Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zazdroszcze posiadaczom xboxa eksluzywnych perel w jakie np gra maciomaniak co mozna zobaczyc po jego karcie - fife15,pes15,gta5, cod:aw, ac:unity, watch dogs, destiny,nfs rivals itp itd

niesamowite exy, faktycznie ps4 to szrot bez gier, pierdo.licie o super exach a potem wychodzi ze wiekszosc z was maks co ograla to horizon2 i sunset, reszta to multiplatformy, ktore ogrywacie w najgorszych mozliwych wersjach z dostepnych

Słaby pocisk 1/10.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale mam większość exów na Xone. Pewno włącza się u Ciebie tryb niebieski, który wyklucza coś innego niż Horizon 2, bo inaczej dawno sprzedałbyś już tego szrota bez gier.

Jestem graczem, to kupuję też multiplatformy. Mam wybór. W przypadku szrota PS4 pozostają tylko multiplatformy i rzucą wam jeszcze coś z poprzedniej generacji na otarcie łez

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"Nigdy nie gralem w gre wideo" - czyli nie wiem, nie znam sie, ale sie wypowiem.

Czyli idealny opis blubera. Koleś nie ograł nic z PS4 i XO, ale zawsze ma najwięcej do powiedzenia na temat tych gier i konsol.

Tu pierwszy lepszy przykład z dzisiaj.

Przypomnijmy megatony na PS4:

-Knack, Killzone SF: wiadomo, że crapy na 5-6

-DriveClub - nie dość, że płatna wersja demo to jeszcze gierka na 7

-LBP 3 - udany międzygeneracyjny tytuł na 8

-Infamous SS - niezła gierka w nijakim klimacie z pedałem w rurkach, ot tak na 8 niestety najgorsza część z cyklu

-The Last of Us - odgrzany kotlet z martwym multi i gorszymi cienami w trybie 60fps

-Uncharted 4 - dobrze jak w ogóle wyjdzie w 2015, ciąg dalszy tasiemca, który stoi tylko kapiszonami i press x to awesome

-The Last Guardian - ? xd

-The Order 1886: pif paf w fajnym klimacie, podróbka girsów bez żadnego trybu multi, trochę sony się spózniło

-1080p ale i tak nie w każdej grze

-Bloodborne - chętnie zakupię

Czyli jeden niezły tytuł. Props. Do tego dochodzi beznajdziejny serwis, konsole w których bez wd40 i nakładek na analogi nie podchodź, konsola jest głośna jak startujący samolot przy co ładniejszych grach, dramatyczny poziom psn, jakieś smieszne gierki z telefonów w cenie abonamentu online, ale to już tylko takie smaczki.

Opublikowano

titanfall,ryse,dr3 itp od kiedy to exy?

idac dalej - Don czy Bluber czemu jeszcze nie macie xone - taka genialne konsola przeciez Bluber, zle nie zarabiasz, zreszta w dobie rat 0% kupno sprzetu za 1,5tys zl to nie zaden szpan, nie pedzisz jednak do sklepu pomimo takiego przekroju genialnych exow, podobnie jak Don

Opublikowano

Trzeba grac w Knacka, zeby wiedziec, ze to crap? Trzeba grac w Killzone, zeby wiedziec, ze to (pipi) a nie Halo killer? Trzeba grac w Demon's souls czy TLOU, zeby wiedziec, ze to dobre gry? Nie, nie trzeba. Sa przypadki, gdzie w ciemno mozna obstawic jakosc gry i wiele sie nie pomylimy.

Opublikowano

titanfall,ryse,dr3 itp od kiedy to exy?

idac dalej - Don czy Bluber czemu jeszcze nie macie xone - taka genialne konsola przeciez Bluber, zle nie zarabiasz, zreszta w dobie rat 0% kupno sprzetu za 1,5tys zl to nie zaden szpan, nie pedzisz jednak do sklepu pomimo takiego przekroju genialnych exow, podobnie jak Don

Od wtedy od kiedy żaden z konsolowców nie tyka PCtowego betonu. Nie obchodzi mnie to, czy te gry są dostępne na PC, bo to dalej pozostaje platformą Microsoftu. Zagram w nie na PS4? Nie. Zysk dla M$ - sytuacja win-win, czy ktoś to kupi na X360, na Xone czy na PC.

A Sony dalej będzie w (pipi)e obcinając kolejne inwestycje i uciekając od sponsoringu kolejnych rzeczy, bo mają takie świetne exy, że posiadacze ich konsoli inwestują tylko w FIFE, BFa czy CoDa.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Logika bociarni

sspng_wheppap.png

Pedau w rurkach, guwno obesrane, pusta wydmuszka, itd. itp

toadpng_wheppan.png

Tymczasem WiiU dostaje kolejną solidną  grę (na ps4 jest tylko jeden ex z taką średnią) czyli Captain Toad. Takim to dobrze :obama:

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Maciomaniak ma predyspozycje na wygryzienie Daddyego, Daddy lepiej uważaj.

