Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dla ułomnych patrzacych na gamecard

Aby skonczyc TLOU mozna było zdobyc z 5% trofików tylko

Nie wiem, nie patrzyłem na jego gamercard (>trofea xDDD), ale szpagacik w imieniu tych co patrzą zrobiony.

YETI, a Infamous SS można przejść mając ile trofików?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wczesniej filmik z ukrytym linkiem do stronki od jaffiego, teraz to - boty dalej mysla ze sony nie ma asa w rekawie na weekend?

czuje schemat

jaranko klapów zapowiedzą trwajace rok --> cisza w temacie, klapy udaja że nic takiego nie było --> mija kolejny rok --> Sony przypomina ze coś tam kiedyś zapowiadało i pokazuje gierkę która nikogo --> gierka wychodzi, nadal nikogo ---> niska sprzedaż, gra trafia do plusa ---> jaranko klapów gierką z 71% na MC :banderas:

Opublikowano

EMAGON = NO GAME xD

Będzie kupa.

Opublikowano

Boty już mają ból dupy.

xD

Ps. Allllleeee będzie aktualizacja Listy Prawdy na 2015 rok :)))

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Te same schematy co z Agentem i Everybody's gone to the Rapture. Sony dobrze tresuje swoje forumowe nośniki darmowej reklamy :)

Logo gry ----> render pola/lasu/kamienia/szkic koncepcyjny -----> wszystko zamyka #4theplayers

I standardowo cisza przez 2 lata.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

inny możliwy scenariusz

gierka zapowiedziana w 2014 na 2015 wychodzi w 2016 (przez ten cały czas wyprodukowanych zostanie 942415 gifów) i jeden Ficuś kupi na premierę (szacunek za ogrania quqamele nie w Plusie, jesteś spoko), YETI i paru innych ogra jak w 2018 będzie w Plusie (zatnie się na pierwszym bossie), waldus kupi zamiast tego premium do BF5, reszta zamiast tego ogra FIFĘ 17 i AC6

Opublikowano

Ja po miesiącu grania na xbone nie mogę wyjść z podziwu jak ps4 po patchu 2.0 zapierdalla.

Dash xbona w stosunku do ps4 to okrutny syf.

Wysłanie zaproszeń,wejście do party,sklepu to trwa pol sekundy.

MS 100 lat za murzynami w tej generacji.

:fsg::shotgun::kaz:

BOMBY PRAWDY

Opublikowano

EMAGON = NO GAME xD

Będzie kupa.

Kaz Hirai czyta naszego forumka i sam juz trolluje botow  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:

Opublikowano

Byłem wczoraj kupić nowy TV do salonu. Padło na 50 calowego leda od sharpa. U mnie w noże gracza oczywiście 50 calowa plazma panasa kupiona na początku roku. Gdy tak byłem na zakupach pomyślałem, że miast nowego TV kupię Xboxa One. Odszukałem stanowisko. Zacząłem grać w Forzę i pierwsze co mnie uderzyło - Boże jaki ten pad niewygodny. Totalnie nie rozumiem waszych zachwytów. Podszedł do mnie ziomek w zielonej koszulce xboxa i zaczął zachwalać konsolę. Udawałem, że się nie znam i dowiedziałem się, że wszystkie gry są w fullHD, że moc ta sama co w PS4, a lepszy jest box, bo ma kamerkę. Następnie dodał, że PS4 nie trzeba kupować, bo Xbox odpala gry z tej konsoli. Później powiedział, że pad wibruje w tym miejscu gdzie na ekranie coś się dzieje. Dostałem raka. Ależ Microsoft jest żałosny - zatrudnia takich pajacy aby zniechęcali od zakupu lepszej konsoli. Jeszcze ziomek tak śmiesznie wyglądał jak prosił się aby wybrali xboxa, a ludzie pytali się gdzie jest PS4.

To brzmi tak dennie, że aż nieprawdopodobnie. Gadałem z dwoma takimi typami i jeden z nich mówił, że mają wymóg zapoznania się ze wszystkimi istotnymi informacjami o tej konsoli, nie jest dla mnie możliwe aż, żeby typ pieprzył takie bzdury, musiał sobie chyba robić jaja.

Co do pada - jak ręce są splugawione jakimś dualshockiem, palce powykrzywiane, od zawsze tylko Sony to nic dziwnego, że najlepszy pad wydaje się niewygodny. Wymaga to chwilę, żeby się przestawić, ale później do DS już nie chce się wracać.

