Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kotlet, ale mogłeś chociaż nie przeczyć sobie w tym samym poście

Kupowanie 1000 gier, wynikające z jazdy na łapanie promocji, i nie granie w żadną  ≠ kupowanie i zaliczanie gier z opóźnieniem. Także, nie.

I wiem, że to CW, ale tak serio, to ryra mnie, czy ktoś na forum uważa, że coś POWINNO się ograc w pierwszej czy drugiej kolejności, i w ogóle co powinno się robić w dziedzinie rozrywki, jaką jest granie w gierki.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To nie jest Last Guardian, gdzie Sony mydli oczy od lat, że gra w produkcji, a dawno już wysłali ekipę na przymusowe wczasy.

To info od twojego insajdera? Mam nadzieję, ze tak.

Nie od insajdera, tylko szanse na premierę tej gry można porównać do tego, że jutro kupisz Xone.

Opublikowano

Przypomnijmy megatony XOne, którymi większość botów podniecała się od E3 2013 :

-  Ryse, Dead Rising 3 i Titanfall : wiadomo, nie dość że crapy na 7 to na dodatek nie exy

-  Killer Instinct : płatna wersja demo

-  Forza Horizon 2 : udany międzygeneracyjny tytuł na 8

-  Sunset Overdrive :  niezła gierka arcade w kolorowym klimacie, ot tak na 8, na pewno nie dla każdego

-  kolekcja Halo : odgrzany kotlet, z leżącym -naście dni trybem online

-  Halo 5 : dobrze, jak w ogóle wyjdzie w 2015, ciąg dalszy tasiemca, który stoi tylko szczelaniem online

-  Quantum Break : samograj, Uncharted z manipulacją czasu, od płodnych twórców GOTG Alan Wake xd

-  gra studia Black Tusk : ? xd

-  nowy Tomb Rider : czasowy ex, następca klona Uncharted (którym boty tak się brzydzą) w znanym uniwersum,

-  LocoCycle

Czyli dwa niezłe tytuły. Props. Gorsze multiplatformy, gorszy dashboard, odrzucająca społeczność graczy, Kinect, którego pierwsza partia klientów miała wciśniętego na siłę jako element fundamentalny dla konsoli, ostatecznie nie zapewniający jak na dziś dzień żadnych sensownych, poza obsługą menu, funkcji, szczególnie dla graczy HC (a na FPE sami tacy), konsole wydzielające śluz i niepokojące odgłosy, brak trawy w reedycjach gier z past genów, śmieszna rozdzielczość w grach :  to już tylko takie smaczki.

Opublikowano

Co tu si wyprawia?? Zostawcie w spokoju xboty, bo to już smutne się robi jak po nich tak jedziecie od początku tej generacji :(. Są gorsi, wiedzą o tym ale ciężko się do tego przyznać, musicie to zrozumieć. Wiem że w sobotę pojedziecie po nich znów i to tak, że spora ich część może tutaj już więcej nic nie napisać ale naprawdę zlitujcie się nad nimi, oni mają upośledzone konsole, więc trochę wyrozumiałości!

To konto to chyba fake?

Jak nie fake to moze ktoś odkupi łoniaka co? Bo nowej DD to nie odpuszcze,zniże sie do poziomu plebsu i zostane klapkiem ale Dogme ogram na premiere.

Opublikowano

Ten projekt nie jest skasowany, tylko zawieszony ;) Ale zostanie przywrócony w swoim czasie. To nie jest Last Guardian, gdzie Sony mydli oczy od lat, że gra w produkcji, a dawno już wysłali ekipę na przymusowe wczasy.

Zawieszony projekt xD Maciomaniak, jakie pranie mózgu ci zrobili w tym redmoncie, powiedz mi.

Opublikowano

A co mają mówić? :reggie:

Opublikowano

płatna wersja demo

zbyt dużo beki nie wyczymie :obama:

przy Tekken 5 Dark Resurrection HD aka najlepszy Tekken ever to jest płatne demo. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Premiera Last Guardian będzie fantastycznym zakończeniem pięknego życia PS5 albo PS6,w końcu prace trwaja i mogą sie poślizgnąć z premiera o jedną generacje czy dwie. 

Opublikowano

Premiera blocbustera na 9+ w którym się nie strzela, ani nie jeździ będzie największym mindfuckiem Microsoftu IX generacji. 

Opublikowano

Ten projekt nie jest skasowany, tylko zawieszony ;) Ale zostanie przywrócony w swoim czasie. To nie jest Last Guardian, gdzie Sony mydli oczy od lat, że gra w produkcji, a dawno już wysłali ekipę na przymusowe wczasy.

Zawieszony projekt xD Maciomaniak, jakie pranie mózgu ci zrobili w tym redmoncie, powiedz mi.

