Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BigDaddy tak jak Bioshock czy Xbox - skonczyl sie po jedynce

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

The Crew to najgorsze guwno w jakie grałem od dawien dawna, trzeba mieć niezły niedobór wyścigów, żeby stwierdzić, że to chociaż średnia gra. Jedyne podobieństwo z FH2 to takie, że mamy samochody. Smutny los sonowca-wyścigowca (hehe). 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

The CREW to bardzo fajna gra

To typowa gra Ubisoftu tylko zamiast biegać jeździmy autem.

Model jazdy jest bardzo przyjemny

Coś się zmieniło od bety? Bo jeśli nie to jest słabo.

Polecam zajrzeć do recenzji Never Alone na PPE :D

3/10

Opublikowano

Polecam zajrzeć do recenzji Never Alone na PPE :D

3/10

Saptis pisał?

Opublikowano

The CREW to bardzo fajna gra, miłośnicy tej mniejszej konsolki w końcu będą mieli porządną ścigałkę, dosyć podobną do Forzy Horizon 2.

Ograłam betę na PC i kilka dni temu na PS4 i technicznie wersja konsolowa trochę klatki gubi i ma znacznie gorszy antyaliasing niż miałam na gtx770 ale ogólnie nie jest źle.

Model jazdy jest bardzo przyjemny - a to chyba najważniejsze w ścigałce.

Gra powinna przypaść do gustu każdemu miłośnikowi wyścigów, TDU, burnoutów i horizonów.

Co do Project CARS... Ostatni build, w który zagrałam - z października - nie nastraja optymistycznie pod względem klientów nastawionych na produkty AAA, szczególnie, że ta gra będzie sprzedawana w normalnej cenie. No chyba, że jednak będzie za 79zł - wtedy można śmiało spróbować.

The Crew to najgorsze guwno w jakie grałem od dawien dawna, trzeba mieć niezły niedobór wyścigów, żeby stwierdzić, że to chociaż średnia gra. Jedyne podobieństwo z FH2 to takie, że mamy samochody. Smutny los sonowca-wyścigowca (hehe). 

I wiem że jestem w CW  :banderas:

Opublikowano

wlasnie pisze do Kopacz o refundacje - darmowe badania kolonoskopii dla wszystkich botow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja złożyłem podanie o dofinansowanie z Unii i zakładam własny zakład pogrzebowy. Po 6-7 grudnia dorobie się grubej kasy na tym biznesie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

wlasnie pisze do Kopacz o refundacje - darmowe badania kolonoskopii dla wszystkich botow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja złożyłem podanie o dofinansowanie z Unii i zakładam własny zakład pogrzebowy. Po 6-7 grudnia dorobie się grubej kasy na tym biznesie.

Świetnie się składa bo niebawem zakładam zakład tapicerski.

Opublikowano

The CREW to bardzo fajna gra, miłośnicy tej mniejszej konsolki w końcu będą mieli porządną ścigałkę, dosyć podobną do Forzy Horizon 2.

Ograłam betę na PC i kilka dni temu na PS4 i technicznie wersja konsolowa trochę klatki gubi i ma znacznie gorszy antyaliasing niż miałam na gtx770 ale ogólnie nie jest źle.

Model jazdy jest bardzo przyjemny - a to chyba najważniejsze w ścigałce.

Gra powinna przypaść do gustu każdemu miłośnikowi wyścigów, TDU, burnoutów i horizonów.

Co do Project CARS... Ostatni build, w który zagrałam - z października - nie nastraja optymistycznie pod względem klientów nastawionych na produkty AAA, szczególnie, że ta gra będzie sprzedawana w normalnej cenie. No chyba, że jednak będzie za 79zł - wtedy można śmiało spróbować.

