Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja chyba jestem skazony przez solidne jrpgi, ale rpgi w ktorych ekipa jest bezbarwna mnie strasznie mecza.

w DQ IX na dsie robilo sie samemu druzyne i strasznie sie meczylem, zeby dobrnac do konca z tymi niemymi charami.

To samo bylo w dogmie, jakies lalki bez charakteru z randomowymi tekstami, robiłem 2 podejscia i nie moglem sie zmusic zeby w to grac.

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie rozumiem tych zarzutów, ja w ogóle nie miałem problemów z tym spadaniem, a co do voice actingu to cóż... IMO był świetny. Maiden in black, patches, biorr, ostrava, ten przestraszony młody teista, wiedźma, każda z postaci miała charakterystyczny i klimatyczny głos.

Maiden in black, patches i ten stary mistrz magii byli okay (maiden w sumie najlepsza), ale Ostrava wołający ni zgruchu ni z pietruchy "Ojczeeee!!" , czy zapadanie w solidne chrapania Biorra w ułamek po skończeniu zdania były koszmarne, także Yuria była taka se. Generalnie motywy w postaci MA, wątku Yurii, czy muzyka sprawiały że człowiek żałował że fabuła jest taka szczątkowa. 

https://www.youtube.com/watch?v=91dKH-7QkFs

ścisłe podium najlepszych kompozycji VII generacji.  :fsg:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Widzę ze temat sprowadza sie do tego czy lepiej być ruchanym przez małego japońskiego czy monstrualnego amerykańskiego kutasa xD Tymczasem pcmasterrace gości u mnie juz 2 miesiąc i przejrzałem na oczy. Steam, Windows 8.1, geforce experience a niedługo 4k po prostu czuje sie jakbym odkrył gry na nowo. Pozdrawiam wasze 720p xD

Opublikowano

fabuła jest taka szczątkowa. 

Boże kochany, ile razy jeszcze będę wklejał poniższe? Było mówione miliony razy że fabuła w serii jest taka a nie inna, bo Miyazaki jako dzieciak fascynował się zachodnim fantasy, ale słabo znał angielski i sam musiał łączyć niektóre fakty w całość, dlatego własnie przeniósł to do swoje gry.

http://db.gamefaqs.com/console/ps3/file/demons_souls_story.txt

Zajrzyj w tego linka, bo jest tam masa ciekawego contentu dla fanów, koleś po prostu połączy wszystkie opisy przedmiotów, dialogi z własnymi domysłami na podstawie designu przeciwników i leveli. Ten tekst to zdaje się jeden z najciekawszych fanowskich tworów o grach video.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

8D0Xthn.png

The Last Guardian - zagadka rozwiązana

Opublikowano

Widzę ze temat sprowadza sie do tego czy lepiej być ruchanym przez małego japońskiego czy monstrualnego amerykańskiego kutasa xD Tymczasem pcmasterrace gości u mnie juz 2 miesiąc i przejrzałem na oczy. Steam, Windows 8.1, geforce experience a niedługo 4k po prostu czuje sie jakbym odkrył gry na nowo. Pozdrawiam wasze 720p xD

Nie wiem czy 4k na kolejny upgrade kompa jest powodem do zadowolenia :/

Opublikowano

@mate5

ale ja nigdzie nie wrzucam nawet tego do minusów, mówię tylko że szkoda że wygląda to tak a nie inaczej. 

Opublikowano

:newell: Witam na wolności  :master:

Opublikowano

@niktcienielubi :s159:

Voice acting w DS jest super, ma niesamowity klimat, serio, aż stałem i specjalnie słuchałem dialogów.

No i te heheszki w wykonaniu NPC. :usmiech:

Opublikowano

Nie wiem czy 4k na kolejny upgrade kompa jest powodem do zadowolenia :/

4k z 30 fps czyli tyle ile wam wystarcza można mieć na jednym 970 na medium a wyglada to jak gra na ps5 zapewne.

