Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie byłem na piwku z kumplem, który pracuje w media expercie. Żaden z niego gracz, ale jakoś temat wkroczył na gry i wspomniał, że na premierę xbona w Polsce dostali 15 sztuk konsol, po dwóch miesiącach odesłali... wszystkie.

WSZYSTKIE XDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak, Microsoft jeszcze mu chcial zaplacic, zeby wzial (pipi) rozmazane 600p do domu, a on odmowil. ziew. Wklej jeszcze liste gierek na ps4 i dzien kompletny.

Opublikowano

Nie wiem co ty do mnie piszesz, dostali 15 sztuk do sklepu, na sprzedaż, po dwóch miesiącach wszystko odesłali. Rozumiesz? Odstaw ten rozpuszczalnik.

Opublikowano

Xbox w Polsce sie sprzeda jak go złamią, suteq pierwszy kupi.

Opublikowano

I w co bym na nim grał? W halo? :niedobrze:

Ale swoją drogą dalej Cie trzyma ból dupy, a Guantanamo czuwa. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

kurde nie wiem czy smieje sie do rozpuku bo naprawde w ostatnich dniach zrobilo sie zabawnie, czy mam juz tak sprany mozg przez ten temat, że prog oczekiwan opadl tak nisko

Opublikowano

Trzeba przyznać, że boty ostatnio strasznie podupadły z podjazdami. Rzucają tak suchymi tekstami, że aż bierze człowieka zażenowanie z poziomu jaki prezentują i jeszcze piszą coś o jakiś masakracji. Najlepszy dowód ich obecnego poziomu guwna i szamba, to plusowanie postów Daddiego, gdzie w czasach, gdy Mazzeo wrzucał bomby z jednym rdzeniem czy ramem, to oni wówczas starali się przemilczeć posty Daddiego i w ogóle nie przyznawali się do niego (co w pełni rozumiem).

Dostosowują się do poziomu podkonsoli900p.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Właśnie byłem na piwku z kumplem, który pracuje w media expercie. Żaden z niego gracz, ale jakoś temat wkroczył na gry i wspomniał, że na premierę xbona w Polsce dostali 15 sztuk konsol, po dwóch miesiącach odesłali... wszystkie.

WSZYSTKIE XDDDDDDDDDDDDDD

Jak ostatnio byłem w MM to spotkałem promotorkę MS-u. Powiedziała mi że gry na Xboxie chodzą w wyższej rozdziałce niż na PS4. A i żeby zagrać w Just Dance musiałem być zalogowany do sieci. Brawo MS. No ale przynajmniej pomacałem sobie pada, fajniutki :>

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

promotorke trzeba bylo macac a nie pada

co te konsolomaniaki to ja nawet nie

Opublikowano

Kolejny nawiedzony blacharz, który myśli, że odpalając gry na medium (gdzie konsole to high/ultra) w 4K na 27-calowym monitorze będzie panem życia? :facepalmz:

Komputer podłącze do 50 calowego 4k i rozłożę sie z padem od xone na moim skórzanym fotelu po czym wypale swe gałki oczne. Wydałem na kartę 2k ale zwróci mi sie na grach po 2 dolary a w 1080p to będę grał jeszcze w 2050 zanim będę musiał coś upgadeowac xD oj pyszny ból dupki a jak będę chciał przejść last guardiana (jak wyjdzie xD) to kupie sobie ps4 i sprzedam na drugi dzień po przez rok wyjdą pewnie 3 Exy warte uwagi a potem będzie za 800 zl

Opublikowano

jakby jeszcze od pada była ładniejsza

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

jakby jeszcze od pada była ładniejsza

giphy.gif

Opublikowano

mazeo wtóruje żeby nie ruchac

dlaczego nie jestem zdziwiony

Opublikowano

I znów wychodzi, że entuzjaści Xboxa One to gentlemani szanujący kobiety, a sonyslejwy to niewyżyte typy, którzy najchętniej napastowali by przypadkowych ludzi. :reggie:

Opublikowano

przynajmniej jesteśmy pewni swojej seksualności!  :taknieco:

Opublikowano

przez pierwsze kilka sekund moze by to i bylo napastowanie, ale potem wiadomo ze sama pakowalaby sie na analoga :kaz:

