Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie wklejaj tu spenserów tu teraz panie maciomaniak, kolesie od gier z psp rozsmarowali anala na waszym serwisie xDDDDDDDDDDDDDDDDD 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Epicka próba zmiany tematu :lol:

Opublikowano

Żadne zmiany tematu, Spencer w pół roku dokonał wielu ciekawych rzeczy i mam głeboko w czterech literach to śmieszne Ready At Dawn w tym momencie :) Quantum Break zapowiada się świetnie, dużo bardziej przypomina genialne Maxy Payne'y.

Opublikowano

QB prezentuje się niestety słabo, pif paf z czasem. Nah, jakoś mi się nie podoba, a tak liczyłem na ten tytuł. :(

Opublikowano

Alan Wake to jedna z lepszych gier tamtej generacji

Nie moge przestac sie smiac XDDDDDD
Opublikowano

pif paf czy nie, zapewne parę rozwiązań będzie miał ciekawych a fabuła będzie wkręcająca jak zawsze u Remedy. Więc z tego powodu jest oczekiwanie, jaranko Uncharted 4 jest bezpodstawne biorąc pod uwagę co ta seria sobą prezentuje.

Opublikowano

< ziew > serio nudny jestes, nawet nic swojego nie jesteś w stanie wymyślić xD

Opublikowano

Niech ktoś mi powie wkońcu czym ten quantum break przypomina stare maxy bo nie ogarniam tego. No uncharted nic sobą nie reprezentuje oprócz tego że jest najlepsza seria action adventure na tamtą generację.

Opublikowano

Qb podobne do maxa? Starczy cw na dzisiaj.  :reggie:

Opublikowano

pif paf czy nie, zapewne parę rozwiązań będzie miał ciekawych a fabuła będzie wkręcająca jak zawsze u Remedy. Więc z tego powodu jest oczekiwanie, jaranko Uncharted 4 jest bezpodstawne biorąc pod uwagę co ta seria sobą prezentuje.

jak np strzelanie z latarki do przeciwników? :yao: czaicie w ogóle jak to brzmi? STRZELANIE Z LATARKI XDDDDD :banderas: faktycznie ten anal wake to jedna ze śmieszniejszych giereczek poprzedniej generacji

poza tym bezpodstawne jaranko? chociażby jarnako grafą którą nigdy xboty nie zobaczą w "xbone - zgadnij rozdzielczość następnej gry" :yao:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Żadne zmiany tematu, Spencer w pół roku dokonał wielu ciekawych rzeczy i mam głeboko w czterech literach to śmieszne Ready At Dawn w tym momencie :) Quantum Break zapowiada się świetnie, dużo bardziej przypomina genialne Maxy Payne'y.
Mam czasem wrazenie ze po zakupie Xboxa straciles rozum.

W czym QB przypomina Maxa?

Chyba tylko wyglądem głównego bohatera.

Gdyby zabrać Alanowi grafikę to zostałaby ciekawa historia na godzinę, strzelanie z latarki do kombajnów to juz scenariusz na dobry biały wagon z tyłka Daddyego

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

phil_spencer_effectxlkhf.png

PIĘKNE!

ale dla sonybociarni też zrobię podobne podsumowanie ze szrotem ps4 w tym roku:

- brak exów a jeśli coś wyszło to zawiodło na całej linii

- multiplatformy wyrównały poziom

- zapowiedzi widmo

- psn technologia z 2005

- podwyższenie cen

- oszukiwanie i dymanie swoich klientów 

- koleś który jest twarzą ps nie wie co robi 

- sonyboty najgorsza i najpłytsza społeczność w świecie gier

- janusze i casuale górą

:kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

jak np strzelanie z latarki do przeciwników? :yao: czaicie w ogóle jak to brzmi? STRZELANIE Z LATARKI XDDDDD :banderas: faktycznie ten anal wake to jedna ze śmieszniejszych giereczek poprzedniej generacji

poza tym bezpodstawne jaranko? chociażby jarnako grafą którą nigdy xboty nie zobaczą w "xbone - zgadnij rozdzielczość następnej gry" :yao:

No w teraz pokaz mi to strzelanie z latarki xdddddd inaczej stfu i idz poboostowac sobie w bf

Opublikowano

- multiplatformy wyrównały poziom

Dalej już nawet nie czytałem.

