Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nobody co Ty (pipi), przeciez na ps3 najlepsze sa uncharted, god of war i killzone, gry dla prawdziwych mezczyzn :/

Dzieki ze mnie wyreczyles, w 80% chodzilo mi wlasnie o te gry.

Dodam, ze od lbp lepszy jest takze pupeteer, a w wyścigach warto pamietac o motorstormie. Fajnie, ze w obozie plejstejszyn jest chociaz 1 prawdziwy gracz

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Spokojnie Waldek po 7 grudnia mi się unormuje.  :sorcerer:

No ale parę rzeczy trzeba było zwyczajnie wypunktować, to może niektórzy przestaną tu podawać Heavy Raina w jednej linii z Demon's Souls, albo LBP jako najlepszą platformówkę Sony.  :reggie:

Opublikowano

Byłem wczoraj kupić nowy TV do salonu. Padło na 50 calowego leda od sharpa. U mnie w noże gracza oczywiście 50 calowa plazma panasa kupiona na początku roku. Gdy tak byłem na zakupach pomyślałem, że miast nowego TV kupię Xboxa One. Odszukałem stanowisko. Zacząłem grać w Forzę i pierwsze co mnie uderzyło - Boże jaki ten pad niewygodny. Totalnie nie rozumiem waszych zachwytów. Podszedł do mnie ziomek w zielonej koszulce xboxa i zaczął zachwalać konsolę. Udawałem, że się nie znam i dowiedziałem się, że wszystkie gry są w fullHD, że moc ta sama co w PS4, a lepszy jest box, bo ma kamerkę. Następnie dodał, że PS4 nie trzeba kupować, bo Xbox odpala gry z tej konsoli. Później powiedział, że pad wibruje w tym miejscu gdzie na ekranie coś się dzieje. Dostałem raka. Ależ Microsoft jest żałosny - zatrudnia takich pajacy aby zniechęcali od zakupu lepszej konsoli. Jeszcze ziomek tak śmiesznie wyglądał jak prosił się aby wybrali xboxa, a ludzie pytali się gdzie jest PS4.

A smoków tam nie było?

Opublikowano

Byłem wczoraj kupić nowy TV do salonu. Padło na 50 calowego leda od sharpa. U mnie w noże gracza oczywiście 50 calowa plazma panasa kupiona na początku roku. Gdy tak byłem na zakupach pomyślałem, że miast nowego TV kupię Xboxa One. Odszukałem stanowisko. Zacząłem grać w Forzę i pierwsze co mnie uderzyło - Boże jaki ten pad niewygodny. Totalnie nie rozumiem waszych zachwytów. Podszedł do mnie ziomek w zielonej koszulce xboxa i zaczął zachwalać konsolę. Udawałem, że się nie znam i dowiedziałem się, że wszystkie gry są w fullHD, że moc ta sama co w PS4, a lepszy jest box, bo ma kamerkę. Następnie dodał, że PS4 nie trzeba kupować, bo Xbox odpala gry z tej konsoli. Później powiedział, że pad wibruje w tym miejscu gdzie na ekranie coś się dzieje. Dostałem raka. Ależ Microsoft jest żałosny - zatrudnia takich pajacy aby zniechęcali od zakupu lepszej konsoli. Jeszcze ziomek tak śmiesznie wyglądał jak prosił się aby wybrali xboxa, a ludzie pytali się gdzie jest PS4.

Po prostu wyczuł Janusza i nagadał Ci takich bzdur, żeby Ci nigdy nie przeszło przez myśl o kupowaniu Xboksa One gdyż MS nie chce u siebie takich żałosnych osobników jak Ty. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Generalnie to większość posiadaczy ps3 i tak nie ma pojęcia o innych exach niż Uncharted/TLOU/Gran turismo/God of war. Pytałem i wiem :usmiech:

Opublikowano

Jak ludzie z tego forum o nich nie wiedza, gdzie swiadomosc growa jest dosc wysoka, to co dopiero zieloniaki, ktorzy wiedza tyle co ze sklepu i tv.

Opublikowano

ja z exow ps3 najbardziej szanuje i najmilej wspominam: pacific rift, multi w killzone2, wipeout hd, pierwsze lbp, valkyria chronicles, tools of destruction, mgs4, uncharted2 i tlou, dopisalbym jeszcze gow3 ale ostatnie 2h sa dyskwalifikujace

co najbardziej rozczarowalo? zdecydowanie gt5 i drugi resistance

Ja drugiego Resa swietnie wspominam. Jeden z niewielu tytułów ktory przeszedłem w 3D, bardzo podeszły mi kolory i setting single'a. Rozczarowaniem było multi - moze ze 20h nabilem a nawet nie wiem czy tyle, pure chaos mi nie podszedł

Opublikowano

:)

co do multi identyczne odczucia

co do singla calkowicie odwrotne, wlasnie mnie odrzucilo to, wole brudne res1 czy res3 czy killzone'y, ogolnie nie lubie kolorowych sf - dlatego nie trawie halo, res2 czy shadow fall, ktorego jeszcze nawet nie skonczylem

Opublikowano

nowe "coś" z ładna grafa na ps4

EMAGON:

https://www.youtube.com/watch?v=taMyU84q-pc

"20 years. It's a lot of time. Look around you and see everything you've obtained. You've ruled in infinite places, you've conquered and freed. You've built and destroyed. You've been the light against the darkness. However, this time is different; this time, it's real. For the first time, your actions has real consequences. They need your help. I know you can hear them. The power to change things is in your hands"

I tekst przetłumaczony z hiszpańskiego:

As you know , PlayStation meets this week 20 years. This is a very special day for us, we thought never get as far from the Japanese release of our beloved PSOne back in 1994. So we want to offer something to rise to the occasion .