Co Ty koleżanko ćpiesz to ja nawet nie
Opublikowano

dziewczyny obojetnie co pisza za sam fakt pisania o grach na forumku powinno sie szanowac i sie z nich nie smiac kolego :)

Opublikowano

woda_8_sposobow_butelka_zawsze_pod_reka.

na wszelki wypadek gdyby komuś zaschło

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

na wszelki wypadek gdyby komuś zaschło

RmjtqD.gif

Opublikowano
CENA: 85

Szukam Plants Vs Zombies.

easye sprzeda lub zamieni swojego Mesjasza Destiny który miał być na lata grania lub zamieni na roślinki xD ach te sonyboty    :)

Opublikowano

Posucha w temacie. Klapki ostrożnie sączą jad, bo może wyjść to co zawsze: SONY NICZEGO NIE OBIECYWAŁO! A botki srają po gaciach, że smerfna firma pierwszy raz od czasu kiedy Niemcy Białkę oblegali nie wyjdzie na scenę z opuszczonymi portkami. HAJP!

Opublikowano

CENA: 85

Szukam Plants Vs Zombies.

easye sprzeda lub zamieni swojego Mesjasza Destiny który miał być na lata grania lub zamieni na roślinki xD ach te sonyboty     :)

podaj mi choć jeden tytul, w który przegrales więcej niż 200h ^^ (chocby w tym roku)

Dla samej zasady sprzedaje, cena dodatku (gdzie w zasadzie interesujący jest raptem 1 raid i 1 strike) wynosi 80 zl. Kogos tutaj totalnie pogielo...

Edytowane przez easye

Opublikowano

To by sie zgadzalo, zaklad pogrzebowy Happy End, boty ze smiechu zejda po tym evencie pewnie - jak szukasz partnera to sie zglaszam.

Opublikowano

dziewczyny obojetnie co pisza za sam fakt pisania o grach na forumku powinno sie szanowac i sie z nich nie smiac kolego :)

I szacunek im za to, ale sa granice...

The Crew najbliżej do spi.er.dolonego TDU2 a i tak TDU2 bedzie fajniejsze.

Za zestawianie The Crew z FH2 czy TDU to ban z miejsca powinien być.

Te gry łączy tylko "open world" i podobieństwa sie kończą.

Opublikowano

Dziewczyny nie potrafia jezdzic wiec jak model jazdy jest zly, tzn ze jest dobry, jak jest dobry, tzn ze jest zly, zastosujcie ten schemat do postu Wieslawy i wszystko sie bedzie zgadzac :kaz:

Opublikowano

pamietam jak kilka lat temu jakas kobitka testowala bolid F1 i na pierwszym zakrecie wyleciala z toru i sie rozbiła

potem niestety zmarła

Opublikowano

pamietam jak kilka lat temu jakas kobitka testowala bolid F1 i na pierwszym zakrecie wyleciala z toru i sie rozbiła

potem niestety zmarła

To nie jest akurat śmieszne.

Sony znów startuje z wielka przedświąteczna promocja

Gra generacji za mniej niz 100zl jak nie kochać Sony?

Opublikowano

a czy ja gdzies dalem znac ze mnie to niby śmieszy?

przytoczyłem fakty

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Biedna Wiesia, jeden normalny post w CW i już została sonowcem-wyścigowcem :empathy3:

potem niestety zmarła

Maria de Villota. Była kierowcą testowym Marussii. W wypadku mocno się pokiereszowała - straciła oko i nosiła się jak Big Boss, ale zmarła z przyczyn naturalnych niezwiązanych z wypadkiem.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

To by sie zgadzalo, zaklad pogrzebowy Happy End, boty ze smiechu zejda po tym evencie pewnie - jak szukasz partnera to sie zglaszam.

Skoro boty zejdą ze śmiechu to jak chcesz ze mną zakładać firmę skoro sam jesteś botkiem? Ale nie martw się ubiorę was w ładne zielone garnitury.

r889183.jpg

Opublikowano

Gra generacji za mniej niz 100zl jak nie kochać Sony?

Zapomniałeś że gra z poprzedniej generacji, za tyle to ona powinna chodzić na premierę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.