Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pisze to czlowiek z garska ogranych gier na xone - z czego zagral w cale 2 exy, wiecej ogral gier od rakowych ea i ubi, ale xbox ma tyle gier, tyle super exow, a tu (pipi)bb cale 7 pozycji z tego co widze na gamertag

fh2, sunset, d4, f5, dance central, max, dr3, ryse, titanfall to 2 exy,

21 gier mam na xbonie

ficus idz byc klapem gdzie indziej

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dr3, ryse, titanfall

fajne exy :D

Opublikowano

dr3, ryse, titanfall - zablokowali wersje na pc, niech ktos podrzuci link bo nic o tym nie wiem

liste gier zobaczylem tu - http://xboxgamertag.com/search/Kermit-PL/ liste z x360 wyswietla poprawnie, ta z xone pokazuje 7 pozycji

Opublikowano

300 tys serwerow nie ogarnia zewnetrznych GamerTagow.

Opublikowano

Jesli na weekendzie nie pokażą nic info o Gran Turismo to kur.wa nie wiem co im zrobie.

wpis, niech wreszcie się pojawią pożądne wyścigi.

Opublikowano

mi sie wydaje, ze z GT7 wyskocza dopiero w 2015r, a premiera najwczesniej w 2016, o ile po drodze znowu nie beda cyrkowac z jakimis Prologue'ami

Opublikowano

Ale ja z chęcią przytule Prologa jakiegoś, ten do GT5 był bardzo udany.

Opublikowano

A nad czym tu dyskutować, ile gier na WiiU ma klasyfikacje wieku +18?

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o XO i PS4. To, że WiiU jest głównie kupowane dla dzieciaków wcale mnie nie dziwi.

Opublikowano

mnie boli ze ten idiota pewnie znowu umiesci standardy - znowu dostaniemy pewnie z 300aut tak wykonanych, ze zadna gra na next genach do nich nigdy nie podskoczy + reszta to beda potworki z ps2 z jakims szaderkiem

ogolnie marzy mi sie powrot do chwaly tej serii z czasow ps2, czesci na ps3 wyraznie odstawaly od odslon wczesniejszych pomimo serio fajnego modelu jazdy

Opublikowano

Te wyniki pasowałyby do pytania: "która konsola ma najlepsze exy" ? :)

Opublikowano

Wiadomo GT4 goty. Ale czekać do 2016 na wyścigi to delikatnie mówiąc przykre.

project cars?

Opublikowano

No tak zapomniałem, o cars tylko, że w przypadku GT to niemalże pewne że gra będzie udana. A project cars to nowa marka.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

na pc bedzie kozaczyl bo pewnie doczeka sie miliona modow, na konsolach to dalej wg mnie dalej wielka niewiadoma

Opublikowano

jak nie spartolą portu na konsole to powinno być solidnie, bo ludzie grajo na pc i podobno git

Opublikowano

z GT tez bym taki pewien nie byl - model jazdy pewnie bedzie super ale reszta, najwiekszym problemem wersji na ps3 byl gigantyczny roznica w dopracowaniu niektorych elementow - obok aut wykonanych tak, ze gry na next geny by sie nie obrazily, zmiennych cykli pogodowych itp dostalismy autka standard i niektore trasy zywcem przeniesione z ps2. Pytanie zasadnicze brzmi co znowu w glowach Poly odwali sie tym razem - jak znowu wymysla jakies kosmiczne patenty, a po drugiej stronie znowu przeniosa cos z past genow to po raz kolejny pies bedzie pogrzebany

ja tam ducha starych GT w wersjach na ps3 nie czulem i jesli wersje na ps4 dalej beda takie same to GT7 na pewno nie kupie, z fajnej gry zrobili jakis dziwny twor dla purystow

Opublikowano

Dyskutujmy.

1563528095.jpg

No przecież dla dzieci kupuje się Wii U i xboxa (kinect), a PS4 dla siebie. Grałem na różnych konsolach, a tylko na xlive spotkałem śpiewające do headsetu szczyle przed mutacją. Przypadek? Nie sądzę.

mnie boli ze ten idiota pewnie znowu umiesci standardy - znowu dostaniemy pewnie z 300aut tak wykonanych, ze zadna gra na next genach do nich nigdy nie podskoczy + reszta to beda potworki z ps2 z jakims szaderkiem

Z samego GT6 jest 450 aut premium, a 200-300 nowych dorobią na pewno, więc nie 300 tylko jakieś 700.

Opublikowano

jesli tak to moze jest szansa ze zrezygnuje z tych durnych standardow

Opublikowano

Lepiej niech wkoncu nad udzwiekowieniem popracuja bo niektore z nich to jeszcze pamietaja czasy psxa.

Opublikowano

Może lepiej niech nie robią nowego GT i się nie błaźnią samochodami z psxa i kartonowym modelem kolizji.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

fajnie byloby gdyby wrzucili lepszy wizualny tuning aut i lepszy edytor trasy, więcej rally/nascar/f1 i bedzie ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.