Piłeś nie pisz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nomura będzie na Game Awards :) a jako że będzie tez Famitsu i stream na niconico, to możliwy jest kh 3.

Opublikowano

mersi widać nie grał w AW i pieprzy głupoty, w sumie nic nowego XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

phil_spencer_effectxlkhf.png

PIĘKNE!

ale dla sonybociarni też zrobię podobne podsumowanie ze szrotem ps4 w tym roku:

Na ten goowniany kolor nie da się patrzeć dłużej niż 5 sekund, także

Didn%27t_read_lol.png

Opublikowano

namierzanie jakichś duchów z laserowej latarki czy inne guwna to niby co było? i tak beka z tej chuyowej i zapomniej gry :yao:

Opublikowano

Niektòrzy myślą, że jak wilka ubiorą w owczą skòrę, to przestanie być wilkiem. Tyle odnośnie zaufania Spencerowi i jego korporacji, znanej ze swoich podchodòw pod tyłki klienteli... :)

Opublikowano

Heavy Rain to największe rozczarowanie tamtej generacj. Po pierwszych zapowiedziach to miała być gra a nie film. I przez litość nie wspomne o press x to jason.

fix'd

Alan Wake przełomem w gamingu. Co ja czytam xDDD

i tak nie grałeś więc beka z ciebie 

Nie wklejaj tu spenserów tu teraz panie maciomaniak, kolesie od gier z psp rozsmarowali anala na waszym serwisie xDDDDDDDDDDDDDDDDD

jako zielony brat macia mówie, że to mendrek zaczął z metakrytykiem i to jest wasz serwis 

No uncharted nic sobą nie reprezentuje oprócz tego że jest najlepsza seria action adventure na tamtą generację.

Najlepszą w czym? W trzymaniu gałki i oglądaniu cinemtic doświadczenia? 

Gdyby zabrać Alanowi grafikę to zostałaby ciekawa historia na godzinę, strzelanie z latarki do kombajnów to juz scenariusz na dobry biały wagon z tyłka Daddyego

powiedział nasz kochany expert po skończeniu gry na pierwszym epizodzie

cbiapoL.png

:daddy:

Opublikowano

Wypominasz komuś, że jedzie po grze, której nie skończył albo ledwo zaczął a sam jedziesz po DC, którego nawet na oczy nie widziałeś. Hipokryzja over 900000.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Frustraci mogą mówić co chcą, ale Alan Wake to jedna z najlepszych gier zeszłej generacji. Jedyna rzecz, której żałowałem w odniesieniu do tej produkcji, to fakt, że oglądałem jakiekolwiek trailery przed premierą, bez tego zabawa byłaby jeszcze lepsza :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wypominasz komuś, że jedzie po grze, której nie skończył albo ledwo zaczął a sam jedziesz po DC, którego nawet na oczy nie widziałeś. Hipokryzja over 900000.

71%

Opublikowano

powiedział nasz kochany expert po skończeniu gry na pierwszym epizodzie

cbiapoL.png

:daddy:

Masz mnie!

Okazało się że jako klapek nie jaram się grafiką i gra znudziła mnie po godzinie bo strzelanie z latarki do kombajnów  :yao:

Opublikowano

Gry od Insomniac guwno (póki oczywiście nie zrobią nic na XO, wtedy to już GOTY) gry GG guwno, gry Quantic dream guwno, gry SP guwno, gry MM guwno, gry SSM guwno.

Playstation w pigułce. Powiedz mi, co jest takiego ciekawego w Killzonach czy filmach od QD? Lepsze to od exow ms? No nie. Gdyby inne studia Sony robiły gry na poziomie TLOU czy Demons souls to by nikt nie narzekał. Problem jest jeden. Pozostałe studia nie robią gier na tym poziomie. Nie każdy ma czas ogrywać gry 7/10, sam mam masę dobrych gier do dokończenia i granie w jakieś średniaki typu Killzone gdy na Xboxie mam 10 razy lepsze Halo nie ma żadnego sensu.

Level 5, Insomaniac, Vanillaware, Sega, Polyphony jakoś trudno przyrównać ich do osiągnięć Davida Cage'a, czy GG. Problem nie leży w braku dobrych studiów (poza np. From Software i ND), ale w kiepskim pijaru obozu niebieskich i koncentracji na najbardziej mainstreamowych exach. Taki The Order to doskonały przykład gry nie godnej wymieniania wśród najlepszych jak np. Bloodborne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.