Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, kto to byl, nie chcialem tym tu smiecic.

Smierc w wieku 33 lat z powodow naturalnych? Serio? Nie trzeba byc doktorem z zakresu medycyny, żeby sie domyśleć, że obrażenia z wypadku miały wpływ na taki bieg wydarzeń.

koniec offtopu

xbox guwno

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mam nadzieje ze sprzedaż The Crew nie przekroczy 100 kopii, liczę tez na suteqa ze ściągnie swoją kopie.

Opublikowano

The CREW to bardzo fajna gra, miłośnicy tej mniejszej konsolki w końcu będą mieli porządną ścigałkę, dosyć podobną do Forzy Horizon 2.

Ograłam betę na PC i kilka dni temu na PS4 i technicznie wersja konsolowa trochę klatki gubi i ma znacznie gorszy antyaliasing niż miałam na gtx770 ale ogólnie nie jest źle.

Model jazdy jest bardzo przyjemny - a to chyba najważniejsze w ścigałce.

Gra powinna przypaść do gustu każdemu miłośnikowi wyścigów, TDU, burnoutów i horizonów.

Co do Project CARS... Ostatni build, w który zagrałam - z października - nie nastraja optymistycznie pod względem klientów nastawionych na produkty AAA, szczególnie, że ta gra będzie sprzedawana w normalnej cenie. No chyba, że jednak będzie za 79zł - wtedy można śmiało spróbować.

poka cycki

Opublikowano

dajcie dziewczynie spokój. może jest nowa i niedoświadczona albo ma jakąś odchyłę od normy i wszystko jej się podoba. przez to nie widzi różnicy między dobrymi wyścigami a gównem na kołach bo kolorowe i robi brum brum. niektórzy nawet chwalą nowe AC więc wiecie, wszystko możliwe.

Opublikowano

Sony to kupa. Rok temu calkiem serio, serio punktowalem wyzszosc PS4 nad Xboksem One. Znecalem sie nad dashem xboksowym, punktowalem wnerwiajace ficzery konsoli... Microsoft przez ostatni rok tak bardzo zmienil konsole, ze to praktycznie inny sprzet. Co przez ostatni rok zrobilo Sony? Wydalo program do robienia filmow. Zal.pl

Xbone > PS4

Opublikowano

The Crew to przeokrutny syf i co do tego chyba niebieska i zielona część świata będzie zgodna - jakby mi to na ruskim bazarze chcieli wcisnąć za darmo, to prędzej połamałbym płytę i rzucił nią w twarz typowi, który mi to dał.

Opublikowano

DriveCrap zaliczyła wielki awans z 33 na 8 miejsce listy sprzedaży w Wielkiej Brytanii.

PlayStaton 4 w cenie 289 funtów. Tym samym bundle pack był tańszy aż o 100 funtów. Gracze masowo kupowali zestawy, gdyż wciąż nic nie mówi się o obiecanej wersji gry, jaka miała ukazać się na PlayStation Plus.

Ahaha boże co za klapersi, 4thefrajers, którzy kupują grę early access nawet :kaz: ma z was bekę i tapla się w waszym hajsie, tfu co za raki branży.

Swoją drogą 289 funtów czy kiedykolwiek jakaś konsola tak szybko taniała? Niedługo będą tego szrota bez gierek za darmo dawać w tesco do paczki pringelsów.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ocho, "rak branzy", przeczuwam kolejnego calaka ^^

Wyglądałby ładniej niż Assasiny!

Edytowane przez easye

Opublikowano

#4thefrajers, rak branży, gra early access, szrot bez gierek. W kółko jedno i to samo. Jaki ty powtarzalny i smutny jesteś.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

#4thefrajers, rak branży, gra early access, szrot bez gierek. W kółko jedno i to samo. Jaki ty powtarzalny i smutny jesteś.

nie moja wina, że ta firma sięga dna jeśli chodzi o podejście do klienta

Opublikowano

jakby xbona dawali gratis do paczki tlustego miesa to bys kupil?

Opublikowano

Jakie nowe ip wychodza na ps4 w przyszlym roku?

Order, cos jeszcze?

rime, no men sky, bloodborne

Opublikowano

Ja po miesiącu grania na xbone nie mogę wyjść z podziwu jak ps4 po patchu 2.0 zapierdalla.

Dash xbona w stosunku do ps4 to okrutny syf.

Wysłanie zaproszeń,wejście do party,sklepu to trwa pol sekundy.

MS 100 lat za murzynami w tej generacji.

No, ale w dashu ps4 nie ma nic oprócz listy gierek to co tam na nie chodzic?

Opublikowano

Rime ma date premiery?

bloodborne nowe ip :( nowy tytul to nie jest nowe ip.

ale juz max payne 4 w przyszlosci (kazdy bot podkresla, ze to feeling tej gry) juz nowym ip byc moze :oh_you: :oh_you: :oh_you: :oh_you: :oh_you:

Opublikowano

Nowe ip to też Let it Die, Deep Down,Until Down,Rapture,Hellblade. A na Xone jakie nowe marki?.

Opublikowano

No, ale w dashu ps4 nie ma nic oprócz listy gierek to co tam na nie chodzic?

Mógłbyś chociaż nie gadać głupot

Opublikowano

Jedna multiplatforma, a reszta to gry, które nie wiadomo kiedy wyjdą a w tym dwie gry, które składają się z loga i 3 scrrenów na krzyż XD

#thisisw4iting

To już nawet śmieszne nie jest :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rime ma date premiery?

bloodborne nowe ip :( nowy tytul to nie jest nowe ip.

ale juz max payne 4 w przyszlosci (kazdy bot podkresla, ze to feeling tej gry) juz nowym ip byc moze :oh_you: :oh_you: :oh_you: :oh_you: :oh_you:

Ficus, postaraj sie bardziej jak chcesz kogos strollowac :reggie:

Maniek, miedzy innymi Ori, Below, Quantum Break, Inside z tych ktore na 100% wyjda w przyszlym roku, bo z tego co napisales to raczej marne szanse ze wszystkp wyjdzie.

Opublikowano

Gierek jak Below nawet nie dopisywalem bo jeszcze by sie znalazlo tego np Tomorrow Children.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.