDDDD

Opublikowano

Quantum Break?

Quantum Break tworzy genialne Remedy, to inna półka niż Ready At Dawn, które znane jest z konwersji God of War na PSP. Faktycznie to gwarant dobrej gry.

Opublikowano

Podziwiam Macia, jak już jest zanurzony w guwnie po szyje, to on zamiast starać się wydostać z tego szamba, to jeszcze napierdala przysiady.

Opublikowano

Ta gra ma genialny model jazdy, lepszy nawet od project gotham racing 4. Wspaniale czuć masę samochodu na górkach i gdy tracimy przyczepność. Dla mnie są to najlepsze wyścigi arcade od czasów pgr4. Mam nadzieje że powstanie druga część z trasami w mieście i tuningiem.

owszem, jestem tego samego zdania,ale będzie lepsza od PGR-a jeśli w grze będzie wszystko działać i będzie taka jak obiecali, wtedy powinny też pojawić się kolejne recenzje, myslę ze 90 jest w zasięgu ręki.

xDDDD

nie moge przestać się śmiać

Tak samo jak z porównania firmy robiącej gry na handhelda o mocy kalkulatora do Remedy firmy ktorej każda gra to przełom w świecie gierkowym

Opublikowano
do Remedy firmy ktorej każda gra to przełom w świecie gierkowym

Nie mogę przestać się śmiać

xDDDDDDD

Opublikowano

Jak tam Ficuś, byłeś na Extra Live? Ja właśnie wròciłem, nie było źle. Miałem szansę na koszulkę z LBP3, ale wygrał ją kolega prowadzącego konkurs :] Mam za to dwie smycze, koszulek z ps plus dawno nie było, Cebula Rasa rozniosła je w jeden dzień.

O dziwo tylko jeden pad miał starte gumki, ten z Far Cry 3 , więc już chyba z padami nie jest tak źle. Pograłem w Bloodborne i choć gra archaiczna, to mroczny klimat spod płaszcza i szpady wylewa się tu strumieniami, poza tym LBP3 jest jak zwykle kozak i gra się płynniej od poprzedniczek :)

Event fajnie że jest, Playstation stara się być wśròd graczy, i to się chwali ;)

pisalem tu wczoraj Mendrek, w drodze na zakupy z zonka wstapilem i bylem tam miedzy 10-11, zacytuje mojego posta z wczoraj:

W drodze na zakupy odwiedziłem Silesia. Za okazanie na telefonie aplikacji mobilnej PlayStation z ps plus dostałem smycz i koszulkę, a za zagranie w 7 gier i zabranie pieczątek dostałem sackboya zawieszki do kluczy. Przybyła tez ta cała Kinga, tapety sto kilo, typowa laska piłkarza ale dupsko ma super. Prócz tego tona gimnazjum co okupują stanowiska, jeden nawet pół godziny tworzył postać w destiny 

Far Cry 4, a nie trzy, i poza tym z co najmniej kilka padow na stanowiskach mialo nakladki na analogach :P

Opublikowano

Te genialne remedy które wydało najbardziej nudne strzelanie do kombajnow. Alan wake to największe rozczarowanie tamtej generacj. Po pierwszych zapowiedziach to miała być całkowicie inna gra. I przez litość nie wspomne o dodatku gdzie strzelalo się co sekundę.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Alan Wake to jedna z lepszych gier tamtej generacji

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Quantum Break?

Quantum Break tworzy genialne Remedy, to inna półka niż Ready At Dawn, które znane jest z konwersji God of War na PSP. Faktycznie to gwarant dobrej gry.

Użyję waszego ulubionego argumentu

RaD

gowpng_whnnaxs.png

oraz

gow2png_whnnann.png

vs.

analpng_whnnans.png

A jak mówi stare słowiańskie przysłowie. 2% dzieli crapa od gry roku.

Opublikowano

W 2015 będzie grubo. Biere nowego Tomb Raider na X1 i U4 na PS4. W cholerę kiedy zrobią nowego Jak and Daxter lub TLoU ? Takie gry chętnie bym ujżał na PS4. Na X1 czekam na Gearsy,Quantum Break,Banjo.

Opublikowano

Te genialne remedy które wydało najbardziej nudne strzelanie do kombajnow. Alan wake to największe rozczarowanie tamtej generacj. Po pierwszych zapowiedziach to miała być całkowicie inna gra. I przez litość nie wspomne o dodatku gdzie strzelalo się co sekundę.

No i co z tego? SC: Conviction też miał być inną grą, AC4: BF też miał być inną grą. Rozumiem jakby do końca utrzymywali pierwszą wersję i wyszło coś kompletnie innego, ale nie, oni zmienili koncept i to było wiadome. To, że Ty się zawiodłeś bo oczekiwałeś czegoś innego to tylko i wyłącznie Twój problem.

Opublikowano

Nie szkoda na DC to na pewno nie było żal na TLoU;)

DC to najlepsze wyścigi arcade od czasów pgr4 chuopcze

2662425-1361589542722.gif

Te screeny co wrzucił yeti to coś nowego na ps3 ?

Oby bo wygląda słabo a dwa że ps3 przyda się jakaś gra od $ony a nie olanie ciepłym moczem 80mln martwej konsoli    :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Dokonania obu developerów z ostatnich 10 lat:

60d14a753179bdc22dc4fae2c25d3696.png

67d4b9bb038528623a6d654e75b3403c.png

4e4ec1966031bdc2489d62ac5bac9804.png

081508047282392088d113a2ffdba6d4.png

ad3cf361bfa24d5994496370bb447029.png

Faktycznie to "genialne" Remedy jest gwarantem jakości :rofl: Czy wy się kiedyś przestaniecie błaźnić?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

No przełom. W jakiej grze strzelałes do nawiedzonych kombajnow.

Opublikowano

Będzie epicka walka na jesieni 2015 między dwoma samograjowymi guwnami obesranymi - Uncharted 4 z ps4 i xbonowy Tomb Raider.

Boner będzie miał przewagę. U4 vs TR i QB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.