Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, ze ps2 ciagnela graficzne tak bardzo w dol reszte platform, strach pomyslec jakby wygladaly teraz gry, gdyby ps2 nie bylo najslabsze :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak grasz na sofie myszką?

jaka myszka? wszystko obsługuje podłączonym padem, po painta i pulpit do gierek i przeglądania neta :Coolface:

Opublikowano

Przecież napisał, że do TV 40' i sofę używa jak gra w gierki na padzie.

Opublikowano

Jak grasz na sofie myszka

Waldus serio pytasz? Bo domyslam sie ze to ma wypunktowac moja domniemana wygode tak?

Wiec teraz w naszych czasach mamy po pierwsze bezprzewodowe kontrolery, myszki i klawiatury. Mam dwa pady do łoniaka i ich uzywam gdy gram w jakies luzne gierki. Gdy chce jednak pograc np w bfa to i tak wole usiasc przy monitorze bo zwyczajnie tak mi wtedy wygodniej. Mam podpietego razera nostromo i deadthaddera ktore maja dosc dlugie przewody, wiec gdybym nawet zechcial na wersaleczke usciasc to zaden problem. Serio, nie tworzcie problemow gdzie ich nie ma.

Edit Bluber juz ci napisal sam jak to wyglada

Loko z nimi nie przegadasz, dla nich komputery to czarna magia, ale jak na ps3 trzeba przebudowywyać bazę danych czy czyścić cache albo jailbreakować psp żeby odpalać custom firmeware to każdy wie OCB xD

No cos w tym jest, ale co zrobisz? Nic nie zrobisz :)

jaka myszka? wszystko obsługuje podłączonym padem, po painta i pulpit do gierek i przeglądania neta

Dokladnie, nawet logo spartakusa tak wystrugalem. Waldek oddaj logo ;> albo przepros pana!

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

A czy w PCtowej wersji WD tez nie zablolowali jakis efektow paczem zeby gra nie wygladala lepiej niz na konsolach?

Ubi to nie jest nawet rak branzy, to jest istna branzowa dziffka, kurtzana co dupczy sie na prawo i lewo z kazdym - z Sony zeby byly reklamy i bundle, z MS za Parity, a na koncu przychodzi Nvidia i tez swoje musi wlozyc.

Zaorac ta firme.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przeca od początku wersja PCtowa w paru miejscach miażdżyła te high/ultra (LOL!) z PS4. Takie futra zwierząt na PS4 to jest jakaś parodia. Najładniejsza gra na PS4 :turned:

Opublikowano

Przeca od początku wersja PCtowa w paru miejscach miażdżyła te high/ultra (LOL!) z PS4. Takie futra zwierząt na PS4 to jest jakaś parodia. Najładniejsza gra na PS4 :turned:

Spoko, większość sie kisiłą na ps3 i ograli FC 3 w 720p/22-25 fpsów i wybrali goty, a jak FC4 na konsolach wygląda jak FC3 na PC w 2012 roku to nagle OMUJBORZE PRZECIEŻ TO JEST NAJPIĘKNIEJSZA GRA NA PS4

AIlhQzm.png

dla lamusów - tak umiem używać memów

Opublikowano

W ogóle jak można grać na komputerze....? Ani to wygodne, ani to rozlużniające. Do tego śmierdzi na kilometr pie.rdoleniem się ze sprzętem, systemem, peryferiami, updatowaniem, instalowaniem.

Chyba sobie jaja robisz. Ostatnio znajomy kupił PS4 i prosił mnie o pomoc w skonfigurowaniu tego gów,na, bo sam się bał to ogarniać. Takie proste te konsole się zrobiły. No ale tylko 2h przekopywania się przez menusy, aktualizacji systemu i innego logowania się, by móc, jak to przecież jest na konsolach, włożyć płytę (zainstalować, zupdate'ować, zarejestrować się) i grać :)))))).

