Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W Alanie słaba była druga połowa gry. Początek naprawdę super. Dodatku jeszcze nie ukończyłem bo dużo słabszy od podstawki. Ogólnie solidny tytuł ale na końcu to zwykły shooter. Przykre też, że nie było żadnej eksploracji tylko jeden wielki korytarz (najwęższy las po jakim biegałem w grach ever).

Opublikowano

Wypowiadanie się o fabule ~12h gry po przejściu 1/6 całości. Tylko prawdziwy ekspert jest w stanie to zrobić! 

Opublikowano

Gdyby zabrać Alanowi grafikę to zostałaby ciekawa historia na godzinę, strzelanie z latarki do kombajnów to juz scenariusz na dobry biały wagon z tyłka Daddyego

powiedział nasz kochany expert po skończeniu gry na pierwszym epizodzie

cbiapoL.png

:daddy:

Masz mnie!

Okazało się że jako klapek nie jaram się grafiką i gra znudziła mnie po godzinie bo strzelanie z latarki do kombajnów  :yao:

Przyznaj, że nie zrozumiałeś już na początku meandrów fabuły.

Opublikowano

Wypowiadanie się o fabule ~12h gry po przejściu 1/6 całości. Tylko prawdziwy ekspert jest w stanie to zrobić! 

Jak widać nie tylko ja mówię o tym że gra po krótkiej z nią przygodzie robiła się nudna.

Opublikowano

Ej panowie,ale tu nikt nie narzeka na fabułę anala tylko na kupiasty gameplay.
Kupiłem na stemie i dobrnąłem kawałek za ptaki,bo tak jak fabuła była interesująca tak gameplay do gó.wno obesrane i profanacja MP. Porównywanie grania w to coś do Maxa to srogie porażenie mózgowe.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jak widać nie tylko ja mówię o tym że gra po krótkiej z nią przygodzie robiła się nudna.

Ale tylko Ty oceniasz fabułę nie znając jej  :reggie:

Opublikowano

Właśnie początek jest naprawde fajny. Zagraj jeszcze raz. Najdalej w 4 etapie odpuścisz ale początek super :)

Opublikowano

Nikt nie pamięta- szczególnie teraz gdy ps4 dominuje jak ps2 za swoich czasów. Tylko sony!

Opublikowano

analne przebudzenie to idealny tytul dla tego szrota

po godzinie strzelania latarką dostałem rozwolnienia

ps. to prawda

Opublikowano

Właśnie początek jest naprawde fajny. Zagraj jeszcze raz. Najdalej w 4 etapie odpuścisz ale początek super :)

o tym właśnie mówię, na początku jest GOTY, wszystko zapowiada się świetnie, ale po czasie robiła się oklepana, nudna, bez polotu, coś jak Forza Horizon 2, bawi do wygranego pierwszego festiwalu.

Opublikowano

Prawda jest taka że AW wam się nie podoba, bo nie zrozumieliście jego głębokiej fabuły. :kaz:

Opublikowano

Od 5 lat wałkuje się tu U2 xD

Opublikowano

bo jak ktos cos zlego napisze na temat Uncharted to klapy leca jak mucha do g,owna z piana na pysku w obronie produkcji ND

Opublikowano

Czemu klapy sie jaraja U4? Pewnie bedzie jak z infamous 3, super graficzka, a i tak najgorsza czesc serii.

Opublikowano

Alan Wake to średniak, gra na 8- o której po roku nikt nie pamięta.

czyli casus Uncharted

nigdy nie zrozumiem pieczenia o Uncharted, to tak jakby boty śmiały się stojąc na czerwonym i czekając, że szlachta przejeżdża ferrari f430, a sami siedzą w jakimś powypadkowym polonezie

Opublikowano

Wydaje mi się że teraz nie jest najlepszy moment na kłótnie.

Męczy mnie to, że po 7 grudnia temat Console Wars zniknie :(, lata tradycji, lata beki, masa miło spędzonego czasu, owszem po dziś dzień są osoby dla których internet sirius biznes ale i tak jest to świetny temat, temat którego będzie mi brakowało :(

Przecież nikt poważny po 7 grudnia nie będzie w posiadaniu Xbox-a One, nawet Daddy zamknie PS4 w obudowie od Xboxa One, jaki więc wtedy będzie sens prowadzić ten temat skoro proporcja fanów Nintendo w tym temacie do ludzi z błękitną krwią będzie jak ilość homoseksualistów przypadających na pełen autobus ludzi wyjeżdżających ze wsi w drodze na targ po kapuste, pyry i buraki do surówki.

Nawet Maciomaniak doda fotkę w zakupach growych bez obawy deszczu minusów od wiernych marce, kubson wbije platyne w DriveCluba a bluber kupi hamburgera z mięsem wołowym by uzbroić się na ewentulane czekanie w kolejce do kasy z PS4 trzymaną przed sobą bo z wyrazu szacunku do sprzętu pod pachą nie wypada, przed nim będzie stał DonSterydo z wózkiem sklepowym w którym będzie niebieskie pudełko sygnowane logiem marki PlayStation, na pudełku będzie leżało wypowiedzenie które złożył do Microsoftu a kopię zostawił sobie a pod nim będzie CV do Sony, w sekcji O mnie będzie ilość plusów ze wszystkich edycji Console Wars które dostał od naiwnych botów.

Wtedy nastanie pokój, wojny się skończą.

international+day+of+peace+2012.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mimo,że jestem  :klapek:  to coś czuję,że pod koniec tygodnia to boty będą się śmiały ostatnie.
SONY pewnie pokaże ze 2-3 pif pafy dla Januszy z wypasioną grafą oraz odległą datą i tyle będzie z tego fapowania.

Opublikowano

Dobrze, że niektóre klapy potrafią wyrwać się na chwilę ze świata fantazji

Opublikowano

Dobrze, ze wkleiles ten obrazek, bez czytania posta wiadomo o co chodzi.

Zielony to kolor zycia, lady ktore zamieszkujemy, dzieki ktorym mamy gdzie mieszkac i co jesc.

Niebieski, kolor oceanow, jest ich o wiele wiecej, ale dla ludzi(graczy), nie sa wystarczajace by przezyc. Glebokie niczym poklady beki z klapkow.

Opublikowano

Boty jak zwykle sprawy przyziemne. Ficuś przypomij dlaczego Bóg i Jezus nazwali swój dom Królestwem Niebieskim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.