Opublikowano

no trochę się ostatnio pozmieniało. dziś np. Iras nie dostałby raczej bana za tę pietruszkę, czy tam selera.

dobrze że prawo nie działa wstecz.  :obama: 

Opublikowano

i generalnie po chwilowym namyśle stwierdzam, że nie ma się co w sumie tym nieruchającym xbotom co dziwic

no, bo Panowie Baronowie, patrzac na to jak wujek Bill tłoczy im w dup.sztala dzień w dzień od 2006r to sie juź ci samozwańczy zieloni pożal sie boże rycerze przyzwyczaili, a poza tym jak na rycerzy przystało mają pochwy, co z kolei drastycznie rzutuje na ich żałosne jak bebechy xbona poziomy androgenów, co z kolei skutkuje w postawy prezentowane przez mazeło, mysze czy majta5

nie macają, nie ruchają, nie grają - całe życie opcja przegryw

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ciężkie moje życie blacharza w CW, wszystkie obozy po mnie jadą. ://

Opublikowano

no dobra, jest jedna rzecz ktora majt napewno robi czesto

instalacja sterowników :kaz:

Opublikowano

Przypomnijmy megatony XOne, którymi większość botów podniecała się od E3 2013 :

-  Ryse, Dead Rising 3 i Titanfall : wiadomo, nie dość że crapy na 7 to na dodatek nie exy

-  Killer Instinct : płatna wersja demo

-  Forza Horizon 2 : udany międzygeneracyjny tytuł na 8

-  Sunset Overdrive :  niezła gierka arcade w kolorowym klimacie, ot tak na 8, na pewno nie dla każdego

-  kolekcja Halo : odgrzany kotlet, z leżącym -naście dni trybem online

-  Halo 5 : dobrze, jak w ogóle wyjdzie w 2015, ciąg dalszy tasiemca, który stoi tylko szczelaniem online

-  Quantum Break : samograj, Uncharted z manipulacją czasu, od płodnych twórców GOTG Alan Wake xd

-  gra studia Black Tusk : ? xd

-  nowy Tomb Rider : czasowy ex, następca klona Uncharted (którym boty tak się brzydzą) w znanym uniwersum,

-  LocoCycle

Czyli dwa niezłe tytuły. Props. Gorsze multiplatformy, gorszy dashboard, odrzucająca społeczność graczy, Kinect, którego pierwsza partia klientów miała wciśniętego na siłę jako element fundamentalny dla konsoli, ostatecznie nie zapewniający jak na dziś dzień żadnych sensownych, poza obsługą menu, funkcji, szczególnie dla graczy HC (a na FPE sami tacy), konsole wydzielające śluz i niepokojące odgłosy, brak trawy w reedycjach gier z past genów, śmieszna rozdzielczość w grach :  to już tylko takie smaczki.

Przypomnijmy megatony na PS4:

-Knack, Killzone SF: wiadomo, że crapy na 5-6

-DriveClub - nie dość, że płatna wersja demo to jeszcze gierka na 7

-LBP 3 - udany międzygeneracyjny tytuł na 8

-Infamous SS - niezła gierka w nijakim klimacie z pedałem w rurkach, ot tak na 8 niestety najgorsza część z cyklu

-The Last of Us - odgrzany kotlet z martwym multi i gorszymi cienami w trybie 60fps

-Uncharted 4 - dobrze jak w ogóle wyjdzie w 2015, ciąg dalszy tasiemca, który stoi tylko kapiszonami i press x to awesome

-The Last Guardian - ? xd

-The Order 1886: pif paf w fajnym klimacie, podróbka girsów bez żadnego trybu multi, trochę sony się spózniło

-1080p ale i tak nie w każdej grze

-Bloodborne - chętnie zakupię

Czyli jeden niezły tytuł. Props. Do tego dochodzi beznajdziejny serwis, konsole w których bez wd40 i nakładek na analogi nie podchodź, konsola jest głośna jak startujący samolot przy co ładniejszych grach, dramatyczny poziom psn, jakieś smieszne gierki z telefonów w cenie abonamentu online, ale to już tylko takie smaczki.

Opublikowano

-Bloodborne - chętnie zakupię

Haha Ty najpierw kup xbone, bo tyle już wazeliny wylałeś, że trochę obciach jak go do przyszłego roku nie dotkniesz nawet.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.