Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kupi, podlaczy do swojego telewizorka 23" hd ready 720p i zestaw xboniarza strugającego eksperta jak znalazł

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@10:50

Far Cry 4 na PS4 całkowicie wykastrowany z sun shaftów przy pomocy patcha, a ponieważ nie wiadomo komu za to dziękować - m$ (parity) czy nvidii (Far Cry 4 - NVIDIA Trailer), proponuję po równo ukarać botów i blacharzy :shotgun:

Opublikowano

kupi, podlaczy do swojego telewizorka 23" hd ready 720p i zestaw xboniarza strugającego eksperta jak znalazł

ale po co mi opisujesz co zawiera twój pokój?

Opublikowano

@10:50

Far Cry 4 na PS4 całkowicie wykastrowany z sun shaftów przy pomocy patcha, a ponieważ nie wiadomo komu za to dziękować - m$ (parity) czy nvidii (Far Cry 4 - NVIDIA Trailer), proponuję po równo ukarać botów i blacharzy :shotgun:

Jak nic wina iluminati. Wez odstaw ten koks.

Opublikowano

ale po co mi opisujesz co zawiera twój pokój?

tak to sie w gimnazjum teraz ciśniemy, masz wiecej latek więc spodziewałem sie lepszego pojazdu, ah te xboty :reggie:

Opublikowano

Tak, Microsoft jeszcze mu chcial zaplacic, zeby wzial (pipi) rozmazane 600p do domu, a on odmowil. ziew. Wklej jeszcze liste gierek na ps4 i dzien kompletny.

Przydałby się jeszcze GIF (ewentualnie siedem) z gierki, której później nawet nie tknie.

Opublikowano

A co jest w weekend?

Koniec z chorobą

:shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Xbox live nie działa :D ciekawe czy tak jak jakis czas temu uporają sie z tym w kilka godzin. Ahhh, ta niezawodna usługa sieciowa MSu. Trzeba płacić za jakość :D

Opublikowano

microsoft juz zwija interes, myslalem ze dopiero po weekendzie ale ci juz wola nie czekac :kaz:

Opublikowano

A co jest w weekend?

Koniec z chorobą

haluny z niedożywienia to nie choroba

a gify i twitty syte nie są i na długo nie wystarczą  :reggie:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Po postach botow widac ze juz nerwy nie wytrzymuja :/

Opublikowano

Jak nic wina iluminati. Wez odstaw ten koks.

Nie wiem co ty ćpasz, ale jak dla wycinania efektów graficznych z wersji na PS4 masz ciekawsze uzasadnienie niż marketing konkurencyjnych platform, to chętnie posłucham.

Opublikowano

http://support.xbox.com/en-GB/xbox-live-status

Xbox Live Status

Services
  • active_icon.pngXbox Live Core Servicesup and running
    Xbox Live Core Servicesup and running
  • active_icon.pngPurchase and Content Usageup and running
    Purchase and Content Usageup and running
  • active_icon.pngWebsiteup and running
    Websiteup and running
  • active_icon.pngTV, Music and Videoup and running
    TV, Music and Videoup and running
  • active_icon.pngSocial and Gamingup and running

Pamietaj klapku ze XBOX LIVE to nie jest smieszne PSN ktore by lezalo i kwiczalo z bolu tydzien 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A co jest w weekend?

Koniec z chorobą

haluny z niedożywienia to nie choroba

Stary, powiedz to bluberowi
Opublikowano

http://support.xbox.com/en-GB/xbox-live-status

Xbox Live Status

Services

• active_icon.pngXbox Live Core Servicesup and running

Xbox Live Core Servicesup and running

• active_icon.pngPurchase and Content Usageup and running

Purchase and Content Usageup and running

• active_icon.pngWebsiteup and running

Websiteup and running

• active_icon.pngTV, Music and Videoup and running

TV, Music and Videoup and running

• active_icon.pngSocial and Gamingup and running

Pamietaj klapku ze XBOX LIVE to nie jest smieszne PSN ktore by lezalo i kwiczalo z bolu tydzien

<Ficus mode on>

29olxnc.jpg

ZNOWU GASZE TWOJ MARNY POST TY MARNY BOTKU :banderas::shotgun::shotgun::shotgun::shotgun::shotgun::shotgun::shotgun::shotgun::daddy::daddy::daddy::daddy::daddy::daddy:

<Ficus mode off>

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Serio wycieli jakiś efekt w patchu? Widać parytety i równouprawnienie działa ostro, na szczęście są eksy, które pokażą jakie guwno obsrane te multiplatformy.

Opublikowano

Serio, serio. Dokładnie od 11:10 jest ten efekt pokazany na niespatchowanej wersji gry.

Opublikowano

Serio, serio. Dokładnie od 11:10 jest ten efekt pokazany na niespatchowanej wersji gry.

Ja (pipi)e, jaki ten microsoft to rak, niech ginie jak najszybciej.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jaki ten swiat bylby lepszy i wolny od chorob jakby te jankesy przestaly wydawac te magnetowidy dla biedy!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Tym razem to chyba nvidia, bo oni się tym efektem chwalą na własnym trailerze.

@2:00

Tak czy inaczej rak ma kolor zielony.

Opublikowano

Chwala sie tez innymi cudami jak futerko a tez na ps4 te ficzery sa, bynajmniej jak wczoraj grałem to były XD

Opublikowano

na szczescie exy od sony pokazuja co to technikalia - a na xszrocie co? dalej exy w klatkujacych 890p i jedynym porzadnie technicznym tytulem middlegen horizon2?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.