Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak uslysze, ze w nowym GT znowu jest 1000 aut, z tego 700 zaimportowanych z PS One, to nawet nie spojrze na ten tytul...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na pc bedzie kozaczyl bo pewnie doczeka sie miliona modow, na konsolach to dalej wg mnie dalej wielka niewiadoma

Obstawiam inny scenariusz. Na każdej platformie będzie tak samo bo do CARSów nie udostępnią mod toolsów i będą blokować modyfikacje żeby sprzedawać ludziom paczki samochodów i trasy. Modowanie skończy się na robieniu skinów na auta tak jak teraz.

W ogóle hype na carsy mi spadł przez to. Ostatnio do Assetto Corsy sobie ściągnąłem 40 tras i driftparków i kilka aut. Ciekawe ile mi przyjdzie zapłacić za taki zestaw w przypadku carsów.

kmYAnWI.png

Opublikowano

Ja bardziej boje sie o wymagania jakie moja głowa postawiła nowemu Gran Turismo.

Opublikowano
giphy-5.gif

Z jakiego filmu/gry jest ten gif?

Opublikowano

Z jakiego filmu/gry jest ten gif?

Serial dokumentalny "Jak działa wrzechświat".

Opublikowano

Wiadomo GT4 goty. Ale czekać do 2016 na wyścigi to delikatnie mówiąc przykre.

Przypominam ze Playstation 4 to najbardziej przyszlosciowa konsola na rynku XDDD.

W grudniu wychodzi jeszcze The Crew od Ubiszrotu ale to chyba raczej material ma crapa niz dobra scigalke. Smutne zycie klapkow, mozecie juz spokojnie zaczac szykowac choinke albo polowac na karpia w oczekiwaniu na pacza z deszczem XDDD.

Polecam tez nowego Dragon Age aka GOTY 2014.

Opublikowano

Żałosna zaczepka, wystarczy chwilę popisać normalnie by zaraz wpadł jakiś beton pokroju hevena.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

pisze to czlowiek z garska ogranych gier na xone - z czego zagral w cale 2 exy, wiecej ogral gier od rakowych ea i ubi, ale xbox ma tyle gier, tyle super exow, a tu (pipi)bb cale 7 pozycji z tego co widze na gamertag

fh2, sunset, d4, f5, dance central, max, dr3, ryse, titanfall to 2 exy,

21 gier mam na xbonie

ficus idz byc klapem gdzie indziej

giphy-5.gif

ficuś już dawno wpadł do tego samego wora co fanek, yeti, kidnappa i reszta.

Ale ja z chęcią przytule Prologa jakiegoś, ten do GT5 był bardzo udany.

koleś przytuli kolejne płatne demo GT ale do FM5 ciągle płakał o zawartość. Ta logika sonybociarni i hipokryzja, największy rak branży   :empathy3:

Opublikowano

Dyskusja o modelach aut z psx i kartonowym modelu jazdy w scigalce na 2016/17r - taka normalna w smutnym swiecie klapkow xD.

Opublikowano

Żałosna zaczepka, wystarczy chwilę popisać normalnie by zaraz wpadł jakiś beton pokroju humulina.

Bo te "normalne" pisanie, to tylko mała odskocznia od następnej rundy. 

Opublikowano

wlasnie pisze do Kopacz o refundacje - darmowe badania kolonoskopii dla wszystkich botow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mysle tez o zbudowaniu specjalnej strefy gdzie wywiozloby sie wszystkie boty z wszystkich obszarow Polski - moze w Slupsku? co wy na to?

Opublikowano

wlasnie pisze do Kopacz o refundacje - darmowe badania kolonoskopii dla wszystkich botow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w powody dopisz "dałem 169zl za drivecluba" myślę, że puszczą cię poza kolejką

Opublikowano

110zł bo mialem kupony z allegro i zamowilem w przedpremierze wiec skad mialem wiedziec ze serwery nie beda dzialac

po raz milionowy gasze twoj nedzny diss botku

kermit-yoga-downdog.jpg

Opublikowano

Haha zieloni jak jadą dzisiaj aż mi plusów brakuje, a klapki co? Marne podjazdy i homofobiczne zaczepki. ŻE-NA-DA tak jak cała społeczoność sonoklapków.

Opublikowano

Beka z was.
Wiadomo że PS4 i Xone to dziadostwo dla dzieci(oczywiście zmienię zdanie jak sobie którąś kupię).

Tylko Vita.

Opublikowano

ja o was dbam, troszcze sie, zalatwiam wam cos za darmo w sluzbie zdrowia, a kazdy wie jakie sa kolejki, a wy sie tak odwdzieczacie - ale ja juz przywyklem do podwojnych standardow i wyzszej kultury konsolowosci

Opublikowano

The CREW to bardzo fajna gra, miłośnicy tej mniejszej konsolki w końcu będą mieli porządną ścigałkę, dosyć podobną do Forzy Horizon 2.

Ograłam betę na PC i kilka dni temu na PS4 i technicznie wersja konsolowa trochę klatki gubi i ma znacznie gorszy antyaliasing niż miałam na gtx770 ale ogólnie nie jest źle.

Model jazdy jest bardzo przyjemny - a to chyba najważniejsze w ścigałce.

Gra powinna przypaść do gustu każdemu miłośnikowi wyścigów, TDU, burnoutów i horizonów.

Co do Project CARS... Ostatni build, w który zagrałam - z października - nie nastraja optymistycznie pod względem klientów nastawionych na produkty AAA, szczególnie, że ta gra będzie sprzedawana w normalnej cenie. No chyba, że jednak będzie za 79zł - wtedy można śmiało spróbować.

Opublikowano

Badanie colona to homofobiczny podjazd?

Pro tip - słupsk.

Opublikowano

wlasnie pisze do Kopacz o refundacje - darmowe badania kolonoskopii dla wszystkich botow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w powody dopisz "dałem 169zl za drivecluba" myślę, że puszczą cię poza kolejką

:banderas:

wlasnie pisze do Kopacz o refundacje - darmowe badania kolonoskopii dla wszystkich botow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mysle tez o zbudowaniu specjalnej strefy gdzie wywiozloby sie wszystkie boty z wszystkich obszarow Polski - moze w Slupsku? co wy na to?

miło że sonyboty martwią się o zdrowie Zielonej Szlachty i zamieszkanie ale wasze wypróbowane sposoby nie przejdą. Zielona Szlachta to światowy poziom wyższej kultury i zajebistości, jesteśmy na całym świecie w najpiękniejszych miejscach, działamy jak uśpieni agenci, otoczeni bogactwem, szacunkiem i pięknymi kobietami.

A sonyboty co ? prawie wszystkie 200 sonybotów z europy osiedliło się w Maszkowicach na Małopolsce i ciągle tam rozrabiacie, nie ładnie, dajcie porządnym ludziom spokój, do roboty byście się zabrali. 

Opublikowano

Badanie colona to homofobiczny podjazd?

Pro tip - słupsk.

Pro tip - Żem się domyślił

:pawel: niezły z ciebie szerlok

Opublikowano

Daddy

Gdyby forza 5 wnosiła tyle nowości względem Forzy 4 czy GT5P względem GT4 to kupiłbym 4 pudełka by wesprzeć twórców.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.