Opublikowano

Emagon to sequel Eragona? :kaz:

ja tam KZ2, U2&3, LBP i GOW3 (każda na min. 9-) bardzo lubię, ale na pewno nie są to tytuły do wystawiania na pierwszą linię frontu c'nie.  :rolleyes:

U2 GOTY giereczka

Opublikowano

ale masakracja sonybociarzy  od kilku dni, jest wesoło, Zielona Szlachta jednym zdaniem rozpierdala kilku, biedne sonyboty są na głodzie granie już drugi rok z rzędu, że nawet jakieś bajki wymyślają o podróżach po sklepie i złych rycerzach xboxa   :empathy: 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Może jakiś launch na Morpheusa?

Gra musiała by być wyświetlana w stereoskopowym 3D w fullHD i 60 klatkach żeby choć trochę zniwelować nudności. Z tą grafiką i na tym sprzęcie tego nie widzę.

Opublikowano

niby co jest gadane w tym zwiastunie:

Translation:

20 years... Is a lot of time
Look to your side/horizon and observe how much you have gained
You have conquered an infinite number of areas
You have made conquests and liberated
You have constructed and destructed
You have seen the light in the darkness
Nonetheless, this is time is different, this time its real
For the first time, your actions have consequences
They need your help
I know you can hear them
The power to change your surroundings is in your hands

obstawiam sonowski project morfeus, sam trailer nie bedzie zajawka gry ale jakiegos konkretnego ogloszenia o tym urzadzeniu

Opublikowano

ja tam KZ2, U2&3, LBP i GOW3 (każda na min. 9-) bardzo lubię, ale na pewno nie są to tytuły do wystawiania na pierwszą linię frontu c'nie.  :rolleyes:

U2 GOTY giereczka

no w 2009 to była petarda (t.j. dla wielu AC2). po ograniu paru innych killerów mój top 3 2009 wygląda dziś tak:

1. Demon's Souls 10-

2. Batma Arkham Asylum 9+

3. Uncharted 2 9

:lapka:

Opublikowano

obstawiam sonowski project morfeus

Patrz wyżej

Ja obstawiam sonowskiego Ethana Cartera

Opublikowano

Ej, ale przeciez ten ziomek ze sklepu wcale nie sklamal, ze xbone odpala wszystkie gry z ps4, multiplatformy dzialaja, a eksow na to nie ma.

Opublikowano

Co tu si wyprawia?? Zostawcie w spokoju xboty, bo to już smutne się robi jak po nich tak jedziecie od początku tej generacji :(. Są gorsi, wiedzą o tym ale ciężko się do tego przyznać, musicie to zrozumieć. Wiem że w sobotę pojedziecie po nich znów i to tak, że spora ich część może tutaj już więcej nic nie napisać ale naprawdę zlitujcie się nad nimi, oni mają upośledzone konsole, więc trochę wyrozumiałości!

To konto to chyba fake?

Edytowane przez Neox

Opublikowano

no w 2009 to była petarda (t.j. dla wielu AC2). po ograniu paru innych killerów mój top 3 2009 wygląda dziś tak:

Pierwszy raz grałem dopiero w 2011 i dalej była petarda. :usmiech:

Opublikowano

obstawiam sonowski project morfeus

Patrz wyżej

Ja obstawiam sonowskiego Ethana Cartera

Ja obstawiam ,że to co pokazali pod względem nijak będzie się miało do faktycznego stanu technicznego, więc downgrade graficzny i osiągnięcie 1080p i 60 fps aby nie muliło będzie bardziej prawdopodobne

Opublikowano

Emagon to bedzie kolejan gra ktora Sony skasuje po 3 latach?

To kiedy premiera?

Opublikowano

Ten projekt nie jest skasowany, tylko zawieszony ;) Ale zostanie przywrócony w swoim czasie. To nie jest Last Guardian, gdzie Sony mydli oczy od lat, że gra w produkcji, a dawno już wysłali ekipę na przymusowe wczasy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cały Xbox jeszcze jakimś cudem nie jest skasowany tylko zawieszony.

Opublikowano

To nie jest Last Guardian, gdzie Sony mydli oczy od lat, że gra w produkcji, a dawno już wysłali ekipę na przymusowe wczasy.

To info od twojego insajdera? Mam nadzieję, ze tak.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.