Opublikowano

to już standard u nvidii, były procki tegry w komórkach to mieli ekskluzywne efekty dymu itp, teraz co jakaś gra od ubi to wypuszczają filmy jakie efekty ekskluzywne zyskasz wybierając nowego titana

a klapy odkrywają jak zwykle koło na nowo bo ubi zapomniało im promyki zablokować na początek i nvidia zrobiła im koło dupy, że to "ich" efekt

Opublikowano

Apdejty i inny szit jest tez na konsolach wiec nie wiem o co chodzi. Wyskakuje komunikat ze jest to i tamto, klikam yes i tyle.

Jakie klikanie YES? Na STEM patche instalują się automatycznie i bez żadnej ingerencji.

Opublikowano

imitacja tego efektu futra na konsolach jest faktycznie bekowa ale procz tego calosc wyglada super, roznice w porownaniu do maksymalnych detali z pc nie sa duze, a co dopiero miazdzace. Jedynie kazda wersja czy to pc czy konsole mozna przypier.dolic sie do dwoch rzeczy - wody i ogolnie do tekstur, ktore sa w otoczeniu totalne past genowe i bardzo mocno odstaja od tego jak oteksturowane jest otoczenie np w takim second son

Opublikowano

Było tu ostatnio zdjęcie, podkładkę na psie trzyma.
Opublikowano

Ficuś - napisałem w niektórych miejscach, czyli np. wspomniane futra, sam przyznaje, że na konsolach efekt jest bekowy...

Opublikowano

bo to inny efekt, ten efekt futer jest "ekskluzywny" dla pc, na konsolach mieli do wyboru zostawic bez futer albo szybko ukulac jakis zastepczy i zrobili ten, ktory przekozacko wyglada na fotach, a gorzej w realu (bo futra caly czas tak smiesznie faluja, hmm nie wiem jak to nazwac ale nie wyglada to jak sie przyjrzymy fajnie)

Opublikowano

Po co robicie z PC konsole?

Opublikowano

Pff, proste. Bo konsole stały się PC-tami tej generacji i jest z nimi więcej je,bania i liczenia pikseli niż na platformie tego Pana -> :newell:?

Opublikowano

Po co robicie z PC konsole?

Nie to jest bycie świadomym konsumentem i stworzenie sobię idealnego sprzętu do grania, ale posiadacze sprzetu apple nigdy nie zrozumieją tego.

Opublikowano

Skoro wersja PC FC4 i tak miażdży konsolowe ( :facepalmz: ), to w takim razie za wycięcie godraysów na PS4 zabulił m$? W końcu chyba nawet botki nie są na tyle głupie, żeby wierzyć, że Ubisoft robi downgrade swojej gry po premierze i nic więcej się za tym nie kryje.

Teraz tylko czekać, jak w GTA V po którymś patchu zniknie trawa i flary...

Opublikowano

No jest to ficzer u Nvidii to pomyśl kto zaplacił? Tak microsoft zapłacił, żeby nvidia mogła sprzedać karty graficzne. Ja pi.erdole klapy gorzej niż pis.

Opublikowano

Xbox ma exkluzuwne gry, nvidia ma exkluzywne efekty graficzne, a klapy maja exkluzywny bol dupy bo im zabrali swieczki i promyki slonca.

Tak mozna podsumowac pierwszy rok nowej generacji.

Opublikowano

I niby nvidia mając swoje physx, fur tech, HBAO+ i TXAA musi dodatkowo płacić za wycinanie na konsoli efektów jeszcze z poprzedniej generacji? Śmierdząca sprawa biorąc pod uwagę, że akurat wycięcie godraysów zrównuje grafikę PS4 z wersją na xbone :whistling:

W każdym razie jedno jest pewne - któraś z firm upadła bardzo nisko.

Opublikowano

I niby nvidia mając swoje physx, fur tech, HBAO+ i TXAA musi dodatkowo płacić za wycinanie na konsoli efektów jeszcze z poprzedniej generacji? Śmierdząca sprawa biorąc pod uwagę, że akurat wycięcie godraysów zrównuje grafikę PS4 z wersją na xbone :whistling:

W każdym razie jedno jest pewne - któraś z firm upadła bardzo nisko.

Śmieszą mnie te teorie spiskowe, gry najlepiej i tak się sprzedają na ps4 więc po co twórcy danej gry mieliby srać do gniazda dzięki, któremu zarabiają najwięcej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.