Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chwala sie tez innymi cudami jak futerko a tez na ps4 te ficzery sa, bynajmniej jak wczoraj grałem to były XD

bynajmniej, przynajmniej jeden ch,uj xD

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapki nie grzesza gramatyka. Na kilku ostatnich stronach zaczynajac od poUznien pojawiaja sie jak trawa w GTA w ich postach, w nieskonczonych ilosciach bledy wszelakich rodzajow. No ale przynajmniej (pan expert niech sie przyjrzy blizej) moze znowu blysnac. Oczywiscie klapki nie wiedza ze przegladarka na lordowskim piecyku ma korekte, tylko tluka te posty jak najszybciej, krzywiac palce na padzie od ps3, wystraszeni kolejna sonowska blazenada ktora juz lada dzien.

Opublikowano

ten xbone to kula u nogi całego gamingu, niech fpisdu zaorają ta konsole :shotgun: :shotgun: :shotgun::daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

Zastanówmy sie wiec czy lepiej być chamem ze wsi czy niepoprawnie gramatycznym baronem gamingu.

Opublikowano

PS4 jest po prostu za slabe na shafty, zadne parity.

handle-the-truth.gif

Teraz klapy przez cala generacje zamiast przyznac sie ze kupili guwno bez exow i jedyna ich rozrywka to reklamy, beda sobie wszystko usprawiedliwiac slowem "parity" :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

@Exact

Chyba gramatycznym baranem a nie baronem :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kolego z zielonej wyspy (czy to nie ironia swoja droga?) niepoprawnie gramatyczny baron gejmingu, to twor ocierajacy sie o oksymoron. Tak sie nie da :(

Opublikowano

Kolego z zielonej wyspy (czy to nie ironia swoja droga?) niepoprawnie gramatyczny baron gejmingu, to twor ocierajacy sie o oksymoron. Tak sie nie da :(

Jak mój zielony przyjacielu mozesz mowić o ironii będąc w zielonym obozie.

&Bansai

Juz dawno zostało ustalone ze gier na PS4 jest wiecej, zdecydowanie większa cześć działa tez lepiej na PS4, jak wiec można komus zarzucać brak gier siedząc w obozie z mniejsza ich ilością, czy to aby nie definicja podwójnych standardów ?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

PS4 jest po prostu za slabe na shafty, zadne parity.

Przecież było, ale wycieli.

Opublikowano

ciekawe jaki sens w swiecie klapkow ma obcinanie efektow graficznych PO wszelkich porownaniach DF i innych filmach z comparisonem grafy - którymi janusze się kierują przy kupnie gry / konsoli

Opublikowano

Zielony oboz wspieram od zawsze, ale moj kolor jest kolorem zlotym, bo z takich kielichow ja i garstka wybrancow popijamy sobie ucztujac przy stole Lorda Gabena :newell:

Opublikowano

"Nigdy nie gralem w gre wideo" - czyli nie wiem, nie znam sie, ale sie wypowiem. Miliony dobrych "chrzescijan" w US oglada cos takiego i traktuja typa jako wyrocznie, wezcie to w perspektywe xD

Tutaj rodzyn tego pana sprzed kilku dni

1187122.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zielony oboz wspieram od zawsze, ale moj kolor jest kolorem zlotym, bo z takich kielichow ja i garstka wybrancow popijamy sobie ucztujac przy stole Lorda Gabena :newell:
Mi sie wydaje ze nie tyle z kolorem kielicha Ci sie kojarzy PC Gaming co z kolorem miedzianych radiatorów na grafice, wymieniając ja co rok lub dwa to tez bym przed oczyma miał złoty kolor.
Opublikowano

Ewentualnie kolor złoty może się też pokazywać przed oczami od ilości pieniędzy - złotówek potrzebnych, by nadążyć paskudną blachą za ciągle rozwijającym się rynkiem i wydawanymi co 3 dni nowymi bebechami.

Opublikowano

W ogóle jak można grać na komputerze....? Ani to wygodne, ani to rozlużniające. Do tego śmierdzi na kilometr pie.rdoleniem się ze sprzętem, systemem, peryferiami, updatowaniem, instalowaniem.

A gdy już to wszystko przebrniemy zostaje tylko skulić się na krześle i gapić w 15 cali LG niczym gimbaza na informatyce grająca w 'małysza', gdy nauczyciel nie patrzył. Taki jest mój obraz grania na komputerze. Trąci januszowym dzieckiem neostrady.

