Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

caly horizon2....wow, jedna gra od 3 miesiacy sie jaracie, jedna (pipi)a gra wygrywacie, tego jak was sony zgniecie nie ogarniacie

jedynie masz racje co do lepszych rozwiazan - na tu i teraz jest tylko jedna konsola stacjonarna - WiiU

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficus, ale wez Ty pod uwage srodowisko makro konsol, a nie samo poletko plejstejszyn.

PS2 po pewnym czasie mialo ogromna przewage sprzedanych konsol, nic dziwnego ze prawie wszyscy chcieli wydawac glownie na te konsole.

PS3 wystartowalo rok pozniej i mialo slaby poczatek, wiec pozniej musialo nadrabiac eksami co sie udalo.

PS4 nie ma ani miazdzacej przewagi konsol jak z ps2, ani nie musi nadganiac, beda opychac te konsole januszom dopoki nie przestana tego kupowac, bez zbednych nakladow finansowych.

Teraz xboks jest w sytuacji ps3 z poprzedniej gen i dzieki temu mozemy spodziewac sie najlepszych gier na ten system, co widac juz po aktualnych premierach.

Opublikowano

COPPER DAJ NUMER DO DILERA NA PRIV BO CHCE TO SAMO

Opublikowano

Jeżeli przewaga ilości sprzedanych sztuk będzie się w takim stopniu powiększac jak teraz to devi być może wybiorą tą samą opcję jak przy ps2 i oleja x- szrota. (co jest raczej mało prawdopodobne, ale zawsze).

Opublikowano

ktoś z forumka z rozwalonym Xbox One?  chyba za te problemy z Halo tak sie zdenerwował

od 1.20min

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

to nie przeszkodzilo ps3 by ostatecznie stac sie konsola z masa niewiarygodnych exow

już znam dalszy rozwój scenariusza, w sensie odp. na ten fragment od ludzi którzy nie ograli nawet 1/4 z nich. <ok>

Opublikowano

PS3 ma duzo swietnych eksow, tylko nie sa to akurat te gry, ktorymi jaraja sie klapy w tym temacie, co jest bardzo przykre.

Opublikowano

fanek, typowa xboxiarnia

burdel, czipsy, kolekcja krasnali i stoły ze sklejki

Opublikowano

aaa zeby nie bylo - until dawn tez uwazam ze bedzie sukcesem jak dobije do 70%, to juz bardziej wierze w ordera  :P

Opublikowano

EKSY SONY TAKIE ZAJE,BISTE a później jeden z drugim ogrywają TLOU CITIZEN KANE OF GAMING OVER 200 GOTY AWARDS GOTG MESJASZ rok po premierze albo jak ktoś się zlituje i im pożyczy

przestańcie się kompromitować plz

Opublikowano

Cooper - jeszcze na twoje dobicie , prognoza

E09C1B7D-E788-43A8-BC9B-B27FBB9332D9.png

Ale zaraz bedzie ze vgchartz, ze dupa. Ale wrzucenie jakiegos anonimowego wykresu bazujacego na niczym jest juz ok.

Opublikowano

Mendrka podciagasz pod wszystkich? ja i wielu innych obywateli niebieskiego raju gralismy w tlou w dniu premiery

Opublikowano

Jaka ch.ujnia teraz w tym cw, niech już będzie ten 6 i gameplay U4. :fsg:

Opublikowano

Figaro przeciez wszystko od zawsze ogrywa z opuznieniem, Kazub taki baron sony ze glowa mala - baron soulow owszem ale procz tego nawet na zlocie gadal ze go tlou nie grzeje i nie ziabi

Opublikowano

Cooper - jeszcze na twoje dobicie , prognoza

E09C1B7D-E788-43A8-BC9B-B27FBB9332D9.png

Ale zaraz bedzie ze vgchartz, ze dupa. Ale wrzucenie jakiegos anonimowego wykresu bazujacego na niczym jest juz ok.

Biorac pod uwage ze sprzedaz Xboxa napedzaja tylko Stany i UK to 100k roznicy na korzysc PS4 w global nie jest wielka tragedia :]

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Byłem wczoraj kupić nowy TV do salonu. Padło na 50 calowego leda od sharpa. U mnie w noże gracza oczywiście 50 calowa plazma panasa kupiona na początku roku. Gdy tak byłem na zakupach pomyślałem, że miast nowego TV kupię Xboxa One. Odszukałem stanowisko. Zacząłem grać w Forzę i pierwsze co mnie uderzyło - Boże jaki ten pad niewygodny. Totalnie nie rozumiem waszych zachwytów. Podszedł do mnie ziomek w zielonej koszulce xboxa i zaczął zachwalać konsolę. Udawałem, że się nie znam i dowiedziałem się, że wszystkie gry są w fullHD, że moc ta sama co w PS4, a lepszy jest box, bo ma kamerkę. Następnie dodał, że PS4 nie trzeba kupować, bo Xbox odpala gry z tej konsoli. Później powiedział, że pad wibruje w tym miejscu gdzie na ekranie coś się dzieje. Dostałem raka. Ależ Microsoft jest żałosny - zatrudnia takich pajacy aby zniechęcali od zakupu lepszej konsoli. Jeszcze ziomek tak śmiesznie wyglądał jak prosił się aby wybrali xboxa, a ludzie pytali się gdzie jest PS4.

Opublikowano

PS3 ma duzo swietnych eksow, tylko nie sa to akurat te gry, ktorymi jaraja sie klapy w tym temacie, co jest bardzo przykre.

Sram teraz do własnego gniazda ale prawisz teraz bardzo słusznie.

Najczęściej przytacza się tutaj przykład LBP 1&2, choć wśród platformowek znacznie lepsze są pierwsze Ratchety i Sly Cooper 4.

Seria KZ jest ustępuje dwom ostatnim Resistancom, jednak większość podaje tutaj częściej przykład tej pierwszej serii.

Festiwale qte od QD wymieniane są w jednym ciągu z takimi killerami jak Demon's Souls. XDDD

GT5 jest najlepiej sprzedającym się racerem minionej generacji, choć ten tytuł winien się należeć Wipeoutowi HD (studio zamknięto z powodu wyników finansowych).

Valkyria Chronicles, Ni No Kuni, Dragon's Crown to jedne z najlepszych japonszczyzn spoza obozy Big N, ale gdzie im do wyników finansowych takiego ND.

Z listy tej ostatniej firmy jedynie mainstremowy TLoU jest tutaj szanowany, także za multiplayer i... na tym w zasadzie koniec.

Przykre.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Matko z córko jaki parter dla xbotów tu sie odbywa, a jeszcze 5 dni przed nami.

5 dni.

Killing spree

Opublikowano

ja z exow ps3 najbardziej szanuje i najmilej wspominam: pacific rift, multi w killzone2, wipeout hd, pierwsze lbp, valkyria chronicles, tools of destruction, mgs4, uncharted2 i tlou, dopisalbym jeszcze gow3 ale ostatnie 2h sa dyskwalifikujace

co najbardziej rozczarowalo? zdecydowanie gt5 i drugi resistance

Opublikowano

COPPER DAJ NUMER DO DILERA NA PRIV BO CHCE TO SAMO

Jak Ci wyśle to podeslij i mi prosze
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.