Bo? Wiesz lepiej, bo na gafie tak napisali? ;)

Opublikowano

1. Demon's Souls 10-

ZA CO MINUS KUWYSYNU??!!1

Za tę kamerę o której pisałeś że ci momentami przeszkadzała przy lockowaniu? Czy po prostu pełną dziesiątkę dajesz wyłącznie tytułom epokowym?

Opublikowano

Ten trailer to przecież tech demo, co potwierdził twój król Spencer. A Ty mi o zawieszonym projekcie, który kiedyś wróci pleciesz xD

Opublikowano

płatna wersja demo, Titanfall i DR3 crap, Horizon 2 międzygeneracyjny tytuł, gra na 8 nie dla każdego

zbyt dużo beki nie wyczymie :obama:

Killer instinct platne demo z 9 fighterami za 50zl.

Guilty gear xrd z 16fighterami za 200zl dealbreaker.

Kinect slaby.

Fantasia na kinecta srednia ocen z gamerankings lepsza niz najlepszy eks na ps4(infamous 3)

Standard u klapow, lepiej nie miec niz miec.

Opublikowano

mi też cieżko uwierzyć, że po 5 latach prace mogłyby jeszcze trwać

ale po co mieli by pisać, że gra dalej jest w produkcji, lepiej by było w ogóle nic nie pisać niech ludzie zapomną, tak na zdrowy rozum

ten las w Emagon masakruje graficznie, ciężko przyjąć do głowy inną informacje niż render :)

Opublikowano

Ten trailer to przecież tech demo, co potwierdził twój król Spencer. A Ty mi o zawieszonym projekcie, który kiedyś wróci pleciesz xD

Jak Ty nic nie rozumiesz :P

Ten trailer nie ma wiele wspólnego z tym projektem, ale Black Tusk nie pracuje tylko nad Gearsami.

Opublikowano

Jak Ty nic nie rozumiesz :P

Ten trailer nie ma wiele wspólnego z tym projektem, ale Black Tusk nie pracuje tylko nad Gearsami.

Twoje słowa na cytat posta z filmikiem: "ten projekt nie jest skasowany".

Każda logicznie myśląca osoba, doszłaby do wniosku, że mówisz o tym filmiku. Sąd też by doszedł.

Opublikowano

ciekawe jak boty beda swietowac 20rocznice xboxa....konsoli, ktora juz teraz nawet nie chca wlodarze microsoftu

big.jpg?1330026377

Opublikowano

1. Demon's Souls 10-

Za tę kamerę o której pisałeś że ci momentami przeszkadzała przy lockowaniu? Czy po prostu pełną dziesiątkę dajesz wyłącznie tytułom epokowym?

DeS jest dla mnie tytułem epokowym za:

- pokazanie że w grach rpg skill i manual mogą być ważniejsze od statystyk i żmudnego farmienia mobków

- wyznaczenie nowego kierunku w branży w postaci klonów (Lords of Fallen, Dragon's Dogma)

- nacisk na bloki, parry, opóźnienia, wskaźnik staminy przybliżający grę bardziej do bijatyki niż gry rpg

A minus jest za spadki framerate (na szczęście nie takie znowu wielkie), spadanie z krawędzi podczas schodzenia w bok przy zalockowanym przeciwniku i okropny dubbing większości npc. 

Gry na pełne 10 napisałem w Top 25 gier wszystkich generacji. Niekoniecznie były jednak "epokowe". 

Opublikowano

ciekawe jak boty beda swietowac 20rocznice xboxa....konsoli, ktora juz teraz nawet nie chca wlodarze microsoftu

Do tego czasu jeszcze 7 lat a że w między czasie 25 lecie PlayStation to kto by sobie tym głowę zaprzątał jak boty będą świętować 20 lecie jakiegoś tam Xboxa ;)

Opublikowano

A minus jest za spadki framerate (na szczęście nie takie znowu wielkie), spadanie z krawędzi podczas schodzenia w bok przy zalockowanym przeciwniku i okropny dubbing większości npc. 

Nie rozumiem tych zarzutów, ja w ogóle nie miałem problemów z tym spadaniem, a co do voice actingu to cóż... IMO był świetny. Maiden in black, patches, biorr, ostrava, ten przestraszony młody teista, wiedźma, każda z postaci miała charakterystyczny i klimatyczny głos.

Opublikowano

1. Demon's Souls 10-

Dycha jest dla Dark Souls, bardzo udana kontynuacja, swietne rozwiniecie serii.

Opublikowano

- wyznaczenie nowego kierunku w branży w postaci klonów (Lords of Fallen, Dragon's Dogma)

Nie widzę podobieństwa pomiędzy DD, a serią Souls.

Opublikowano

@XM.

Przynależność do action rpg i zachodnie realia (średniowiecze) w japońskiej grze - to wynik wpływu pierwszych Soulsów, ale okay,  termin "klon" jest trochę krzywdzący. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.