Opublikowano

nie bez kozery ma podpis prawie jak mendrek

Opublikowano

Patrzcie klaperscy bracia czego nas pozbawiła brudna forsa zielonych :shotgun:

Opublikowano

no po prostu nie wierze co czytam dziś z Far Cryem znowu to zrobili, który to już tytuł?

pociesza mnie to, że gra nie jest jakaś za(pipi)ista

Bansai - swoją droga czy Ty wszystkich multiplatform nie kupujesz na PS4 ?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

no po prostu nie wierze co czytam dziś z Far Cryem znowu to zrobili, który to już tytuł?

Biorąc pod uwagę, że w dobrze działającej grze wycięto efekty graficzne już po premierze? Chyba pierwszy.

Opublikowano

chodzi mi o obcinanie jakości PS4 do poziomu Xbox

to nie jest pierwszy tytuł

Opublikowano

chodzi mi o obcinanie jakości PS4 do poziomu Xbox

to nie jest pierwszy tytuł

xD

Opublikowano

W ogóle jak można grać na komputerze....? Ani to wygodne, ani to rozlużniające. Do tego śmierdzi na kilometr pie.rdoleniem się ze sprzętem, systemem, peryferiami, updatowaniem, instalowaniem.

A gdy już to wszystko przebrniemy zostaje tylko skulić się na krześle i gapić w 15 cali LG niczym gimbaza na informatyce grająca w 'małysza', gdy nauczyciel nie patrzył. Taki jest mój obraz grania na komputerze. Trąci januszowym dzieckiem neostrady./cw mode off

/cw mode off

Myslalem podobnie. Nie wiem o co z ta wygoda chodzi, kompa mam podpietgo do monitora 27 i tv 40 gdy chce cos obejrzec albo w fifke z kumplem pociorac. Nie siedze na jakimis taborecie tylko na wersaleczce wtedy. Apdejty i inny szit jest tez na konsolach wiec nie wiem o co chodzi. Wyskakuje komunikat ze jest to i tamto, klikam yes i tyle. Zadnego srania sie ze sprzetem. Sam zlozylem kompa pierwszy raz w zyciu i zajelo mi to raptem niecale 2 godziny i do tego wiele sie dowiedzialem przyokazyjnie. Ogolnie to granie na pc to sielanka i brak kilku gier z konsoli nie przeszkadza. Szczegolnie jesli kocha sie FMa czy Civke a strzelanie na padzie nie bawi tak mocno jak na myszce. Podsumowowujac, wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko dla kazdego.

Opublikowano

ciekawe co na to odpowie ubi - znowu beda sciemniac ze to bug ktory sprobuja wyeliminowac

czemu te zielone magnetowidy nie moga sie u wszystkich botow spalic w jednej chwili - swiat bylby lepszy, weselszy,  normalny

Opublikowano

A gdy już to wszystko przebrniemy zostaje tylko skulić się na krześle i gapić w 15 cali LG niczym gimbaza na informatyce grająca w 'małysza', gdy nauczyciel nie patrzył. Taki jest mój obraz grania na komputerze. Trąci januszowym dzieckiem neostrady./cw mode off

/cw mode off

Myslalem podobnie. Nie wiem o co z ta wygoda chodzi, kompa mam podpietgo do monitora 27 i tv 40 gdy chce cos obejrzec albo w fifke z kumplem pociorac. Nie siedze na jakimis taborecie tylko na wersaleczce wtedy. Apdejty i inny szit jest tez na konsolach wiec nie wiem o co chodzi. Wyskakuje komunikat ze jest to i tamto, klikam yes i tyle. Zadnego srania sie ze sprzetem. Sam zlozylem kompa pierwszy raz w zyciu i zajelo mi to raptem niecale 2 godziny i do tego wiele sie dowiedzialem przyokazyjnie. Ogolnie to granie na pc to sielanka i brak kilku gier z konsoli nie przeszkadza. Szczegolnie jesli kocha sie FMa czy Civke a strzelanie na padzie nie bawi tak mocno jak na myszce. Podsumowowujac, wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko dla kazdego.

Loko z nimi nie przegadasz, dla nich komputery to czarna magia, ale jak na ps3 trzeba przebudowywyać bazę danych czy czyścić cache albo jailbreakować psp żeby odpalać custom firmeware to każdy wie OCB xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.