Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Śmieszą mnie te teorie spiskowe, gry najlepiej i tak się sprzedają na ps4 więc po co twórcy danej gry mieliby srać do gniazda dzięki, któremu zarabiają najwięcej?

Teorie spiskowe to są w przypadku Wiedźmina i Unity. Tutaj trup wypadł z szafy i ktoś za to odpowiada. Sam dobrze wiesz, że sranie do gniazda Sony przez Ubisoft jest nielogiczne, więc finansowe zaangażowanie firmy trzeciej jest oczywiste.

Opublikowano

Fakt jest taki, że wycieli ten efekt w patchu.

Przestań z tymi teoriami spiskowymi, bluber już sobie umiał wmówić że efektu nie było od początku, też dasz radę. Wystarczy trochę zieleniny na oczy.

Opublikowano

I niby nvidia mając swoje physx, fur tech, HBAO+ i TXAA musi dodatkowo płacić za wycinanie na konsoli efektów jeszcze z poprzedniej generacji? Śmierdząca sprawa biorąc pod uwagę, że akurat wycięcie godraysów zrównuje grafikę PS4 z wersją na xbone :whistling:

W każdym razie jedno jest pewne - któraś z firm upadła bardzo nisko.

Śmieszą mnie te teorie spiskowe, gry najlepiej i tak się sprzedają na ps4 więc po co twórcy danej gry mieliby srać do gniazda dzięki, któremu zarabiają najwięcej?

Opublikowano

Teorie spiskowe to są w przypadku Wiedźmina i Unity. Tutaj trup wypadł z szafy i ktoś za to odpowiada. Sam dobrze wiesz, że sranie do gniazda Sony przez Ubisoft jest nielogiczne, więc finansowe zaangażowanie firmy trzeciej jest oczywiste.

Ubi daje dupy wszystkim taka jest prawda.

Opublikowano

I niby nvidia mając swoje physx, fur tech, HBAO+ i TXAA musi dodatkowo płacić za wycinanie na konsoli efektów jeszcze z poprzedniej generacji? Śmierdząca sprawa biorąc pod uwagę, że akurat wycięcie godraysów zrównuje grafikę PS4 z wersją na xbone :whistling:

no to Bluber bez beki ale slucham czemu wg ciebie ubi usunelo efekt, ktory byl, ktory dzialal, w grze ktore wyciagala praktycznie betonowe 30fps

Opublikowano

Jak grasz na sofie myszką?

Przecież napisał, że do TV 40' i sofę używa jak gra w gierki na padzie.
Po co robicie z PC konsole?

ale posiadacze sprzetu apple nigdy nie zrozumieją tego.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano

Jak grasz na sofie myszką?

Przecież napisał, że do TV 40' i sofę używa jak gra w gierki na padzie.

Nie to jest bycie świadomym konsumentem i stworzenie sobię idealnego sprzętu do grania, ale posiadacze sprzetu apple nigdy nie zrozumieją tego.

Czy dodanie silnika do roweru to bycie świadomym konsumentem-motocyklistą?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

no to Bluber bez beki ale slucham czemu wg ciebie ubi usunelo efekt, ktory byl, ktory dzialal, w grze ktore wyciagala praktycznie betonowe 30fps

MICROSOFT ZAPŁACIŁ, ROSJANIE ZESTRZELILI TUPOLEW, 9/11 TO ZAMACH RZĄDU STANÓW ZJEDNOCZONYCH

hqdefault.jpg

Opublikowano

Ubi daje dupy wszystkim taka jest prawda.

A m$ chodzi do burdelu i ma syfilis. Taka jest prawda.

:hi:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

A może po prostu po tym updacie na PS4 Boskie Ubi dodało opcję ustawień grafiki rodem z blachy i by efekt sunshaftów mógł być włączony potrzeba wypiąć kabel od internetu z konsoli, oddając jej tym samym 5% ramu, które ukradli hakiery w trakcie ataków na PSN?

:dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

suchar.jpg

Opublikowano

Straszna afera, bo wycięli jakiś efekt w gierce Ubisoftu. Dajcie spokój, kogo ta gra obchodzi.

Opublikowano

@Waldus

Prosze przestań masakrować blubera, zrozum ze gość jedzie na sałatkach, nie moze wiec trzeźwo myślec.

Opublikowano

Czy brak dobrych eksow na ps4 to tez wina xboksa?

Ah, no w sumie jest, bo sony chcialo za bardzo wyruchac insomniacow i woleli zrobic gre na xboksa.

Opublikowano

To Sony i MS stopniowo robią z konsol PC już od poprzedniej generacji a ty Waldek nie bardzo łapiesz czym jest obecnie PC gaming. To nie rok 2000, serio.

Co do Ubiszrotu i wyciętego słoneczka. Jak było ze stabilnością gry na PS4? Bezproblemowo? Bo albo ktoś posmarował albo ten efekt sprawiał problemy po prostu. Z wersji PC też wycięli?

Opublikowano

Jak narazie brak dobrych exow na Xboxa powoduje ze Sony czuje sie nie zagrożone i dlatego poziom gier jest porównywalny, tyle na plus ze te na PS4 sa ładniejsze jesli nie masz 26cali tv i M$ nie wysłał przelewu.

Opublikowano

Co do Ubiszrotu i wyciętego słoneczka. Jak było ze stabilnością gry na PS4? Bezproblemowo? Bo albo ktoś posmarował albo ten efekt sprawiał problemy po prostu. Z wersji PC też wycięli?

praktycznie betonowe 30fps, zero zwiech itp, gra chodzila jak gra od nie ubi

Opublikowano

Jak narazie brak dobrych exow na Xboxa powoduje ze Sony czuje sie nie zagrożone i dlatego poziom gier jest porównywalny, tyle na plus ze te na PS4 sa ładniejsze jesli nie masz 26cali tv i M$ nie wysłał przelewu.

Lal, to w czasach ps2 musieli sie czuc mega zagrozeni skoro tyle ekspw bylo.

Opublikowano

juz milion razy pisalem ze w przypadku kazdej z konsol stacjonarnych sony pierwszy rok byl slaby jesli chodzi o exy, to samo jest i teraz i za kazdym razem to sie konczylo pozniejsza masakracja co tez bedzie i teraz

Opublikowano

chodzi mi o obcinanie jakości PS4 do poziomu Xbox

to nie jest pierwszy tytuł

Jak mnie ten człowiek rozbraja XDD

W ogóle co za beka z tego szrota PS4, gier na to nie ma, teraz efekty wycinają, ciekawe co dalej. W weekend zapowiedzi gier na 2018. Klapy mają piękne życie, tyle gifów, tyle zaoszczędzonej kasy w portfelu. TYLKO SONY!

Opublikowano

TLOU HD i BF4 z premium i nic do końca generacji nie trzeba więcej kupować.

Opublikowano

zazdroszcze posiadaczom xboxa eksluzywnych perel w jakie np gra maciomaniak co mozna zobaczyc po jego karcie - fifa15,pes15,gta5, cod:aw, ac:unity, watch dogs, destiny,nfs rivals itp itd

niesamowite exy, faktycznie ps4 to szrot bez gier, pierdo.licie o super exach a potem wychodzi ze wiekszosc z was maks co ograla to horizon2 i sunset, reszta to multiplatformy, ktore ogrywacie w najgorszych mozliwych wersjach z dostepnych

Opublikowano

Tymczasem WiiU dostaje kolejną solidną  grę (na ps4 jest tylko jeden ex z taką średnią) czyli Captain Toad. Takim to dobrze :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.