Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ostatnia dobra zielona rzecz ktora powstala to Yoda

potem tylko homoparówy z greenpeace, bron biologiczna w iraku i xbox

Opublikowano

wystarczy 5 sekund gameplayu z :platinum:UNCHARTED 4 :platinum: by zrzucić na xboty bombe która unicestwi ich żywot na wieki

maxresdefault.jpg

a niedobitki do sklepu będą po PS4 zaupyerdalać tako armią :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Te same teksty przed każdym eventem Sony od roku, a po wszystkim ten sam kanał :P Pierwsza świetna i nie spartolona gra od Sony w marcu 2015 r. Znowu będzie jaranie przez 2 lata tymi samymi zapowiedziami :)

I oczywiście, pamiętajmy, że po 6 grudnia MS przestaje wydawać gry na Xone ;)

Opublikowano

nobody, ale Ty wiesz, ze bog nie istnieje tak samo jak eksy na ps4?

Poszedł raport za obrazę uczuć religijnych podły ateuszu!

mam tylko nadzieję że nie wyciagniesz moich postów z tematu Religia. :obama:

Opublikowano

Uświadomiłem sobie że teraz będzie atak gifów z tej spyerdoliny w sensie anczartet :/

Opublikowano

Ogolnie klapy uwazajace, ze uncharted 4 jest jakims dealbreakerem tylko utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze sami nie maja w co grac.

Opublikowano

Multi Uncharted > multi girsów. Takie są fakty.

Nigdy nie grałem w multi girsów.

Opublikowano

botki juz maja taki strach przed nastepnym weekendem ze zaczyna sie juz wyzywanie w statusach...

Opublikowano

to prawda, w multi uncharted > guwno > multi girsow, w grze od nd przynajmniej da sie skakać :yao:

Opublikowano

Co jak co ale parkour w multi U, czy ściąganie kolesi zza barierki było ekstra ficzerem. Mam nadzieję że po zakończeniu seriu jeszcze do tego wrócą

Opublikowano

Nigdy nie grałem w multi girsów.

Nie masz czego żałować, ale ja w ogóle nie lubię sieciowych multiplayerów.

Opublikowano

wystarczy 5 sekund gameplayu z :platinum:UNCHARTED 4 :platinum: by zrzucić na xboty bombe która unicestwi ich żywot na wieki

maxresdefault.jpg

a niedobitki do sklepu będą po PS4 zaupyerdalać tako armią :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce: :flag_of_truce:

no bomba beki, w okolicach premiery unch4, XO dostanie H5, TR, QB, FM6 i jeszcze kilka gier   :banderas: 

giphy-5.gif

$ony sonybociarnia pshit4  [*]

Opublikowano

Pojaracie się graficzką w Uncharted 4 w weekend przejdziecie, w piątek aukcja wystawiona na allegro w poniedziałek wysyłka i tyle z wielkiego hajpu.

Alan Wake to średniak, gra na 8- o której po roku nikt nie pamięta.

coś jak 7- DriveClub? A nie zapomniałem tej kopalni beki z nieudaczników sony chyba nikt do końca życia już nie zapomni :kaz:

Opublikowano

$ony sonybociarnia pshit4

Wyższa kultura argumentacji :sorcerer:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Micro$oft xbociarnia xszrot :sorcerer:

Opublikowano

$ony sonybociarnia pshit4

Wyższa kultura argumentacji :sorcerer:

:hi:

Opublikowano

weekend coraz blizej e-koledzy

GsDZWSI.gif

anigif_enhanced-buzz-14848-1402942621-13

botom po 7 grudnia zostanie tylko

z69873840042.gif

Opublikowano

chyba tak gdy będą pochowani po bunkrach

bunker-buster-o.gif

Opublikowano

co jara xbotow

gry które już wyszły >>> nowe zapowiedzi >>> gify, screeny >>> twitty

co jara klapów

gify, screeny >>> twitty >>> nowe zapowiedzi >>> gry które już wyszły

bum hedrzot

Opublikowano

pisze to czlowiek z garska ogranych gier na xone - z czego zagral w cale 2 exy, wiecej ogral gier od rakowych ea i ubi, ale xbox ma tyle gier, tyle super exow, a tu (pipi)bb cale 7 pozycji z tego co widze na gamertag

Opublikowano

Jesli na weekendzie nie pokażą nic info o Gran Turismo to kur.wa nie wiem co im zrobie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.