Opublikowano

Kidnappa zamyka dyskusje z ta banda hipokrytow tsarem prawy o ich podwojnych standardach :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

kolejna genialna reklama sony

:banderas:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Kidnappa zamyka dyskusje z ta banda hipokrytow tsarem prawy o ich podwojnych standardach :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Trzeba miec naprawde solidne kuboty na oczach, zeby nie widziec roznicy miedzy kolejna solidna gra, a jedyna solidna gra.

Opublikowano

"Nigdy nie gralem w gre wideo" - czyli nie wiem, nie znam sie, ale sie wypowiem.

Czyli idealny opis blubera. Koleś nie ograł nic z PS4 i XO, ale zawsze ma najwięcej do powiedzenia na temat tych gier i konsol.

Tu pierwszy lepszy przykład z dzisiaj.

Przypomnijmy megatony na PS4:

-Knack, Killzone SF: wiadomo, że crapy na 5-6

-DriveClub - nie dość, że płatna wersja demo to jeszcze gierka na 7

-LBP 3 - udany międzygeneracyjny tytuł na 8

-Infamous SS - niezła gierka w nijakim klimacie z pedałem w rurkach, ot tak na 8 niestety najgorsza część z cyklu

-The Last of Us - odgrzany kotlet z martwym multi i gorszymi cienami w trybie 60fps

-Uncharted 4 - dobrze jak w ogóle wyjdzie w 2015, ciąg dalszy tasiemca, który stoi tylko kapiszonami i press x to awesome

-The Last Guardian - ? xd

-The Order 1886: pif paf w fajnym klimacie, podróbka girsów bez żadnego trybu multi, trochę sony się spózniło

-1080p ale i tak nie w każdej grze

-Bloodborne - chętnie zakupię

Czyli jeden niezły tytuł. Props. Do tego dochodzi beznajdziejny serwis, konsole w których bez wd40 i nakładek na analogi nie podchodź, konsola jest głośna jak startujący samolot przy co ładniejszych grach, dramatyczny poziom psn, jakieś smieszne gierki z telefonów w cenie abonamentu online, ale to już tylko takie smaczki.

Nie ja po prostu cytowałem kotleta, który w gierki z XO tez nie ograł :lapka:

Opublikowano

kolejna genialna reklama sony

(...)

:banderas:

2450gaq.png

że niby tak wyglądają plejstejszonowcy?

edit: w sumie jednego znam, który dokładnie tak samo wygląda :]

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

w sumie to nie wiem, narazie jest jedna gra, które chce ograć na next genach i wychodzi dopiero w marcu więc pewnie wtedy sie zdecyduje

Logika bociarni

sspng_wheppap.png

Pedał w rurkach to ocena gry ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kidnappa swoją drogą pokaż swoje psn id i gt skoro taki jesteś urabura szef podwóra, ktoś cie o nie pytał - nie zrobiłeś tego

Opublikowano

Trzeba miec naprawde solidne kuboty na oczach, zeby nie widziec roznicy miedzy kolejna solidna gra, a jedyna solidna gra.

O proszę teraz inFamous jest solidną grą :D Do niedawna była jeszcze guwnem obesranym

Opublikowano

chwila juz jednak second son jest solidna gra? przeciez do niedawna to bylo guuwno bez gameplayu z fajna grafa

Opublikowano

Dla mnie jest, bo sequele to trzeba umic robic (np mgsy) a sucker punch nie umie, wiec 3cia czesc mnie w ogole nie interesuje. Jak ktos jest swiezakiem i nie gral nigdy w zadnego infamousa to dla niego jest to solidna gra. A w obozie plejstejszyn takich swiezakow znajacych 2 gry na krzyz jest od groma jak widac.

Opublikowano

Xboty - wyższa kultura podwójnych standardów

Opublikowano

Pedał w rurkach to ocena gry ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kidnappa swoją drogą pokaż swoje psn id i gt skoro taki jesteś urabura szef podwóra, ktoś cie o nie pytał - nie zrobiłeś tego

Ty tez...

Wstydzisz sie tych calakow z Assasina ?

Opublikowano

O proszę teraz inFamous jest solidną grą :D Do niedawna była jeszcze guwnem obesranym

Kidnappa pokaż swój psn id

Opublikowano

Ty tez...

Wstydzisz sie tych calakow z Assasina ?

Przecież pokazałem, swoją drogą w żadnym ac nie mam calaka.

Opublikowano

bluber pokaz swoj ! xD

(ale z 70-80% pewnie jest, co ? ^^)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Logika bociarni

sspng_wheppap.png

toadpng_wheppan.png

Tymczasem WiiU dostaje kolejną solidną  grę (na ps4 jest tylko jeden ex z taką średnią) czyli Captain Toad. Takim to dobrze :obama:

ale że co, przez pierwsze 2 lata życia szrot ps4 bez gier doczekał się tylko JEDNEGO exa w opłaconych reckach który ledwie dobił  do 80% ? buhahaha!   :rofl2:  sonybociarnia każdego dnia wdeptana w ziemie.   

znowu jakieś efekty graficzne wycieli na złomie ps4 ? kolejna lepsza multiplatforma na XO ? To już tradycja.

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.