Opublikowano

Kolejny nawiedzony blacharz, który myśli, że odpalając gry na medium (gdzie konsole to high/ultra) w 4K na 27-calowym monitorze będzie panem życia? :facepalmz:

Opublikowano

2020? Chyba 2220. :newell:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oczywiscie monitory 4k macie czy gracie na lg 1080p za 350zl?

Opublikowano

Niech lepiej powiedzą ile na upgrejd sprzętu wyiebali.

Opublikowano

Niech lepiej powiedzą ile na upgrejd sprzętu wyiebali.

No i niech przedstawi zarobki. Pewnie jeszcze wyjdzie że ukradł albo z pajretbeja ściągnął.

Przecież kupując taki sprzęt nie dość, że mamy styczność z bardzo dobrze wykonanym luksusowym towarem zapewniającym komfort gry to jeszcze wzbudzamy ból tyłka konsolorobaków w CW zaglądających innym do portfela. Warte tej ceny w 100%

Opublikowano

No tylko, że na Pc nie ma takich gier jak RDR, na GTA V trzeba było czekać 1,5 roku, o takich grach jak TLOU nie wspomnę. Za to pełno gówna f2p i innych szrotów. Jedyny plus to nietuzinkowe pomysły z early access, które normalnie nie zostałyby wydane.

Opublikowano

No tylko, że na Pc nie ma takich gier jak RDR, na GTA V trzeba było czekać 1,5 roku, o takich grach jak TLOU nie wspomnę. Za to pełno gówna f2p i innych szrotów. Jedyny plus to nietuzinkowe pomysły z early access, które normalnie nie zostałyby wydane.

3 grudnia rusza early access symulatora chleba. Szach mat konsolomaniaki

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Gra będzie też na xboksie!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ciekawe jak boty beda swietowac 20rocznice xboxa....

giphy.gifgiphy.gif

gatsby.gif?resize=640%2C272

NA BOGATO (w sumie takie świętowanie Zielonej Szlachty jest co roku za najlepszą konsole i gry) w końcu to będą już czasu kiedy $ony nie będzie istniało albo będą produkować już tylko szczoteczki do zębów.

Na plejsztejszon eksperjensss:

festa_nerd.gif

blogging.gif?resize=500%2C281

Opublikowano

giphy.gifgiphy.gif

gatsby.gif?resize=640%2C272

NA BOGATO (w sumie takie świętowanie Zielonej Szlachty jest co roku za najlepszą konsole i gry) w końcu to będą już czasu kiedy $ony nie będzie istniało albo będą produkować już tylko szczoteczki do zębów.

Na plejsztejszon eksperjensss:

festa_nerd.gif

blogging.gif?resize=500%2C281

Czyli boty będą oglądać gówniany film w rytmie hitów eski podczas gdy klapeczki zanurzą się w nostalgiczną podróż oglądając ponadczasowe hity internetu.

W sumie to idealne porównanie,bo klapy w przeciwieństwie do botów mają co wpominać w dzień rocznicy marki. Botom pozostaje nostalgiczny smród "muśniętego" Rodem xboxa.

Opublikowano

Tjaa, juz na e3 Sony mialo wszystkich zmiesc, a jedyne co zmiotlo to nadzieje graczy, ze wkrotce wyjda na ps4 jakies dobre gry.

Opublikowano

Czyli boty będą oglądać gówniany film w rytmie hitów eski podczas gdy klapeczki zanurzą się w nostalgiczną podróż oglądając ponadczasowe hity internetu.

W sumie to idealne porównanie,bo klapy w przeciwieństwie do botów mają co wpominać w dzień rocznicy marki. Botom pozostaje nostalgiczny smród "muśniętego" Rodem xboxa.

dokładnie, sonybociarni zostały już tylko wspomnienia czasów psx i ps2, paru fajnych gierek na ps3. W czasach szrota ps4 bez gier to łezka w oku się kręci.

Zieloni Rycerze żyją teraźniejszością i wspaniałą przyszłością pod panowaniem Króla Spencera, sonybociarnia leży w rynsztoku pobita i okradziona przez Kazia Hirai.

:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.