Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nowe ip to też Let it Die, Deep Down,Until Down,Rapture,Hellblade. A na Xone jakie nowe marki?.

f2p, f2p, jakieś gó.wno, pc indie, będzie na XO.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Until Dawn jakieś guwno. ja pjerdole.

emb.gif

Opublikowano

No widziałeś jakie ten dev robił wczesniej gry?

ww.jpg

header_stp2.jpg

będzie kolejne goty na ps4 jak nic!

Opublikowano

Czekam na zapowiedź (może już w najbliższy weekend!) Knack 2. Może kumpel kupi w media za 249 pln

Opublikowano

lQz4xJg.jpg

Until Dawn jakieś guwno. ja pjerdole.

emb.gif

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Boty w amoku rzucają się ze scyzorykami na karabiny. Czego trzeba się nawąchać, żeby będąc fanbojem zielonego złomu w ogóle zaczynać temat nowych ip? Przecież to towarzystwo nadaje się do monaru a nie na forum internetowe.

O, widzę, że maciucha wie, jak używać memów. Plus.

Opublikowano

No jeszcze wspomnicie moja słowa budżetowa gierka na ps4 z grafiką jak pózne ps2 a klaperstwo się jara. Będzie średnia 65% mówie wam.

Swoją drogą XBOX ONE dosłownie zmiótł konkurencje w black friday w stanach, w californi się wyprzedał, w walmarcie ma pierwsze miejsce na liscie sprzedażowej. Jak tam wasza dominacja jak za czasów ps2? :banana:

Opublikowano

Ale bede sie z Ciebie smiał, juz w tym tygodniu :)

"To get this data, InfoScout uses two smartphone apps that reward consumers for uploading their purchases by taking pictures of their receipts."

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Na amazonie us xbone 2 miejsce, bo mordor mial obnizke do 25dolcow i wskoczyl na 1, ps4 dopiero na 10miejscu.

Jakis klapeczek sie jaral, ze ps4 jest na 1 miejscu, lul, chyba klikal ciagle f5 zeby trafić na taka sytuacje.

Edytowane przez Copper

Opublikowano
Ori, Below, Quantum Break, Inside

"pc indie", "pc indie", #cinematicexperience, będzie na każdej możliwej platformie (tak jak to było z Limbo)

Opublikowano

To nie xboty śmiały się z klapków jarających się sprzedażą PS4?

Opublikowano

Ja po miesiącu grania na xbone nie mogę wyjść z podziwu jak ps4 po patchu 2.0 zapierdalla.

Dash xbona w stosunku do ps4 to okrutny syf.

Wysłanie zaproszeń,wejście do party,sklepu to trwa pol sekundy.

MS 100 lat za murzynami w tej generacji.

:fsg::shotgun::kaz:

Opublikowano

No właśnie smiejemy sie dalej, nie dosc, ze wrzucaja tutaj screeny z amazona to jeszcze czekaja specjalnie na 1 dzien kiedy ps4 wygrywa, co za desperacja.

Przypominam, ze po 1 roku past genow bylo 10mln 360ek do 0 ps3ek, takze troche kiepdko z ta dominacja jak za czasow ps2.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Na amazonie us xbone 2 miejsce, bo mordor mial obnizke do 25dolcow i wskoczyl na 1, ps4 dopiero na 10miejscu.

Jakis klapeczek sie jaral, ze ps4 jest na 1 miejscu, lul, chyba klikal ciagle f5 zeby trafić na taka sytuacje.

Przez ostatnie trzy dni bundle PS4 + TLoU + GTA V za $399 był na pierwszym miejscu, a szrot z AC:U za $329 poniewierał się po miejscach 2-3 wymiennie z Mordorem (oczywiście jedyna słuszna wersja). Teraz, kiedy bundel PS4 jest wyprzedany, ty wystawiasz głowę spod kamienia i próbujesz błysnąć?

:yao:

Opublikowano

To ile się tego szrota zielonego sprzedało w ten Black Friday? Sa jakies liczby?

Opublikowano

No właśnie smiejemy sie dalej, nie dosc, ze wrzucaja tutaj screeny z amazona to jeszcze czekaja specjalnie na 1 dzien kiedy Xbox wygrywa, co za desperacja.

Przypominam, ze po 1 roku past genow bylo 10mln 360ek do 0 ps3ek, takze troche kiepdko z ta dominacja jak za czasow ps2.

Naprawiłem twojego posta

Opublikowano

Nie no beka z was przeokrutna, polecial wykres, ze ze wszystkich sprzedanych konsol w black friday polowa (50% ziomki) to byly xboksy, a tylko 30% ps4ki, a i tak beda cisnac, ze 30 to wiecej niz 50 XD

Placa wam chociaz za gadanie takich (pipi)?

Opublikowano

wy cisniecie od roku ze 720=1080 wiec morda krótko :reggie:

Opublikowano
  •  
  • topconsole_share.jpg
  • To zestawienie (pipi) mówi.

Chodzi mi o konkretną liczbę a nie procentower zestawienie.

Opublikowano

My chociaż mamy gry, wy musicie sobie wmawiać, że The Crew jest dobre.

Opublikowano

no macie 20 raz wydane, niedzialajace krasnale i buraki z 360tki

naprawde przepotezne pozycje i system sellery XDDD

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Pomijajac glupote jaka znowu palnales to wy staracie sie wlasnie udowodnic, ze 600> 1000 :reggie:

Opublikowano

mi sie pysznie podoba jak boty maja slaba pamiec lub jeszcze ich wtedy na swiecie nie bylo....

ps2 mialo wolny start jesli chodzi o wyborne exy, byla beka ze gry brzydsze niz na slabszego dreamcasta, ze nie czuc mocy, ze konsola trudna w programowaniu, pierwszy rok tragiczny, to nie przeszkodzilo ps2 w opinii wielu zostac najlepsza konsola ever z masa niewiarygodnych exow

ps3 pierwszy rok posucha, multiplatformy zje.bane, exy pokroju lair czy piekne ale slabo grywalne heavenly sword, sprzedaz lezala, pamietam jpg gdzie na tablicy kreslilo sie kolejne tytuly jakie mialy rzekomo ruszyc konsole ale tak sie nie stalo, to nie przeszkodzilo ps3 by ostatecznie stac sie konsola z masa niewiarygodnych exow i sprzedac sie lepiej nix xbox

teraz xboty dramatyzuja ze pierwszy rok ps4 pod wzgledem exow jest slaby - dzieci drogie, tak bylo zawsze i kazdy kto ma dobra pamiec wie jak zawsze to sie konczylo, teraz jedynie robicie wieksza i glosniejsza drame bo te 8-9 lat temu w polsce na wsiach byl wiekszy problem w dostepem do internetu - i to jest jedyna roznica

:sir:

Opublikowano

Tak, oceniajmy to co jest aktualnie, a nie mi tu przytaczasz historie, jak to konsole PlayStation się za(pipi)iście rozkręcały. Będę czekać jak klapy na jakieś warte uwagi exy po 2-3 lata i ślinić się do gifów? Dziękuję, są lepsze rozwiązania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.