However , to know what it is , you have to wait. Above you can see a mysterious trailer called EMAGON and a date: December 5 . That day will know the best kept secret PlayStation !

Opublikowano

Po prostu wyczuł Janusza i nagadał Ci takich bzdur, żeby Ci nigdy nie przeszło przez myśl o kupowaniu Xboksa One gdyż MS nie chce u siebie takich żałosnych osobników jak Ty. :kaz:

Zgłosiłem twój post. A piszę o tym abyś znowu nie wyskoczył z jakąś analną penetracją.

Opublikowano

sony ma team w hiszpani? wtf? poza tym to chyba calosc render, nie wierze ze te scenki ale gameplay sa realtime

Opublikowano

EKSY SONY TAKIE ZAJE,BISTE a później jeden z drugim ogrywają TLOU CITIZEN KANE OF GAMING OVER 200 GOTY AWARDS GOTG MESJASZ rok po premierze albo jak ktoś się zlituje i im pożyczy

przestańcie się kompromitować plz

LOL, przynajmniej ogrywają a nie gromadzą na dysku obok 1000 innych, kupionych na promocji gierek.

Byłu już jasno wyjaśniane, ale powtórzę : użytkownicy Playstation 3 byli rozpieszczani taką ilością exów, że nie nadążali z zaliczeniem wszystkich na bieżąco.

Opublikowano

kotlet, ale mogłeś chociaż nie przeczyć sobie w tym samym poście

ale spoko, dobra wymówka

:newell: PC przytłacza mnie taką ilością dobrych i tanich gierek, że mam już ich 1000 i nie nadążam z ogrywaniem :newell:

a przy tlou wymieniłem chyba dostatecznie dużo przymiotników nadanych jej przez psychofanów, by właśnie podkreślić, jak bardzo ta gra powinna być w pierwszej kolejności ograna

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

YETI, Figaro, Mendrek, Kazub, pewnie jeszcze kilku asów by się znalazło, musiałbym pogrzebać w starych tematach

Co ty człowieku (pipi)isz, TLoU miałem w edycji Joela w dzień premiery.
Opublikowano

Te inne ex'y to zapewne BF albo jakiś ułomny NFS :P

Opublikowano

wczesniej filmik z ukrytym linkiem do stronki od jaffiego, teraz to - boty dalej mysla ze sony nie ma asa w rekawie na weekend?

Opublikowano

sony ma team w hiszpani? wtf? poza tym to chyba calosc render, nie wierze ze te scenki ale gameplay sa realtime

te sceny z oczu moim zdaniem nie są renderem

boty dalej mysla ze sony nie ma asa w rekawie na weekend?

Ale serio na razie nie ma co się jarać bo ten filmik wygląda jak zapowiedź jakiegoś hiking simulatora.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

YETI, Figaro, Mendrek, Kazub, pewnie jeszcze kilku asów by się znalazło, musiałbym pogrzebać w starych tematach

Co ty człowieku (pipi), TLoU miałem w edycji Joela w dzień premiery.

A, wybacz, ty nie ograłeś do dzisiaj Infamous SS, a Demon's Souls skończyłeś na pierwszym smoku #ok

Opublikowano

wczesniej filmik z ukrytym linkiem do stronki od jaffiego, teraz to - boty dalej mysla ze sony nie ma asa w rekawie na weekend?

W końcu The Last Guardian!

Opublikowano

Tak w ogóle co to za spoiler z końca gry w sygnaturze? Chyba zrobię szpagat na moderacji.

Opublikowano

A, wybacz, ty nie ograłeś do dzisiaj Infamous SS, a Demon's Souls skończyłeś na pierwszym smoku #ok

Dla ułomnych patrzacych na gamecard

Aby skonczyc TLOU mozna było zdobyc z 5% trofików tylko

Opublikowano

Jeszcze ziomek tak śmiesznie wyglądał jak prosił się aby wybrali xboxa, a ludzie pytali się gdzie jest PS4.

:kaz:

Mogłeś powiedzieć na końcu ten typowi, ze ten xbox strasznie śmierdzi gumiakami i burakami, jednym słowem wioch, a na dodatek na ekranie masz jakieś guwno rozmazane, a nie full hd.

Opublikowano

Akurat Yeti przejdzie te Soulsy do premiery Bloodborne chociazby mu sie w ogole nie podobaly i myslal ciagle o multi w destiny i tlou.

Obiecal wiec przejdzie, nawet wbrew sobie.

Wszysvy znamy kogos takiego jak Yeti.

@Niewidoczny, a Soulsa sie nie da skonczyc majac 5% trofkow i co teraz?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nobody co Ty (pipi), przeciez na ps3 najlepsze sa uncharted, god of war i killzone, gry dla prawdziwych mezczyzn :/

Dzieki ze mnie wyreczyles, w 80% chodzilo mi wlasnie o te gry.

Dodam, ze od lbp lepszy jest takze pupeteer, a w wyścigach warto pamietac o motorstormie. Fajnie, ze w obozie plejstejszyn jest chociaz 1 prawdziwy gracz

ja tam KZ2, U2&3, LBP i GOW3 (każda na min. 9-) bardzo lubię, ale na pewno nie są to tytuły do wystawiania na pierwszą linię frontu c'nie.  :rolleyes:

Opublikowano

boty dalej mysla ze sony nie ma asa w rekawie na weekend?

Ale serio na razie nie ma co się jarać bo ten filmik wygląda jak zapowiedź jakiegoś hiking simulatora.

mi sie wydaje ze to zajawka czegos co dopiero pokaza, a nie zapowiedz nowej gry sama w sobie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.